Opilý partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148494
9.7.17 10:44
@donutkaP píše:
@PandaVanda pod to bych se podepsala :palec:
@Malaga tohle v pořádku určitě není… už jen, že on spí v ložnici a ona na gauči mi přijde divný, i když myslím, že psala, že to tak chtěla ona, ale stejně je to divný :nevim:

Nehledala bych problémy kde nejsou. Spousty párů po narození dítěte překopou spací systém. Aby se rodič, co pracuje vyspal, a podobně. Problém je tady někde úplně jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4898
9.7.17 10:52

@Anna766 já v tom problém nehledám, jen mi to přijde divný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
9.7.17 10:56

„@Anna766“

Jednoduse, kdyz on vi, ze pujde do hospody, ma je nechat spat v loznici dal od nej, hezky za dverma a v klidu. On je ten, kdo pripluje domu v nalade a napadaji ho takovy blbosti a neda si rict…Az se on z toho vyspi, vzdycky to muzou zase prohodit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
9.7.17 11:24
@Malaga tohle v pořádku určitě není… už jen, že on spí v ložnici a ona na gauči mi přijde divný, i když myslím, že psala, že to tak chtěla ona, ale stejně je to divný :nevim:

Tak takhle to máme i my s přítelem, jelikož on příšerně chrápe. Takže máme každý svou ložnici. A nic špatného na tom nevidím, rozhodně to je lepší, než aby se nevyspal ani jeden ani druhej.
Jinak k tématu, já bych takovéhleho chlapa vedle sebe nesnesla. Tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4898
9.7.17 11:28

@Innocence No a to je přesně to o čem píšu.. co jedné přijde normální je pro druhou přes čáru.. ať je to 3× za měsíc hospoda nebo oddělené spaní :nevim: ale je jasný, že každému vyhovuje něco jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
9.7.17 12:10

@donutkaP já jsem taky spala jednu dobu sólo. Kojení mě probudilo úplně, nebo malá neusla hned, tak jsme čučeli já televizi a většinou už se nestěhovali zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.17 13:47

Ahoj holky, oddelene spani je u nas akorat to ze jeden je na sedacce a druhý na posteli, mame otevreny byt, dvere pouze do koupelny a do bytu, takze partner vidi na me z ložnice a ja na nej z obyvaku, po nocnim kojeni uz malou nedavam do postylky, usiname spolu proto se mi spi lepe oddelene, nikdo ne z loznice z postele nevyhnal. Dnes se ozval kamarad a partner jde zas na pivo, rekl ze nebude moc pit ale to tvrdi vetsinou kazdy pred akci, staci mu malo, 4 piva a je v,,nalade,, nevim zda dnes budu spat doma a napriklad v posteli tim padem jak prijde tak malou prenaset nebude protoze budem obe v posteli a jak usne tak prejdu na sedacku.. jsem ve stresu z toho..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.17 14:11

@monrom jo můžu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.17 14:19

@monrom jeste uvidim jak to vyresim. Ale je mi jasne ze pokud zustanu doma tak jak prijde bude zase malou pusinkovat atd… ale vim ze brzo usne.. ale prece nemuzu pokaždé co pujde na pivo byt ve stresu nebo jit spat jinde.

• Citovat
  • Upravit
148494
14.7.17 22:12
@Anonymní píše:
@monrom jeste uvidim jak to vyresim. Ale je mi jasne ze pokud zustanu doma tak jak prijde bude zase malou pusinkovat atd… ale vim ze brzo usne.. ale prece nemuzu pokaždé co pujde na pivo byt ve stresu nebo jit spat jinde.

Opravdu nemůžeš zasáhnout? Prostě se ohradit hned při prvním náznaku toho, že by jí chtěl tahat? Prostě když bude v klidu a zalehne, tak bych byla taky v klidu, a jinak bych houkla, klidně si i dupla, že dítě nechá v tomto stavu na pokoji. Faktem je že to beru podle sebe, já se nikdy partnera bát nemusela, taky kolem něj nemám ve zvyku našlapovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
14.7.17 22:55
@Anonymní píše:
@monrom jeste uvidim jak to vyresim. Ale je mi jasne ze pokud zustanu doma tak jak prijde bude zase malou pusinkovat atd… ale vim ze brzo usne.. ale prece nemuzu pokaždé co pujde na pivo byt ve stresu nebo jit spat jinde.

A resila jsi to s nim, kdyz se minule vyspal z opice?? Prijde mi, ze se ho bojis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí