Opilý partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
9.7.17 07:59

…kde na ty exoty chodíte?…to je pecka, když dítě bude 3× měsíčně vidět tatíka po opici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.17 08:35

Zajladatelko cele jsem to přečetla a promiň, ale pomalu všechno děláš špatně, nezodpovědně a nevyspěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
9.7.17 08:49

Zakladatelko, jsi ted mama, tak se podle toho chovej! Az ti zalehne nebo upusti v opilosti dite na zem, tak se budes utesovat tim, ze ses nechtela hadat a on si stejne bude delat co chce?? 8o Co je tohle za chlapa?? Nechapu, ze tolik zen si dnes necha udelat dite takovym materialem :roll:…Jako jasne, vzdycky se muze stat, ze chlapovi hrabne, to netvrdim ze ne, ale nerikej mi, ze ten tvuj byl do porodu abstinent, zajimal ho tvuj nazor a byl vzor odpovednosti… :roll:

90% zen to, ze se chlap zmenil az po porodu, ale predtim byl dokonalost sama a dzentlmen roku, tvrdi beztak jen proto, aby nebyly za uplne nezodpovedne husy bez mozku… Neverim, ze v tolika pripadech co se tu denne pise, se ti chlapi tak dlouho pretvaruji a jsou tak bez chyb a super. Fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4898
9.7.17 10:06

Zakladatelko, už jsi mu řekla, že takhle to nejde? 8o a co on na to? Musíš v tomhle stanovit nějaká pravidla, protože jinak to bude dělat pokaždé když přijde z besedy.. :roll:

A jinak teda holky.. To je opravdu tak hrozné, že jde chlap 3× do měsíce na pivo i když se vráti před půlnocí? 8o v tom případě mám doma taky partii, se kterou byste si žádná dítě nepořídila :lol: a do toho ještě jezdí každou sobotu na závody a tam pár piv taky vypije a mě to třeba vůbec nevadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
9.7.17 10:12

@donutkaP neni spatny, ze jde sem tam do hospody, ale jak se chova kdyz z ni prijde. Jako brat si mesicni mimino do postele kdyz je vylitej jak vaza, co mu rekne pritelkyne je mu jedno…to ti prijde normalni a v pohode? Ze ho opakovane prenasi v tomhle stavu i kdyz ona mu rekne ne? Co kdyz s nim zakopne, zalehne ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
9.7.17 10:16

@donutkaP jasně, ale jak píše @PandaVanda - asi se tvůj partner nesápá po měsíčním miminu vožralej jak slíva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4898
9.7.17 10:27

@PandaVanda @Malaga však to je přece jasný, že tohle bylo přes čáru a určitě by se to nemělo dít.. ale nějak komentáře se ubíraly směrem, že si s takovýma opilcema holky nemají pořizovat děti a pak se diví atd.. tak jsem to myslela.. :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
9.7.17 10:28

@PandaVanda Já myslím, že 90% žen tvrdí, že se chlapi po svatbě nebo po porodu změnili, protože se nechaly zbouchnout a až potom se spolu sestěhovali nebo spolu bydleli krátce. Když spolu bydlí půl roku, tak se každý zvládne přetvařovat. Mám takových kolem sebe spoustu, chlapů i ženských. Já jsem se vdávala po 6ti letech chození, z toho 3 roky jsme si spolu zkusili bydlet, takže my už jsme věděli, do čeho jdeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
9.7.17 10:30

@donutkaP no hele mě to normální nepřijde, ale někdo to má tak rád - jít si o víkendu vypít…a prostě si myslím, že to má i vliv na děti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4898
9.7.17 10:34

@Malaga Tak asi záleží na množství vypitého alkoholu a na míře opilosti.. :nevim: ale je jasný, že v čemkoliv přijde jednomu něco normální, tak by druhý nesnesl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
9.7.17 10:37

@donutkaP

Ja tim prvnim komentarem narazela s casti na to, ze zakladatelky chlap evidentne nema pocit, ze dela neco blbe a ona se mu cokoli boji rict. To mi taky jako normalni komunikace ve vztahu neprijde. Ze ignoruje to, co ona mu chce rict :nevim: Chodi do hospody a umi se opit ok, ale mel by taky umet prijit v takovem stavu, aby neohrozoval vlastni dite… Kdyz se on neumi kontrolovat, ma ji nechat spat v loznici a dat tam zamykaci dvere, vyspat se z opice na gauci, muze klidne on :nevim: Takhle to vypada, ze je mu vsechno fuk, ona i dite, to ze jim treba ublizi. To je povaha, alkoholem to proste neomluvi. Evidentne špatnej vyber.

Příspěvek upraven 09.07.17 v 10:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
9.7.17 10:38
@Anonymní píše:
A malá konečně usla tak jsem mu říkala,, nebud ji prosím, musí spinkat, ted usla, a bylo mu to jedno, pusinkoval ji a dýchal na ni ty pivní výpary :,(
@Anonymní píše:
Byl to hnusný pocit. Ted se budu vždy bát co bude když přijde z hospody, chodí třeba 3× do měsíce :(
@Anonymní píše:
@Netopirek to doufam ze bude spat az do rana, ted uz si tady pochrapuje, ale myslim ze malou uz bude chtit k sobe pokazde jak prijde z hospody…bojim se o ni..
@Anonymní píše:
@lachtanice86 na tom ze jde chlap s kamaradem jednou za cas na pivo nevidim nic spatneho ale kdyz se pak neumi chovat to me stve.

Tohle psala zakladatelka…to mi prostě v pořádku nepřijde no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
9.7.17 10:41

@Malaga presne tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148432
9.7.17 10:41

Zakladatelko, jak jste na tom? Myslela jsem na tebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4898
9.7.17 10:42

@PandaVanda pod to bych se podepsala :palec:
@Malaga tohle v pořádku určitě není… už jen, že on spí v ložnici a ona na gauči mi přijde divný, i když myslím, že psala, že to tak chtěla ona, ale stejně je to divný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí