Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
@lachtanice86 na tom ze jde chlap s kamaradem jednou za cas na pivo nevidim nic spatneho ale kdyz se pak neumi chovat to me stve.
Já taky ne, to vy jste psala že chodí 3× do měsíce a že se budete bát.
Já to neznám, můj manžel chodí max 2× do roka a to jen proto že musí na firemní akci a dá si max 1 pivo. Doma nepije vůbec, tak me to opravdu zajímalo. S kamarády ma jiné aktivity..
Jestli se vás to dotklo, pardon.
@Anna766 to mas pravdu, tak doufam ze to vzdy nejak vyresim ale opravdu me dnes tak nastval ze bych dokazala odejit i navzdy. To bez debat bezpeci malinke na prvnim miste.
@lachtanice86 nedotklo se me to, taky bych byla radsi kdyby sel 1× do roka. No proste dnes to byla spatna zkusenost..
@Anonymní píše:
@lachtanice86 nedotklo se me to, taky bych byla radsi kdyby sel 1× do roka. No proste dnes to byla spatna zkusenost..
To chápu.. přeji vám ať se to neopakuje ![]()
@Anonymní píše:
@Anna766 to mas pravdu, tak doufam ze to vzdy nejak vyresim ale opravdu me dnes tak nastval ze bych dokazala odejit i navzdy. To bez debat bezpeci malinke na prvnim miste.
Tak mu to zítra takhle vysvětli. Těmito slovy. Že ho máš ráda, že ti nevadí když sem tam zajde s kámoši na pivko.Ale že se chová tak, že ohrožuje malinkou a to jako matka nemůžeš dovolit a strpět.
@Anna766 na to on mi rekne nejaky svuj argument ktery bude utocit na moji osobu.. je mu jedno muj nazor myslim si ze mam doma sobce.. nevim proc si jako opili dal do hlavy ze chce spat s malou kdyz strizlivi se o to nesnazil. Asi na pive resil malou a pak ji doma chtel protoze ji ma rad. No opilim lidem chybi reflex bezpecnosti…
Mě něco podobného dělal tchán. Přištrádoval si k nám skoro pokaždé notně posilněn a neměl problém to dýchat na tenkrát rok a půl starou vnučku. Když si to své tekuté zlato přinesl sebou k nám tak se o něj s ní hodlal i podělit a dával jí napít
Dlouho jsem ze slušnosti byla ticho a dceru vzala a šla s ní do pokoje nebo vedle k babi,, ale když jí připitý začal tak tahat a mačkat až se z toho pozvracela, protože jí hodně zmáčknul tak to už byl tanec a manžel mu řekl, že pokud z něj jak sem přijde bude táhnout jak ze sudu a bude mít hladinku tak ho ani nepustí do dveří. Na tak malé miminko bych ho opilého nenechala ani sáhnout, natož spát. Přeci jen po alkoholu je ten spánek tvrdší a bála bych se, aby jí nezalehl.
@lachtanice86 děkuju,myslím že se to ale opakovat bude. Ještě k tomu když ví že mi to vadi..
@LimitedEdition ano spanek byva tvrdsi, vzdyt usl za 5 minut co jsem mu malou podruhe vzala, nevim o co mu slo.. ja jsem z toho tak spatna ze snad neusnu a to bude mala urcite zachvilku vstavat na kojeni..
A snazila jsem se mu zabranit ale vzal ji spici ze sedacky a prenesl si ji na postel, jednou si ji dal dokonce na kraj ze kdyby usl s ni tak by mohla spadnout..
jsem rada ze se mi ji podarilo prenest zpet. Jinak bych tam bud sedela dokud by neusl nebo lezela..
@Anonymní píše:
@lachtanice86 děkuju,myslím že se to ale opakovat bude. Ještě k tomu když ví že mi to vadi..
Tak to je ale hodne blby. A co s tim budes delat? Hospodu mu tolerujes a omlouvas ho. Na srot chodi dom kazdou sobotu? A takove naschvaly ti dela casto?
@Anonymní píše:
A snazila jsem se mu zabranit ale vzal ji spici ze sedacky a prenesl si ji na postel, jednou si ji dal dokonce na kraj ze kdyby usl s ni tak by mohla spadnout..jsem rada ze se mi ji podarilo prenest zpet. Jinak bych tam bud sedela dokud by neusl nebo lezela..
A ty nemáš postylku? mimco by mělo být v postyce a ne? ne na sedacce ![]()
@eluv mam postylku ale usina mi u prsa a kdyz ji prenesu tak se probouzi
No sobce doma urcite mas.. to abyste vy dve spaly na sedacce a on ozralej v ložnici, to je vrchol!! Ja rodim za 3 tydny a mame to teda obracene. Skrz jeho chrapani. Takze kdyz si da vic jak 4 piva, spi v obyvaku.. a kolem 6 ranni si prijde prilehnout a dospime spolu..
Chapu te ze i musis byt v soku ze strachu o miminko.. ja si myslim, ze kdyby mi jakykoliv opilec chtel brat dite, možná bych pouzila i mírné násilí.. facka a pod. Aby se probral.. zitra rano si s.nim důrazně promluv.. toto uz se nesmi opakovat! Drzim pěsti ![]()