Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý večer byla z vás na operaci slepaku? Kdy vás pustili z nemocnice a jak jste to zvládli. Teď ležím v nemocnici včera byla operace a na záchod zvládnu jít ale bez bolestí to nejde. Mě řekli že mě pustí tak za týden..
Mého chlapa po slepáku domů pustili po 3 dnech ![]()
První týden ležák, další týden už pohoda ![]()
@Anonymní píše:
@Tycinka_Twix a měl nějaký komplikace nebo něco takového
Neee, vůbec žádné. Jen ho to sem tam bolelo, ale jinak úplně cajk. ![]()
Taky nechápu týden. Já byla 6 dní v nemocnici po operaci jater, rozrizla půlka břicha a 2 dreny.
Něco v nepořádku?
@Tycinka_Twix vůbec jsem je nepochopila mám dvoje antibiotika. Na WC si sama normálně dojdu, vyčurat se taky dokážu. Přišla jsem na pohotovost s akutní bolesti břicha, druhý den me operovali.
@Anonymní píše:
Dobrý večer byla z vás na operaci slepaku? Kdy vás pustili z nemocnice a jak jste to zvládli. Teď ležím v nemocnici včera byla operace a na záchod zvládnu jít ale bez bolestí to nejde. Mě řekli že mě pustí tak za týden..
Do špitálu mne tehdá v noci vezla záchranka za 5/12. Předtím sem byla lékařkou poslána domů, aj když bylo aj slepýmu jasný, že mi něco je. Operace byla řezem, pobyt 3 týdny, nehojilo se to (hnisání) a nechtěla sem jíst. Každý to má jinak, takže pokud je komplikace, můžeš tam být déle. Máňa z Horní Dolní by třeba komplikace neměla a tak by šla za 3 dny domů. To je fakt individuální
( bylo mi tehdá těsně před 18. narozkama )
Je to teda uz 20 let zpet, ale byla jsem taky tyden…byla to planovana operace z duvodu chronickych bolesti…tenkrat byl ale tyden standard…to se jeste nedelalo laparoskopicky, ale normalnim rezem. Pokud u tebe to bylo akutni, plus jsi tam mela uz treba i nejaky zanet a beres antibiotika, asi to ten tyden bude, neprijde mi to tak moc. Zase to neni uplne banalni operace, clovek muze i zemrit, kdyz nedojde vcas ![]()
Dcera byla před rokem. Také ji bolelo břicho s za pár hodin už laparoskopická operace. Poté také dostala ATB a v nemocnici týden.