Opět nemocní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
371
3.10.21 09:33

Opět nemocní

Ahoj holky. Tak je to týden co sme dobrali antibiotika a ode dneška má malá opět rýmu a k tomu teplotu 🙁. Asi to chytla ode mně. Mám rýmu od pátku. A starší syn zase kašel. Ach jo to je začarovaný kruh. Takže zítra opět k Dr.😏… stalo se to i vám že se ta nemoc hned po týdnu ukončení antibiotik vrátila??😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9728
3.10.21 09:37

Není to ničím výjimečným, po bakteriální infekci je organismus oslabený, a proto náchylný k další nákaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
3.10.21 09:39

@Doctus děkuji. Snažila sem se dávat sirup na imunitu, i čaj na imunitu, probiotika ale nepomohlo to se ubránit další viróze😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.21 09:42

Ano, stalo. Tři dny po dobrání ATB měl CRP přes 180 a horečky přes 40. Stalo se to 3×. Pokaždé měl špatně nasazena ATB. Poprvé měl zápal plic a léčili ho Ospenem, takže dostal Klacid a dobré, podruhé měnili na Zinnat. Potřetí jsme skončili v nemocnici, kde mu ATB dávali nitrožilně.

• Citovat
  • Upravit
2089
3.10.21 12:23

Nechápu proč antibiotika.. Děti měly teploty, kašel a rýmu, léčila jsem dětským brufenem a po týdnu byly zdravé. Nechápu proč na obyčejnou chřipku antibiotika, pak to tělo je oslable a náchylné k dalším nemocem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
3.10.21 12:27
@korneli píše:
Nechápu proč antibiotika.. Děti měly teploty, kašel a rýmu, léčila jsem dětským brufenem a po týdnu byly zdravé. Nechápu proč na obyčejnou chřipku antibiotika, pak to tělo je oslable a náchylné k dalším nemocem.

chřipka není nic obyčejného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
3.10.21 12:28

@korneli ty antibiotika Dr nasadila kvůli nálezu v moči. Měla podezření na zánět močových cest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
3.10.21 12:30
@Kikisa311 píše:
@Doctus děkuji. Snažila sem se dávatsirup na imunitu, i čaj na imunitu, probiotika ale nepomohlo to se ubránit další viróze😔

na kolik je to asi účinné, vidíš sama, je to vyhazování peněz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9728
3.10.21 12:49
@Kikisa311 píše:
@korneli ty antibiotika Dr nasadila kvůli nálezu v moči. Měla podezření na zánět močových cest.

Tak podezření, nebo tam byl zánět? :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
3.10.21 12:57

@Doctus měla zvýšené hodnoty leukocytů, erytrocytů, i ojediněle bílkovinu. Proto nasadila antibiotika :think: :think:. Já nejsem lékař :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9728
3.10.21 13:01

@Kikisa311
Tak to nasazení ATB chápu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
3.10.21 13:04

@Doctus ;) snad Dr ví co dělá :roll:. Jenže teď to máme zpět. Rýma, teplota tak sem zvědavá co se z toho vyklube :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76031
3.10.21 13:10

@Kikisa311 covid jste vyloučili testem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9728
3.10.21 13:24
@Kikisa311 píše: ;) snad Dr ví co dělá :roll:. Jenže teď to máme zpět. Rýma, teplota tak sem zvědavá co se z toho vyklube :think:

No dle některých příběhů to vypadá, že někdy doktoři skutečně nevědí, co dělají. Třeba ve vedlejší diskusi ohledně laryngitidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
3.10.21 20:05

@Doctus no to je taky pravda… někdy opravdu neví :think: :think:. Ale komu jinému bysme měli věřit než lékařům :nevim:. Bohužel jejich postup je opravdu někdy zvláštní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí