Oplodnění proti vůli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12825
1.1.23 22:33
@Jennymouse píše:
Letos mi bude 36 a už delší dobu žiju sama. Můj předchozí partner byl tyran a manipulátor a když se mi od něj podařilo odejít, ještě rok mě pronásledoval. Muži mě děsí a v jejich přítomnosti se projevuju submisivně, i když to dělat nechci a nejsem tak šťastná. Ostatní vztahy jsem měla dost podobné. Zřejmě už je to ve mně, můj otec byl velmi přísný a temperamentní, nenavštěvuju ho. Chápu, že kohokoliv si najdu, bude to stejné. Už jsem přestala hledat a soustředila jsem se jen na víru v B-ha. Začal se mi ale líbit kolega v práci, když jsem na něj narazila, tak jsem se nenapadne divala. Ale zřejmě to nebylo tak nenapadne a pozval mě po mesici čumění na kafe. Je o 2 roky mladší, je to arab, pobyt má ještě na 2 roky, muslim není, v B-ha nevěří. Řekl mi, že má milenku, ale žije sám a hledá vztah. Až když jsem s nim měla sex, tak mi přiznal, že žije s o 10 let starší přítelkyní, která si ho sem dovezla z dovolené, ale pořád se hádají. Žádala jsem ho, aby si vzal kondom, ale nechtěl. Když jsem mu řekla, že sex v tom případě nebude, vzniknul do mě a soulož vykonal bez ochrany. Při dalším setkání do mě rovnou ejakuloval. Celá jsem se z toho začala klepat a nešlo to zastavit, protože já zaplatím najem a jedu každý měsíc na doraz a mám i půjčku. Nic nenašetrim. Jsem ve spatne finanční situaci a jeho práce je nejistá. Naštěstí jsem neměla plodné dny, ale vím, že to udělá znovu. Říkal, že jestli otehotnim, budeme rodina. Vypadá to, že mě chce použit k trvalému pobytu. Já po dítěti hrozne touzim a vím, že už nejsem mladá a možná je to poslední šance. Nevím, jestli toho využít a nechat ho, aby to udělal nebo to s ním ukončit. Protože já se z toho necítím dobře a bojim se, že se mnou bude také manipulovat jako předchozí partneři. Chtěla jsem s nim o tom mluvit, ale nedokážu to. Každý den mi napíše, jsem zamilovaná. Nevím, co dělat.

No to je terno, jit do araba, ktereho si privezla jina z dovci, financne nic a sexovat s nim bez gumy, no fuj..kdyz si predstavim ze kvli i vidine pobytu to tady zasunoval do kdejake. Bych mela strach ze chytnu nejakou hnusnou pohlavni chorobu nez resila dite..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
1.1.23 22:39

Někdo ti zakazuje mít tělísko, používat antikoncepci, mít hormonální náplast ví chodit na injekce priapadne po sexu použít v nejhorším případě pilulku po :think:

• Citovat
  • Upravit
43284
1.1.23 22:40
@lilith1 píše:
No to je terno, jit do araba, ktereho si privezla jina z dovci, financne nic a sexovat s nim bez gumy, no fuj..kdyz si predstavim ze kvli i vidine pobytu to tady zasunoval do kdejake. Bych mela strach ze chytnu nejakou hnusnou pohlavni chorobu nez resila dite..

