Operátor call centra a antidepresiva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.9.18 17:29

Zakladatelka je potřeba výpis z karty od praktického lékaře a ten to tam bohužel musel napsat. Jinak by prý to bylo zatajení.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
19.9.18 17:30
@Anonymní píše:
Zakladatelka je potřeba výpis z karty od praktického lékaře a ten to tam bohužel musel napsat. Jinak by prý to bylo zatajení.

Muj nazor je, ze nepřijmout někoho kvuli neurolu je docela diskriminace a tretina národa by byla bez prace pod mostem. Nehlasis se na pilota nebo vojáka…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.18 17:36

Zakladatelka to je asi pravda, ze neurol a adresa bere kazdej

• Citovat
  • Upravit
22236
19.9.18 17:40
@Anonymní píše:
Zakladatelka. Budu se snažit pracovat, co nejdéle, protože potřebují finance.

A jdeš na aktiv nebo na pasiv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
19.9.18 17:47

Snad tě vezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.18 17:50

Základatelka jdu na pasivní linku.

• Citovat
  • Upravit
886
19.9.18 17:51

Takže budu volať tebe? To by mohlo byt v pohode. Ja som obvolávala ľudí a ponúkala veci, vydržala som tri dni a bola som na prášky. Na to veru nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.18 17:53

Zakladatelka ano budou volat mě. Aktivní nabízení jsem nechtěla.

• Citovat
  • Upravit
19788
19.9.18 18:58
@Anonymní píše:
Dd. Příští týden mám jít na lékařskou prohlídku na pracovní pozici operátor call centra. Myslíte, že nevadí, že beru antidepresiva a malou dávku neurolu na noc?
Řeknu to takhle: Stresující práce to bude v každém případě. A jak moc stresující, záleží na tom, co přesně bude tvoje práce:
  • Budeš reagovat na dotazy a požadavky klientů, kteří budou volat na call centrum? Tak to ještě může být pohoda.
  • Bude to call centrum inkasní společnosti, budeš dlužníky upomínat o zaplacení dluhu? Tak to bude náročnější.
  • Bude to telemarketing? Oslovování nových potenciálních klientů z koupených databází osobních údajů? tak to je ta nejhorší práce a je to nelegální. GDPR. V tom případě ti nepomůže ani neurol a antidepresiva.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19788
19.9.18 19:00
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Zakladatelka ano budou volat mě. Aktivní nabízení jsem nechtěla.

Aha, to jsi udělala dobře. :palec: Tak až na pár blbečků a prudilů asi v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
19.9.18 19:04
@Anonymní píše:

Tak to není tak náročné, to jsou lepší hovory než když někomu vnucujes produkty. A jaká oblast? Telefonní operátor, finance, energetika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.18 19:12

V klidu. V tom posudku jde jenom o to jestli jsi schopna pracovat. Rozhodně se tam neuvádí jake bereš prášky ani jaké máš nemoci. Prostě jenom lékař napíše schopen/neschopen. Má to smysl v roli epokud chce jít farat do dolu někdo se spatnou páteří atd.
Na call centrum nepotřebuješ nic. Jenom ti tam prostě dá razítko a čau
Pracovala jsem v call centrum a na hromadě dalších míst a nikdy nic v posudku nebylo a to jsem prodělala pár psychiatrických nemoci a brala větší „srandy“ než je Neurol. Lékařka to uvádí jen pokud jdu někam k odbornému lékaři na vyšetření, v práci to nikdo neví.

• Citovat
  • Upravit
19788
19.9.18 19:18
@Anonymní píše:
V klidu. V tom posudku jde jenom o to jestli jsi schopna pracovat. Rozhodně se tam neuvádí jake bereš prášky ani jaké máš nemoci. Prostě jenom lékař napíše schopen/neschopen.

To je pravda. Smluvní lékař zaměstnavatele tam napíše schopen/neschopen (vztaženo k pozici). I on je vázán lékařským tajemstvím, zaměstnavatel se o neurolu nedozví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
19.9.18 20:05

Pro zakladatelku - ahojky a ty máš inva důchod? Pokud ano nebyla by pro tě lepší práce u hlídací agentury např. na recepci či vrátnici? To dělám já a jsem spokojena. Jsi z Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.18 20:36

Základatelka ne, ne nemám invalidni duchod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat