Opožděná menstruace o 41 dní po vysazení antikoncepce

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
29.12.12 14:25

Takže myslíš, že by to mohla bejt cysta? mam i pobolívání v podbrříšku, jako bych to měla dostat, ale vždy to přestane..v 18 jsem měla i zánět levého vaječníku a mam i přetočenou dělohu…hlavně nevydržim čekat do středy až bude doktor ordinovat.do nemocnice nechci, protože vim, jaký tam jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
29.12.12 14:35

Ja mivala vzdy taky ms presnou a ted si to dela posledni 3mes. co chce jednou je to 7dni po druhe 11zpozdeni.hold nervy hrajou roli kord jestli se snazite o mimco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
29.12.12 14:38

Já právě HA neberu půl roku, ale teď sem jí chtěla začít brát. S přítelem jsme spolu spali, ale dáváme si pozor, protože mimčo ještě nechceme, jsme na to ještě mladý :oops:. A tuto se mi ještě nestalo..tak si nevim rady :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
29.12.12 18:57

@prcek22 uvidíš, může to být opravdu cysta. To chápu, že jsi nervozní co bude. Ale pokud bys byla těhotná, tak na mamatestu už by byl náznak. Pokud jsi měla mít MS před týdnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
29.12.12 21:35

On tam možná duch byl, ale nebyla sem si tak moc jistá :? uvidim zítra ráno jak to dopadne… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
30.12.12 13:21

Tak co delala jsis novy test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NickAnonym
30.12.12 18:24

8o Ahoj holky, musím se zeptat, už fakt nevim co by. U doktorky samozřejmě nikdo až do 4.1. Někdy během září jsem vysadila antikoncepci a normálně to dostala, při další jsem měla zpoždění 14 dní, tak jsem šla na vyvolávačku. Teď už mám měsíc zpoždění (naposledy jsem měla menzes 3.11.), těh. testy negativní. Bolí mě prsa i v podbřišku už asi týden, ale pořád nic! Už ať je leden! :) Má někdo podobnou zkušenost? Za jak dlouho se vám srovnal cyklus? Nebo že bych byla v tom i přes ty testy? 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
23
30.12.12 19:03

Ahojky.jojo dělala a negativni, takže fakt už nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.12.12 22:07

Jinak mě sem tam začne pobolívat v podbříšku jako bych to měla dostat a je mi i nějak blbě jakoby na zvracení. A někdy mi víc rejpne na levej straně u vaječníku…ale jinak se cítim dobře. a myslíte, že mam ještě do středy než půjdu k doktoru si udělat test???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
30.12.12 22:18

No zkusit test muzes, ale ja uz bych pockala k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.12.12 23:11

No asi taky vydržim až k doktoru..doufam, že se do tý doby nic nestane…ale těhotná asi nejsem, viď???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
31.12.12 08:09

No ja nejsem vestec tak nevim, ale rekla bych, ze ne.pak pisni jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
31.12.12 10:27

Ja vim, že nejsi věštec :lol: jojo napíšu hned, jak budu něco vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.1.13 23:33

Ahoj holky.tak dnes jsem byla u doktorky, dělala mi ultrazvuk a nic tam nebylo. delali mi téhotenský test a opět negativní. když sem si to ještě tak zpětně spočítala ode dne, kdy si myslim, že by to mělo být tak by to teď bylo teprv 14 dní, takže by to stejně nebylo asi ani na ultrazvuku vidět, že jo? vzali mi i krev, takže zítra si zavolam na výsledky…krev mi to určí na 100%,že jo? i když by to byla tak krátká doba.ale je mi pořád blbě a je mi na zvracení :( jinak mi doktorka řekla, že si myslí, že těhotná nejsem, že je to hormonální, takže mi dala vyvolávačku a já to ještě dneska dostala, ale jen trochu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
3.1.13 08:13

@prcek22 špatně ti může být ze stresu. Těhotenské příznaky se dají dost dobře vsugerovat, jsem ten případ, kdy jsem měla každej měsíc těhotenské příznaky a těhotná jsem něbyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí