Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jennymouse píše:
Letos mi bude 36 a už delší dobu žiju sama. Můj předchozí partner byl tyran a manipulátor a když se mi od něj podařilo odejít, ještě rok mě pronásledoval. Muži mě děsí a v jejich přítomnosti se projevuju submisivně, i když to dělat nechci a nejsem tak šťastná. Ostatní vztahy jsem měla dost podobné. Zřejmě už je to ve mně, můj otec byl velmi přísný a temperamentní, nenavštěvuju ho. Chápu, že kohokoliv si najdu, bude to stejné. Už jsem přestala hledat a soustředila jsem se jen na víru v B-ha. Začal se mi ale líbit kolega v práci, když jsem na něj narazila, tak jsem se nenapadne divala. Ale zřejmě to nebylo tak nenapadne a pozval mě po mesici čumění na kafe. Je o 2 roky mladší, je to arab, pobyt má ještě na 2 roky, muslim není, v B-ha nevěří. Řekl mi, že má milenku, ale žije sám a hledá vztah. Až když jsem s nim měla sex, tak mi přiznal, že žije s o 10 let starší přítelkyní, která si ho sem dovezla z dovolené, ale pořád se hádají. Žádala jsem ho, aby si vzal kondom, ale nechtěl. Když jsem mu řekla, že sex v tom případě nebude, vzniknul do mě a soulož vykonal bez ochrany. Při dalším setkání do mě rovnou ejakuloval. Celá jsem se z toho začala klepat a nešlo to zastavit, protože já zaplatím najem a jedu každý měsíc na doraz a mám i půjčku. Nic nenašetrim. Jsem ve spatne finanční situaci a jeho práce je nejistá. Naštěstí jsem neměla plodné dny, ale vím, že to udělá znovu. Říkal, že jestli otehotnim, budeme rodina. Vypadá to, že mě chce použit k trvalému pobytu. Já po dítěti hrozne touzim a vím, že už nejsem mladá a možná je to poslední šance. Nevím, jestli toho využít a nechat ho, aby to udělal nebo to s ním ukončit. Protože já se z toho necítím dobře a bojim se, že se mnou bude také manipulovat jako předchozí partneři. Chtěla jsem s nim o tom mluvit, ale nedokážu to. Každý den mi napíše, jsem zamilovaná. Nevím, co dělat.
No to je terno, jit do araba, ktereho si privezla jina z dovci, financne nic a sexovat s nim bez gumy, no fuj..kdyz si predstavim ze kvli i vidine pobytu to tady zasunoval do kdejake. Bych mela strach ze chytnu nejakou hnusnou pohlavni chorobu nez resila dite..
Někdo ti zakazuje mít tělísko, používat antikoncepci, mít hormonální náplast ví chodit na injekce priapadne po sexu použít v nejhorším případě pilulku po ![]()
@lilith1 píše:
No to je terno, jit do araba, ktereho si privezla jina z dovci, financne nic a sexovat s nim bez gumy, no fuj..kdyz si predstavim ze kvli i vidine pobytu to tady zasunoval do kdejake. Bych mela strach ze chytnu nejakou hnusnou pohlavni chorobu nez resila dite..
Asi tak… Fuj.
@Jennymouse píše:
Letos mi bude 36 a už delší dobu žiju sama. Můj předchozí partner byl tyran a manipulátor a když se mi od něj podařilo odejít, ještě rok mě pronásledoval. Muži mě děsí a v jejich přítomnosti se projevuju submisivně, i když to dělat nechci a nejsem tak šťastná. Ostatní vztahy jsem měla dost podobné. Zřejmě už je to ve mně, můj otec byl velmi přísný a temperamentní, nenavštěvuju ho. Chápu, že kohokoliv si najdu, bude to stejné. Už jsem přestala hledat a soustředila jsem se jen na víru v B-ha. Začal se mi ale líbit kolega v práci, když jsem na něj narazila, tak jsem se nenapadne divala. Ale zřejmě to nebylo tak nenapadne a pozval mě po mesici čumění na kafe. Je o 2 roky mladší, je to arab, pobyt má ještě na 2 roky, muslim není, v B-ha nevěří. Řekl mi, že má milenku, ale žije sám a hledá vztah. Až když jsem s nim měla sex, tak mi přiznal, že žije s o 10 let starší přítelkyní, která si ho sem dovezla z dovolené, ale pořád se hádají. Žádala jsem ho, aby si vzal kondom, ale nechtěl. Když jsem mu řekla, že sex v tom případě nebude, vzniknul do mě a soulož vykonal bez ochrany. Při dalším setkání do mě rovnou ejakuloval. Celá jsem se z toho začala klepat a nešlo to zastavit, protože já zaplatím najem a jedu každý měsíc na doraz a mám i půjčku. Nic nenašetrim. Jsem ve spatne finanční situaci a jeho práce je nejistá. Naštěstí jsem neměla plodné dny, ale vím, že to udělá znovu. Říkal, že jestli otehotnim, budeme rodina. Vypadá to, že mě chce použit k trvalému pobytu. Já po dítěti hrozne touzim a vím, že už nejsem mladá a možná je to poslední šance. Nevím, jestli toho využít a nechat ho, aby to udělal nebo to s ním ukončit. Protože já se z toho necítím dobře a bojim se, že se mnou bude také manipulovat jako předchozí partneři. Chtěla jsem s nim o tom mluvit, ale nedokážu to. Každý den mi napíše, jsem zamilovaná. Nevím, co dělat.
Tak nějaká hloupá bába si doveze jako suvenýr z exotické dovolené Araba ( jinak by musel do Evropy přeplout Středozemní moře na vratké bárce), aby tady pak znásilňoval naivní ženy. Milovat násilníky je neštěstím této civilizace. To se těch věčných válek už nezbavíme. ![]()
Příspěvek upraven 01.01.23 v 22:49
@Jennymouse píše:
@Sisika9 ne, to nebylo znásilnění. Chtěla jsem ho, jen jsem chtěla, aby měl ochranu. Já nepíšu nic o znásilnění.
Sex bez ochrany vykonaný bez souhlasu obou stran = znásilnění. Říkej si tomu samozřejmě jak chceš, cokoliv co uleví tvé submisivní dušičce. Buď se probuď, ženo, a přestaň s tím sebedestruktivním vzorcem chování anebo aspoň nepruď normální ženské, které se drží po tvém příspěvku za hlavu.
Jestli to je pravda, tak určitě s ním ukončit vztah… Chápu, že toužíš po dítěti, ale v tvé situaci bych to zatím odsunula…sama píšeš, že nemáš prostředky na uziveni dítěte… Najdi si psychoterapii, buduj sebevědomí a soustred se na sebe a pak třeba potkáš může s kterým budeš šťastná… Apropo arabas s tebou chce jen souložit a max sňatek, aby tady mohl zůstat, mě jsou tihle národnosti velmi nesympaticky, ale musíš vědět sama, co je pro tebe důležité..
@Jennymouse píše:
Tyhle novoroční dojezdy bývají kolikrát horší než celej Silvestr. A zas to spousta lidí nakrmí.
@Alcounek já se to snažila řešit už 3×. Jednou když mi bylo 27, to byla psychiatrie a napsali mi, že mám jen lehkou depresivní fazy a jinak jsem úplně normální. Potom jsem volala na linku bílý kruh bezpečí, když mě bývalý pronásledoval. Hodně dlouho jsem se odhodlavala a paní na lince mě seřvala, že volám večer s něčím, co není akutní. Chtěla jsem se domluvit, jestli bych k nim mohla chodit. Po tom hovoru mi bylo ještě hůř. V létě jsem byla u psycholožky a řekla mi, že se mnou pracovat nebude, protože mi nic není měla bych maximálně tak jit na tantru pro ženy. Ale já věřím v B-ha, tak možná to pomůže. Chodit někam pro pomoc nemá smysl, už mě 3× odmítli.
@Jennymouse píše:
@Tarjei čemu přesně? Napsala jsem pravdu úplně o všem.
fakt? Tak bud jsi fakt úplně pitomá nebo tě to dělá dobře. pohlavní nemoci neřešíš?
Pokud je to vsechno nedejboze pravda, tak to s nim utni a bez na testy na pohlavni choroby.
Uvedom si, ze kdyby bylo dite, tak by bylo JEHO, ne tvoje!!
@Jennymouse píše:
@Kočka nedomácí jo, já to smažu, ale nevím jak.
Nechal bych to tu pro výstrahu. Být oplodněna proti své vůli, a nepovažovat to za znásilnění, je stejný nesmysl, jako neposkvrněné početí. ![]()
@Jennymouse Tak než to necháš smazat, dám Ti ještě jeden pohled.
Tento chlapec chce za každou cenu zůstat v Evropě.
V našem právu je jedním základních práv právo na rodinu. Proto chce dítě. Když bude mít dítě s Evropankou, požádá si o povolení k pobytu za účelem sloučení rodiny (s dítětem!) a s nejvyšší pravděpodobností ho dostane.
Nebude se konat žádná šťastná rodina, on chce dítě jako „zelenou kartu“ a Ty ho vůbec nezajímáš.
Druhá věc - to, že není muslim (o čem pochybuji), neznamená, že bez ohledu na svou ne-víru nepřebírá kulturní vzorce této oblasti. Ať si to namaluješ sebevíc na růžovo, tak tam je zvykem, že ženy a děti jsou majetkem muže.
Takže, kdyby mu jeho plán s dítětem vyšel, připrav se na peklo.
Ať už s tebou bude nebo nebude, peklo na zemi Ti přes dítě vždy připraví.
A jen tak mimochodem, svou přítelkyní podvádí s Tebou. Tvé NE pro něj nemá žádnou cenu, dělá si, co chce. Nemá žádné zábrany.
Kde bereš jistotu, že Tobě bude věrný, budete mít miminko a šťastnou rodinu?
Co nejrychleji ho vymaž ze svého života, i kdyby to znamenalo změnu práce.
Jestli tak toužíš po dítěti, tak jsou i jiné cesty. Od náhodného sexu přes dohodu s homosexuálním párem nebo pěstounskou péči. Záleží na Tvém naturelu, kterou cestu zvolíš.
Tohle je ta nejhorší ze všech možností.
Myslím, že v lepším případě jdeš naproti nějaké pohlavně přenosné chorobě, v horším pěknému prů. eru. Ve chvíli, kdy bys s ním měla dítě, už se ho nezbavíš a bude s tebou moct zametat neskutečným způsobem. A jinak z pohledu někoho, kdo už děti má. Je to ohromný záhul, i když máš partnera, co pomáhá, zázemí i finance. Být sama, bez úspor a partnera, co za něco stojí, bych si dala sakra velký pozor, abych neotěhotněla.
Věříš v Boha, tak si najdi aspoň křesťana. Tohle nemůže dopadnout dobře. Měj rozum. A hlavně si vyřeš svůj špatný postoj k mužům. Najdi si dobrého terapeuta, nejlíp muže.