Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krev ti to urci stopro a kdyz jsi to trochu dostala tak se to nejspis jeste rozjede
Ahoj holky, omlouvam se, ze vam sem lezu, ale ja jsem se dnes vratila od mudr. S receptem na norethisteron. Rok se snazime o mimi, ale mam po HA dlouhe ms cykly, pry mi neroste delozni sliznice a ani pry nedochazi k ovulaci. Mela jsem utrogestan, ale bylo mi po nem divne, tak jsem ho mesic nebrala, ms se nedostavila, tak jsem dnes byla na gynde a pihla mi injekci, posledni ms byla 22.11 a pak 1.1. Trochu spineni. Namerila mi sliznici 3 mm a jeste rikala ze tam mam cystu docela velkou a ze je teda utrogestan na me slabej a dala mi tohle. Ale co jsem se tu v diskuzich o norethisteronu docetla se mi nelibi. Mam to brat 2 cykly od 17.-25. dne cyklu az to dostanu po ty injekci a pak prijit na kontrolu. Mate nekdo zkusenost? Pomohlo to?
Něco o nepravidelné menstruaci jsem našla na netu. Užívala jsem Indonal na doporučení své gynekoložky kvůli cystě na vaječníku, hrozila mi operace. Dnes jsem byla na kontrole a cysta je pryč. Jsem nesmírně ráda a věřím, že mi Indonal opravdu pomohl. Jsem naprosto spokojena. Mé gynekologické potíže se o 70 % zlepšily.
Ahojky,
taky jsem zavítala na Vaše stránky, dneska mám 10 dní opožděnou MS pravidelně mívám 28-31 dní, antikoncepcí dlouhodobě neberu, dnes jsem si dělala (GS Mamatest), výsledek negativní, i-když s přítelovy stránky bych těhotná být mohla, ta snaha o mimčo tam byla, ale taky jsem v předešlém měsíci zažila zvýšený stres, u Dr. jsem nebyla, bolesti mívám jak před menstruaci občas mě pobolívá v pod bříšku a záda. Tak nevím… už jsem měla poruchy, co mi dala vyvolavačku, nebo se MS dostavila později, teť jsem zmatená test negativní, partner tvrdí, že bych těhotná být mohla…poradťě, děkuji
![]()
Zdravím, potřebovala bych poradit
. Minulý měsíc jsem se bála, že jsem v tom, a tak mi přítel koupil pro jistotu prášek. V lékárně mu řekli, že si mám vzít dva… Hned druhý den jsem to znovu
dostala. Na to jsem udělala takovou chybu, že jsem si koupila prášek na zastavení menstruace. S přítelem jsem měla i potom pohlavní styk. Teď už čekám 10 dní, kdy se ms dostaví.. Dnes jsem si dělala Lady Max test viz. foto. Bolesti břicha na ms mám už třetím dnem, ale pořád nic. Strašně se bojím, že jsem v tom… ![]()
@VS001 s tim teda nemam zkusenosti ani za mak, ale na testu nic videt neni, zalezi na tom, kdy mohlo dojit k oplodneni, testy jsou spolehlive cca 14 po pripadnem otehotneni, driv moc ne. Spis bych ale rekla, ze telo dostalo zahul a vzpamatovava se…
Doufám, že je vše ok..
S přítelem jsme neměli pohlavní styk cca 20 dní. Kdy si myslíte, že je dobré si udělat další test?,děkuji..
@VS001 cca 2-3dny, a pak na gyndu na vyvolavacku. Drzim palce, at je vse dle vasich predstav. Radsi si uz nezahravejte, pokud mimi opravdu nechcete. Tohle telu fakt nesvedci ![]()
Zdravím, tak dnes ráno jsem si udělala druhý test viz. foto.. Ms stále nic, tak jsem pořád taková nervózní… ![]()
No pokud dobre vidim, druha carka se tam nerysuje, takze bych si zitra udelala jeste jeden nebo rovnou na krev, tam to potvrdi na 100%…
Tak dnes odpoledne se ms dostavila. Spadl mi kámen ze srdce!!! Jsem i ráda, že nemusím na gyndu na vyvolávačku
Moc vám děkuji za pomoc!! Mějte se hezky ![]()
Ahoj všem, je mi 16 a měla jsem pohlavní styk více jak před měsícem. Bohužel nám prasklo kondom, ale předtím než se do mě udělal.. menstruaci jsem měla dostat 28.6. ale bohužel se nedostavila do ted. dělala jsem si v pruběhu tohoto času 5 testu.. Všechny negativní. Před 8 dněma jsem byla na vyvolávací injekci a pořád nic. Mohu být těhotná? moc se bojím. děkuju za odpověd ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj všem, je mi 16 a měla jsem pohlavní styk více jak před měsícem. Bohužel nám prasklo kondom, ale předtím než se do mě udělal.. menstruaci jsem měla dostat 28.6. ale bohužel se nedostavila do ted. dělala jsem si v pruběhu tohoto času 5 testu.. Všechny negativní. Před 8 dněma jsem byla na vyvolávací injekci a pořád nic. Mohu být těhotná? moc se bojím. děkuju za odpověd
nechala bych si udělat krevní test… tam je jistota 100%
Ahoj, chci se zeptat, mívám pravidelnou Ms, cyklus 28 dní, před třemi měsíci jsem brala atb na zánět močových cest, poté se mi zpozdila Ms o 5 dní, následující MS přišla opět přesně na den a ted další Ms přišla o den dřív, velice bolestivá a trvala jen 2 dny, ačkoliv normálně to mám 5 dní, bylo to spíš takové hnědé, myslíte že se může jednat o příznaky cysty nebo to můžou ještě ovlivnovat ty atb??? K mudr. jsem objednaná za 14 dní. děkuji ![]()