Asi tak… Fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
1.1.23 22:46
@Jennymouse píše:
Letos mi bude 36 a už delší dobu žiju sama. Můj předchozí partner byl tyran a manipulátor a když se mi od něj podařilo odejít, ještě rok mě pronásledoval. Muži mě děsí a v jejich přítomnosti se projevuju submisivně, i když to dělat nechci a nejsem tak šťastná. Ostatní vztahy jsem měla dost podobné. Zřejmě už je to ve mně, můj otec byl velmi přísný a temperamentní, nenavštěvuju ho. Chápu, že kohokoliv si najdu, bude to stejné. Už jsem přestala hledat a soustředila jsem se jen na víru v B-ha. Začal se mi ale líbit kolega v práci, když jsem na něj narazila, tak jsem se nenapadne divala. Ale zřejmě to nebylo tak nenapadne a pozval mě po mesici čumění na kafe. Je o 2 roky mladší, je to arab, pobyt má ještě na 2 roky, muslim není, v B-ha nevěří. Řekl mi, že má milenku, ale žije sám a hledá vztah. Až když jsem s nim měla sex, tak mi přiznal, že žije s o 10 let starší přítelkyní, která si ho sem dovezla z dovolené, ale pořád se hádají. Žádala jsem ho, aby si vzal kondom, ale nechtěl. Když jsem mu řekla, že sex v tom případě nebude, vzniknul do mě a soulož vykonal bez ochrany. Při dalším setkání do mě rovnou ejakuloval. Celá jsem se z toho začala klepat a nešlo to zastavit, protože já zaplatím najem a jedu každý měsíc na doraz a mám i půjčku. Nic nenašetrim. Jsem ve spatne finanční situaci a jeho práce je nejistá. Naštěstí jsem neměla plodné dny, ale vím, že to udělá znovu. Říkal, že jestli otehotnim, budeme rodina. Vypadá to, že mě chce použit k trvalému pobytu. Já po dítěti hrozne touzim a vím, že už nejsem mladá a možná je to poslední šance. Nevím, jestli toho využít a nechat ho, aby to udělal nebo to s ním ukončit. Protože já se z toho necítím dobře a bojim se, že se mnou bude také manipulovat jako předchozí partneři. Chtěla jsem s nim o tom mluvit, ale nedokážu to. Každý den mi napíše, jsem zamilovaná. Nevím, co dělat.

Tak nějaká hloupá bába si doveze jako suvenýr z exotické dovolené Araba ( jinak by musel do Evropy přeplout Středozemní moře na vratké bárce), aby tady pak znásilňoval naivní ženy. Milovat násilníky je neštěstím této civilizace. To se těch věčných válek už nezbavíme. :,(

Příspěvek upraven 01.01.23 v 22:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.23 22:48
@Jennymouse píše:
@Sisika9 ne, to nebylo znásilnění. Chtěla jsem ho, jen jsem chtěla, aby měl ochranu. Já nepíšu nic o znásilnění.

Sex bez ochrany vykonaný bez souhlasu obou stran = znásilnění. Říkej si tomu samozřejmě jak chceš, cokoliv co uleví tvé submisivní dušičce. Buď se probuď, ženo, a přestaň s tím sebedestruktivním vzorcem chování anebo aspoň nepruď normální ženské, které se drží po tvém příspěvku za hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.1.23 22:53

Jestli to je pravda, tak určitě s ním ukončit vztah… Chápu, že toužíš po dítěti, ale v tvé situaci bych to zatím odsunula…sama píšeš, že nemáš prostředky na uziveni dítěte… Najdi si psychoterapii, buduj sebevědomí a soustred se na sebe a pak třeba potkáš může s kterým budeš šťastná… Apropo arabas s tebou chce jen souložit a max sňatek, aby tady mohl zůstat, mě jsou tihle národnosti velmi nesympaticky, ale musíš vědět sama, co je pro tebe důležité..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30440
1.1.23 23:01
@Jennymouse píše:

Tyhle novoroční dojezdy bývají kolikrát horší než celej Silvestr. A zas to spousta lidí nakrmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.23 23:03

