Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A ty s nim nespíš? Že by sis lehla vedla něj a holku měla z druhé strany?
Byl to hnusný pocit. Ted se budu vždy bát co bude když přijde z hospody, chodí třeba 3× do měsíce ![]()
A malá konečně usla tak jsem mu říkala,, nebud ji prosím, musí spinkat, ted usla, a bylo mu to jedno, pusinkoval ji a dýchal na ni ty pivní výpary ![]()
@Anonymní píše:
@Netopirek jsem s malou na sedačce..
Jestli je hodně opilý, tak by měl spát až do rána. Zítra ráno bych mu to vytmavila. Dneska je to k ničemu
@Netopirek to doufam ze bude spat az do rana, ted uz si tady pochrapuje, ale myslim ze malou uz bude chtit k sobe pokazde jak prijde z hospody…bojim se o ni..
@lachtanice86 na tom ze jde chlap s kamaradem jednou za cas na pivo nevidim nic spatneho ale kdyz se pak neumi chovat to me stve.
@Anonymní píše:
@Netopirek to doufam ze bude spat az do rana, ted uz si tady pochrapuje, ale myslim ze malou uz bude chtit k sobe pokazde jak prijde z hospody…bojim se o ni..
Tak obraťte spano. Ty s malou do ložnice a klidně se zamknout a on na gauč
@Anonymní píše:
A co prostě nečekat na to co bude, a když pujde do hospody, sebrat malinkou a zdekovat se někam. A říct mu že když bude chodit do hospody a pak domu takhle zřízený a ohrožovat dítě, tak se podle toho zachováš. Může jí ublížit.
@Anonymní píše:
@Anna766 taky nápad ale to bych si pak vyslechla kecu kde jsem atd..
A co, tak by sis vyslechla. Promiň, nechci být zlá, ale bezpečí dítěte, takhle malého a bezbranného obzvlášť, by mi byla přednější. Jsi maminka, někdo musí mít rozum.
Dnes vecer jsem zazila stres, partner prisel z hospody posilneny pivama a vzal nasi mesicni holcicku k sobe do postele, vzala jsem mu ji a po chvili si ji opet vzal ze proste bude dnes spat s ni. Zase jsem mu ji vzala ale ten pocit ta bezmoc se dohadovat s opilim chlapem ze proste to neni bezpecne… nastesti ted usl a doufam ze se brzo neprobudi aby ji zase chtel…