Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No nezdá se mi, že by to takhle zpětně reagovalo, tak dlouhou dobu.
Osobni zkusenost nemam, ale z okoli a bohuzel i z rodiny, znam osoby, co na ad piji celkem bezne, protoze jim „prece doktor rekl, ze sem tam sklenicka nevadi“ a takove stavy nemaji..takze je to bud tim, ze sis odvykla, nebo to prober s doktorem
Hele to nebude tím alkoholem, spíš se ti nějak mění stav. Zavolej ošetřujícímu lékaři (doufám že to je psychiatr a ne ppraktik) a proberte to.
jsi v psychoterapii? není už na ní čas?
Myslíte tím to není? A to jak někdo psal že jsem možná odvykla…takže myslíte že je možné, že když třeba rok a půl nemám ani kapku a pak se opiju, tak můžu být 14 dní mimo? nejsem soustředěna, takový podivný neklid. Před tím opitím jsem byla úplně v pohodě a to už strašně dlouho ![]()
@Anonymní píše:
Myslíte tím to není? A to jak někdo psal že jsem možná odvykla…takže myslíte že je možné, že když třeba rok a půl nemám ani kapku a pak se opiju, tak můžu být 14 dní mimo? nejsem soustředěna, takový podivný neklid. Před tím opitím jsem byla úplně v pohodě a to už strašně dlouho
Den nebo dva. Ale ne 14 dní.
Beru 3 roky AD a to vysoké dávky antidepresiv Itakem.Byla jsem v pohodě, nepila ani kapku,nic.Ted 6 dubna jsem se opila
a dodneška nejsem ok. Stavy, že jsem mimo, nesoustředěnost, únava, podrážděnost. Vim že jsem blbá
Prosím má někdo zkušenost? Jak dlouho budu takhle mimo?