@Alcounek já se to snažila řešit už 3×. Jednou když mi bylo 27, to byla psychiatrie a napsali mi, že mám jen lehkou depresivní fazy a jinak jsem úplně normální. Potom jsem volala na linku bílý kruh bezpečí, když mě bývalý pronásledoval. Hodně dlouho jsem se odhodlavala a paní na lince mě seřvala, že volám večer s něčím, co není akutní. Chtěla jsem se domluvit, jestli bych k nim mohla chodit. Po tom hovoru mi bylo ještě hůř. V létě jsem byla u psycholožky a řekla mi, že se mnou pracovat nebude, protože mi nic není měla bych maximálně tak jit na tantru pro ženy. Ale já věřím v B-ha, tak možná to pomůže. Chodit někam pro pomoc nemá smysl, už mě 3× odmítli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59459
1.1.23 23:07
@Jennymouse píše:
@Tarjei čemu přesně? Napsala jsem pravdu úplně o všem.

fakt? Tak bud jsi fakt úplně pitomá nebo tě to dělá dobře. pohlavní nemoci neřešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.1.23 23:07

Pokud je to vsechno nedejboze pravda, tak to s nim utni a bez na testy na pohlavni choroby.

Uvedom si, ze kdyby bylo dite, tak by bylo JEHO, ne tvoje!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.23 23:15

@Kočka nedomácí jo, já to smažu, ale nevím jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
1.1.23 23:24
@Jennymouse píše:
@Kočka nedomácí jo, já to smažu, ale nevím jak.

Nechal bych to tu pro výstrahu. Být oplodněna proti své vůli, a nepovažovat to za znásilnění, je stejný nesmysl, jako neposkvrněné početí. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
1.1.23 23:30

@Jennymouse Tak než to necháš smazat, dám Ti ještě jeden pohled.

Tento chlapec chce za každou cenu zůstat v Evropě.
V našem právu je jedním základních práv právo na rodinu. Proto chce dítě. Když bude mít dítě s Evropankou, požádá si o povolení k pobytu za účelem sloučení rodiny (s dítětem!) a s nejvyšší pravděpodobností ho dostane.
Nebude se konat žádná šťastná rodina, on chce dítě jako „zelenou kartu“ a Ty ho vůbec nezajímáš.

Druhá věc - to, že není muslim (o čem pochybuji), neznamená, že bez ohledu na svou ne-víru nepřebírá kulturní vzorce této oblasti. Ať si to namaluješ sebevíc na růžovo, tak tam je zvykem, že ženy a děti jsou majetkem muže.

Takže, kdyby mu jeho plán s dítětem vyšel, připrav se na peklo.
Ať už s tebou bude nebo nebude, peklo na zemi Ti přes dítě vždy připraví.

A jen tak mimochodem, svou přítelkyní podvádí s Tebou. Tvé NE pro něj nemá žádnou cenu, dělá si, co chce. Nemá žádné zábrany.
Kde bereš jistotu, že Tobě bude věrný, budete mít miminko a šťastnou rodinu?

Co nejrychleji ho vymaž ze svého života, i kdyby to znamenalo změnu práce.

Jestli tak toužíš po dítěti, tak jsou i jiné cesty. Od náhodného sexu přes dohodu s homosexuálním párem nebo pěstounskou péči. Záleží na Tvém naturelu, kterou cestu zvolíš.

Tohle je ta nejhorší ze všech možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
1.1.23 23:44

Myslím, že v lepším případě jdeš naproti nějaké pohlavně přenosné chorobě, v horším pěknému prů. eru. Ve chvíli, kdy bys s ním měla dítě, už se ho nezbavíš a bude s tebou moct zametat neskutečným způsobem. A jinak z pohledu někoho, kdo už děti má. Je to ohromný záhul, i když máš partnera, co pomáhá, zázemí i finance. Být sama, bez úspor a partnera, co za něco stojí, bych si dala sakra velký pozor, abych neotěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
2.1.23 00:49

Věříš v Boha, tak si najdi aspoň křesťana. Tohle nemůže dopadnout dobře. Měj rozum. A hlavně si vyřeš svůj špatný postoj k mužům. Najdi si dobrého terapeuta, nejlíp muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí