Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Také mám už sedmý den zpoždění, nespinim, jen jsem měla jednou nebo dvakrát takový bílý výtok. Břicho ani prsa mě nebolí, jen před očekávanou ms mě trochu bolela. Dělala jsem si dva testy a negativní. Nedávno jsem měla slabě pozitivní testy ale ms se pak opožděně dostavila. Teď se nedostavila vubec tak nevím jeslti se už třeba nezadadilo. Ve čtvrtek jdu na gynekologii, tak uvidím.
Potrebuju uklidnit a poradit
Ahoj holky, je mi 16 a antikoncepci beru jiz vic jak pul roku jelikoz mam uz 2 roky stalej vztah.Beru antikoncepci pravidelne a jeste s pritelem pouzivame kondom takze tehotna byt nemuzu
.Jde o to ze jsem dobrala platicko (v nedeli byl posledni prasek z platicka) a dnes je uz ctvrtek tudiz 4 den a mentruace nikde. Pupinky mam jako vzdy a bricho me taky boli. Zkousela jsem uz dvakrat vanu, litry hermankoveho caje a ted popijim tonic.Vino nepiju takze to jsem vynechala. A uz si vazne nevim rady jsem z toho tak vystresovana ze jsem vcera hledala nonstop tesco a posilala pritele pro hermankovej caj, nejsem blazen ze ne?
Ja uz fakt nevim, po dobrani platicka jsem dostala vzdy ms uz 3 den, nevite cim to muze byt? Nechce se mi hned s kazdou blbosti litat na gyndu ![]()
Uz skoro rok se snažíme o miminko ted jsem měla 14 dni spozdeni menstruace všechny testy negativní a dnes ráno samozřejmě přišla menstruace je možné ze jsem těhotná? K lékaři jsem objednána až za 5 dni ![]()