Oplodnění proti vůli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
2.1.23 01:27

@Jennymouse nevěřím,že dospělá ženská by si toto nechala líbit. Jako troll dobrý :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
2.1.23 07:35
@Jennymouse píše:
@Alcounek já se to snažila řešit už 3×. Jednou když mi bylo 27, to byla psychiatrie a napsali mi, že mám jen lehkou depresivní fazy a jinak jsem úplně normální. Potom jsem volala na linku bílý kruh bezpečí, když mě bývalý pronásledoval. Hodně dlouho jsem se odhodlavala a paní na lince mě seřvala, že volám večer s něčím, co není akutní. Chtěla jsem se domluvit, jestli bych k nim mohla chodit. Po tom hovoru mi bylo ještě hůř. V létě jsem byla u psycholožky a řekla mi, že se mnou pracovat nebude, protože mi nic není měla bych maximálně tak jit na tantru pro ženy.Ale já věřím v B-ha, tak možná to pomůže. Chodit někam pro pomoc nemá smysl, už mě 3× odmítli.

V co že to věříš? to je nějaké nové či sprosté slovo, že je potřeba ho vytečkovat? :think: možná nějaký nový B vitamín? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
2.1.23 07:38
@Jennymouse píše:
@Santa Juana nerozumím. Netrolím. Žiju v Praze, pracuju ve firmě, kde je hodně cizinců. A peníze mi nezabývají proto, že jsou tu drahé najmy. Neví co vypadá jako lež. Nechápu to.

Co? Že tě někdo znásilní a ty se s ním dál stykas a necháš se znásilnit znovu. Ergo kladívko, kecáš. Troll, a hloupý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
2.1.23 07:39
@martina.se píše:
@Jennymouse nevěřím,že dospělá ženská by si toto nechala líbit. Jako troll dobrý :mrgreen: :lol:

Ba ne, hloupý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
2.1.23 08:01

Tahle osoba, pokud existuje, čemuž vůbec nevěřím, by si měla nejdřív ošetřit všechny svoje současné potíže i traumata z minulosti v terapii a teprve pak vstupovat do partnerských vztahů a množit se.

• Citovat
  • Upravit
krecik.dzungarsky
2.1.23 08:06
@martina.se píše:
@Jennymouse nevěřím,že dospělá ženská by si toto nechala líbit. Jako troll dobrý :mrgreen: :lol:

Možná nechala, taková, která by měla výchovou absolutně pošlapané vlastní sebevědomí a sebehodnotu. Z prostředí ortodoxního katolicismu by to také bylo možné nebo pokud byla jako dítě zneužívaná. Mohla by to být kombinace více traumat dohromady. Plus když by v tom figuroval nižší intelekt, naučená bezmoc a poslušnost.
Standard u dětských přeživších sexuálního násilí jsou pak další znásilnění v průběhu života od mnoha různých osob.

• Citovat
  • Upravit
80475
2.1.23 08:26

@krecik.dzungarsky A dobrovolně by vyhledávala násilníka, jo? Jen tak? Prosím tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
2.1.23 09:00
@inkakřivák píše:
@krecik.dzungarsky A dobrovolně by vyhledávala násilníka, jo? Jen tak? Prosím tě.

Tak je vidět, že vůbec netušíš, jak toto funguje. Tihle lidé nejsou schopni dost často rozpoznat, zda jim od druhého člověka hrozí nebezpečí a míru násilí, které na sobě nechají páchat, mají nezdravě posunutou. Čímž netvrdím, že úvodní příspěvek není trolling, to klidně být může.

• Citovat
  • Upravit
80475
2.1.23 09:07

@krecik.dzungarsky Takže tě někdo jednou znásilní a ty k němu půjdeš opět na návštěvu, protože nejsi schopna rozeznat, že ten člověk je násilník? Nezlob se, to je hloupost. To můžeš udělat jednou, že nepoznáš. Ale pokud už tě tohle potkalo, tak podruhé tam nepolezes. Něco jineho by bylo, kdyby s ním žila a to násilí postupně narůstalo. Tak se vemluvi do toho, že je to normální. Ale tohle? Nesmysl. Jo a ještě je to Arab.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
2.1.23 09:17
@inkakřivák píše:
@krecik.dzungarsky Takže tě někdo jednou znásilní a ty k němu půjdeš opět na návštěvu, protože nejsi schopna rozeznat, že ten člověk je násilník? Nezlob se, to je hloupost. To můžeš udělat jednou, že nepoznáš. Ale pokud už tě tohle potkalo, tak podruhé tam nepolezes. Něco jineho by bylo, kdyby s ním žila a to násilí postupně narůstalo. Tak se vemluvi do toho, že je to normální. Ale tohle? Nesmysl. Jo a ještě je to Arab.

Po jednorázovém znásilnění ne, zvlášť pokud se to týká ženy, která už nějaký čas vede sexuální život. Mluvím o dospělých, kteří jsou zároveň přeživšími dětského sexuálního zneužívání. Nevztahuji to vůbec na úvodní příspěvek.

• Citovat
  • Upravit
80475
2.1.23 09:40

@krecik.dzungarsky No a já od začátku mluvím o něm. Takže nechápu, proč dáváš svoje příspěvky takové, které se k tomu nevztahují. To je, jako bys v diskuzi patří majoránka do guláše napsala, že dotyčná je hloupá, protože každý ví, že vídeňský řízek se dělá z telecího.
Až se bude rozebírat týrání, násilí v rodině, tak fajn. Ale ty to dáš jako reakci na tvrzení, že někdo znásilní dospělou ženu a ona k němu dál chodí a on ji znovu znásilní. Což je kravina jako víno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
2.1.23 10:17
@inkakřivák píše:
@krecik.dzungarsky No a já od začátku mluvím o něm. Takže nechápu, proč dáváš svoje příspěvky takové, které se k tomu nevztahují. To je, jako bys v diskuzi patří majoránka do guláše napsala, že dotyčná je hloupá, protože každý ví, že vídeňský řízek se dělá z telecího.
Až se bude rozebírat týrání, násilí v rodině, tak fajn. Ale ty to dáš jako reakci na tvrzení, že někdo znásilní dospělou ženu a ona k němu dál chodí a on ji znovu znásilní. Což je kravina jako víno.

Více lidí tady psalo, že je úvodní příspěvek nepravděpodobný. Vypsala jsem pouze okolnosti, za jakých by to možné bylo, takže jsem se od tématu nevzdálila natolik, jak mi podsouváš.

• Citovat
  • Upravit
34393
2.1.23 10:23
@Jennymouse píše:
Letos mi bude 36 a už delší dobu žiju sama. Můj předchozí partner byl tyran a manipulátor a když se mi od něj podařilo odejít, ještě rok mě pronásledoval. Muži mě děsí a v jejich přítomnosti se projevuju submisivně, i když to dělat nechci a nejsem tak šťastná. Ostatní vztahy jsem měla dost podobné. Zřejmě už je to ve mně, můj otec byl velmi přísný a temperamentní, nenavštěvuju ho. Chápu, že kohokoliv si najdu, bude to stejné. Už jsem přestala hledat a soustředila jsem se jen na víru v B-ha. Začal se mi ale líbit kolega v práci, když jsem na něj narazila, tak jsem se nenapadne divala. Ale zřejmě to nebylo tak nenapadne a pozval mě po mesici čumění na kafe. Je o 2 roky mladší, je to arab, pobyt má ještě na 2 roky, muslim není, v B-ha nevěří. Řekl mi, že má milenku, ale žije sám a hledá vztah. Až když jsem s nim měla sex, tak mi přiznal, že žije s o 10 let starší přítelkyní, která si ho sem dovezla z dovolené, ale pořád se hádají. Žádala jsem ho, aby si vzal kondom, ale nechtěl. Když jsem mu řekla, že sex v tom případě nebude, vzniknul do mě a soulož vykonal bez ochrany. Při dalším setkání do mě rovnou ejakuloval. Celá jsem se z toho začala klepat a nešlo to zastavit, protože já zaplatím najem a jedu každý měsíc na doraz a mám i půjčku. Nic nenašetrim. Jsem ve spatne finanční situaci a jeho práce je nejistá. Naštěstí jsem neměla plodné dny, ale vím, že to udělá znovu. Říkal, že jestli otehotnim, budeme rodina. Vypadá to, že mě chce použit k trvalému pobytu. Já po dítěti hrozne touzim a vím, že už nejsem mladá a možná je to poslední šance. Nevím, jestli toho využít a nechat ho, aby to udělal nebo to s ním ukončit. Protože já se z toho necítím dobře a bojim se, že se mnou bude také manipulovat jako předchozí partneři. Chtěla jsem s nim o tom mluvit, ale nedokážu to. Každý den mi napíše, jsem zamilovaná. Nevím, co dělat.

Máš rozum? Udělá to jednou, a ty mu to dovolíš i podruhé, a už dopředu víš, že to udělá zas? Dost jasně ti ukázal, že mu je fuk co říkáš, tak co čekáš? Proč by tohle měla být poslední šance na to, abys měla dítě? Snad bys ho nechtěla s takovým chlapem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.1.23 10:47
@demian píše:
@Jennymouse Tak než to necháš smazat, dám Ti ještě jeden pohled.

Tento chlapec chce za každou cenu zůstat v Evropě.
V našem právu je jedním základních práv právo na rodinu. Proto chce dítě. Když bude mít dítě s Evropankou, požádá si o povolení k pobytu za účelem sloučení rodiny (s dítětem!) a s nejvyšší pravděpodobností ho dostane.
Nebude se konat žádná šťastná rodina, on chce dítě jako „zelenou kartu“ a Ty ho vůbec nezajímáš.

Druhá věc - to, že není muslim (o čem pochybuji), neznamená, že bez ohledu na svou ne-víru nepřebírá kulturní vzorce této oblasti. Ať si to namaluješ sebevíc na růžovo, tak tam je zvykem, že ženy a děti jsou majetkem muže.

Takže, kdyby mu jeho plán s dítětem vyšel, připrav se na peklo.
Ať už s tebou bude nebo nebude, peklo na zemi Ti přes dítě vždy připraví.

A jen tak mimochodem, svou přítelkyní podvádí s Tebou. Tvé NE pro něj nemá žádnou cenu, dělá si, co chce. Nemá žádné zábrany.
Kde bereš jistotu, že Tobě bude věrný, budete mít miminko a šťastnou rodinu?

Co nejrychleji ho vymaž ze svého života, i kdyby to znamenalo změnu práce.

Jestli tak toužíš po dítěti, tak jsou i jiné cesty. Od náhodného sexu přes dohodu s homosexuálním párem nebo pěstounskou péči. Záleží na Tvém naturelu, kterou cestu zvolíš.

Tohle je ta nejhorší ze všech možností.

Tak stačí aby dovezl dítě do země původu, a bude zas muslim. Tady v Evropě to flákají, protože to bůh nevidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
2.1.23 11:12
@inkakřivák píše:
Co? Že tě někdo znásilní a ty se s ním dál stykas a necháš se znásilnit znovu. Ergo kladívko, kecáš. Troll, a hloupý.

Možná nekecá. Pro normální ženskou žijící v mírumilovné střední Evropě je to k nepochopení. Ale mohou být i vyjímky. My tu nejsme zvyklí na jiné vztahy než ty láskyplné. Jinde je násilí cestou k přežití. Kupříkladu když byl v r. 2015 v arabském světě ( Sýrie, Irák) u moci Islámský stát (IS) nebylo málo vdavekchtivých muslimek pohodlně si žijících v západní Evropě, které si sbalily kufry a vydaly se vstříc dobroružství. Pochybuji, že očekávaly, že součástí milostné předehry je v arabském světě i recitace básně. Musely vědět čeho se u islámských bojovníků dočkají - a právě to je ale fascinovalo. Bylo by naivní očekávat, že po porážce IS se z násilníků stali hodní beránci. Nejrůznějšími cestami se snažili ( a možná dosud snaží) dostat do Evropy za lepším životem. Vědí, že musí být nenápadní. Pohodlná cesta vede skrze náruč postarší Evropanky, jež si zajela užívat života do teplých krajin. Takže pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí