Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No sobce doma urcite mas.. to abyste vy dve spaly na sedacce a on ozralej v ložnici, to je vrchol!! Ja rodim za 3 tydny a mame to teda obracene. Skrz jeho chrapani. Takze kdyz si da vic jak 4 piva, spi v obyvaku.. a kolem 6 ranni si prijde prilehnout a dospime spolu..
Chapu te ze i musis byt v soku ze strachu o miminko.. ja si myslim, ze kdyby mi jakykoliv opilec chtel brat dite, možná bych pouzila i mírné násilí.. facka a pod. Aby se probral.. zitra rano si s.nim důrazně promluv.. toto uz se nesmi opakovat! Drzim pěsti ![]()
@Anonymní píše:
@Anna766 na to on mi rekne nejaky svuj argument ktery bude utocit na moji osobu.. je mu jedno muj nazor myslim si ze mam doma sobce.. nevim proc si jako opili dal do hlavy ze chce spat s malou kdyz strizlivi se o to nesnazil. Asi na pive resil malou a pak ji doma chtel protoze ji ma rad. No opilim lidem chybi reflex bezpecnosti…
Chápu že se nechceš hádat atd, ale tady jde o tvoje miminko.To by šly veškeré pocity chlapa stranou.
To ze spim na rozlozene sedacce byl muj napad, v loznici jsem vitana ale me je lip tady, mame otevreny byt takze zadne pokoje, vidim do loznice z obyvaku a naopak.
Rano mu urcite reknu ze se choval nezodpovedne ale nemyslim si ze se ponauci, priste jak prijde,,v nalade,, mu to zase bude jedno..
At do hospody klidně chodí, ale opilej by mi domu nesměl. At si spi treba na chodníku před domem!
Zakladatelko, mám spatnou zkušenost. Pokud se jako opilý chová takto a potřebuje od dítěte pozornost, kdyz se vrátí z hospody, bude to horší a časem ji bude budit v noci.
Hlavní problem je to jeho pití, kdy nezná míru a alkohol takhle na nej působí. To byste měli řešit, až bude střízlivý. V opačném případě ať domu nechodí, kdyz se takhle opije. Nebo bych se klidně sbalila a s malou odjela na tu noc. Ale to bude ještě větší peklo, pokud je i zarlivy.
Aby normalni rodic nechapal, co dela a jak je to pro miminko nebezpecne, to uz musi byt v alkoholovem komatu nebo zazivat delirium tremens. Mam pro to nulove pochopeni. Kdyz si predstavim, ze by to miminko zalehl. Dala bych mu rano takovou cocku, ze by se nam priste obema vyhnul obloukem nebo, jeste lepe, zacal se chovat jako myslici otec. Uz jenom ten stres, kteremu vystavuje Tebe, ac je to v cele zalezitosti detail, je neodpustitelny!
Tak chapu, ze jsi nastvana ale stalo se to pravdepodobne poprve, takze bych mu rano za strizliva vysvetlila, ze se tohle stalo, taky naposled. Kdyby se to melo opakovat, vyvodila bych z toho nejake dusledky. Kazdopadne pokud chces spat s malou oddelene, tak presun na gauc chlapa a poridte si dvere ![]()
Jeeezis, takovy chlapi fakt miluju.
Ja bych to resila za strizliva jakmile to bude mozne. Sedla si s nim a durazne mu rekla, ze tohle neni bezpecny pro dite a ze proste ozralej s malou nebude nijak hybat ani ji ohrozovat zalehnutim v opilosti.
Jako matka musis zaujmout bojovou pozici a nedat se at je to jakkoliv tezke. Ja bych mu ji vzala klidne nasilim, ale zalezi jak moc ten tvuj pije, jakou ma silu a jestli je agresivni.
Jeho problem s alkoholem, pokud takhle pije porad, uz je na jine tema.
@lachtanice86 píše:
A proč chodí do hospody? To nechce být raději s vámi?
Zakladatelko: prostě bych počkala až usne, což opilý zvládají rychle a dítě přenesla do postýlky, po spadnutí kocoviny, bych chlapovi vyčinila
No nic vyliskej ho rano mokrym hadrem a supem s deckem do kocaru na prochazku- kdyz se tak staral v noci
pokud to neni kazdy den neresila bych, pokud ma hospu druhy domov, dobre ti tak. To zu se naplakalo zenskych, ze chlapa deckem zmeni ![]()
Promiň, ale působis na me jakoze tady si postezujes, vsechno chápeš a rozumíš, ale doma to necháš pri starém pac on by měl kecy, on by neco, on by tamto…ve finále - kazdy si k tobe dovolí pouze to, co mu dovolis ty sama…vadí ti co se stalo? Tak to řekni jasně a na rovinu, ze se to nesmí opakovat, jinak ho proste nepustis domu/pojedeš k rodičům/atd. Bude mit kecy? No a? Tak ho pošli do haje, pres to proste nejede vlak. Můj muž kdyz jde na akci (a to chodi častěji nez ten tvůj), tak bud si da fakt malinko a je uplne v pohodě, nebo proste spi mimo domov/nebo v obýváku. Me taky vadí kdyz mam spat vedle naliteho člověka, ačkoli proti tomu jako takovému nic nemám…
natož aby tohle podstupovaly deti… ![]()
Příspěvek upraven 09.07.17 v 07:55
@svycarka píše:
No nic vyliskej ho rano mokrym hadrem a supem s deckem do kocaru na prochazku- kdyz se tak staral v noci![]()
![]()
![]()
![]()
@cilly co s tim budu delat, hmm budu chranit malou tot vse