Opožděná menstruace o 10 dní

Anonymní
4.9.18 15:28

Opožděná menstruace o 10 dní

Je mi čerstvě 17 let a můj cyklus je cca 21 dní, dnes už 31 den a ms nikde. Občas mám křeče v podbřišku jako by to mělo přijít, ale nic. S přítelem používáme kondomy a nikdy se nam nic nestalo, vždy kontrolujeme, žádné prasknutí prostě nic. A v tomto věku těhotná být opravdu nechci. Zkoušela jsem už horkou vanu a červené víno, také nic. Když si udělám test, bude už spolehlivý po 10 dnech opoždění? Co myslíte? Máte někdo zkušenosti nebo nějaké rady?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
4.9.18 15:30

Po 10ti dnech by měl být spolehlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.18 15:32

A myslíte že jsem těhotná nebo prostě se mi splašily hormony a ms ještě může přijít? Jsem docela i ve stresu z toho a máme i rodinné problémy, takže to na psychiku také doléhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
4.9.18 15:34

Ahojky. Chápu tvůj strach, zkus test. Po tomto zpoždění by měl tesz určitě už něco ukázal a byl spolehlivý :) Anebo si dojdi do nemocnice na krev jako samoplatce a budeš mit určitě jistotu.
Jinak se nestresuj, jsi mladá a to se tělo stále mění, takže je to možná jen hormonální nerovnováha :) Každopádně cyklus 21dni je dost krátký, takže se stále může měnit :)
Nevim zda chodíš na gynekologii, ale zašla bych i tak, kor když ms nepřijde :) pichne ti vyvolávací injekci :)
Ja když dospívala tak sem to třeba 3mesice měla a pak 2mesice nic a těhotná sem nebyla :)
Takže klid, kup test a když tě to stejně neuklidni, tak zajdi na krev nebo na gyndu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1327
4.9.18 15:35

@Anonymni jmeno Může to být klidně z toho stresu. Každopádně si test můžeš udělat, v lékárně stojí pár korun, a budeš vědět víc. Po 10 dnech by ti to test měl ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.9.18 15:49

Zdravim, s pritelem se snazime o miminko. Ms jsem mela mit 30.8.2018 a prozatim se nedostavila. Mam jiz 3. den nespavost, je mi stale spatne. Mam zvetsena a citliva prsa. Mohlo by se jednat tedy o tehotenstvi? Jinak jsem maminka dvou dcer.uz si nepamatuji jake jsem mela priznaky dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
4.9.18 15:57
@janulka35 píše:
Zdravim, s pritelem se snazime o miminko. Ms jsem mela mit 30.8.2018 a prozatim se nedostavila. Mam jiz 3. den nespavost, je mi stale spatne. Mam zvetsena a citliva prsa. Mohlo by se jednat tedy o tehotenstvi? Jinak jsem maminka dvou dcer.uz si nepamatuji jake jsem mela priznaky dekuji

test ti odpovi )) tehotna muzes byt ale taky nemusis.. to se preci takto nepozna

• Citovat
  • Upravit
65
8.9.18 16:39

Ahoj byla jsem u lekare , tam na uv negativni . Zkousela jsem doma test 2× negativni a potreti duch. Ms jsem dostala ale jen strasne slabou. Boli me orsa,otekaji mi nohy,a ted asi treti den mi vyteka mlezivo. Myslite ze muzu byt tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
17.9.18 08:56

Ahoj holky. Mohla by chripka ovlivnit vysledek tehu testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.18 15:29

Ahoj, jsem tu nová a potřebovala bych radu. Mám druhý den opožděnou MS. Minule jsem ji také měla o dva dny déle, ale průběh jinak v pořádku. Tři dny zpět jsem měla veliké bolesti v podbříšku, které přišly po sexu a trvaly cca 2 dny. Břicho mam nafouknuté, prsa taky vystouplé, úplně jak před MS. Parkat jsem i po čůrání měla na toal.papire slabou krev, ale MS se nerozjela. Denně sportuji a jsem občas ve stresu, tak jestli není opozdeni tim. Dnes jsem si delala těhu test a byl negativní..:( prosím o radu jestli nevíte co by to tak mohlo byt a kdy se tak dělá těhu test po opozdeni MS. Dekujii.

• Citovat
  • Upravit
1134
29.10.18 15:44
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem tu nová a potřebovala bych radu. Mám druhý den opožděnou MS. Minule jsem ji také měla o dva dny déle, ale průběh jinak v pořádku. Tři dny zpět jsem měla veliké bolesti v podbříšku, které přišly po sexu a trvaly cca 2 dny. Břicho mam nafouknuté, prsa taky vystouplé, úplně jak před MS. Parkat jsem i po čůrání měla na toal.papire slabou krev, ale MS se nerozjela. Denně sportuji a jsem občas ve stresu, tak jestli není opozdeni tim. Dnes jsem si delala těhu test a byl negativní..:( prosím o radu jestli nevíte co by to tak mohlo byt a kdy se tak dělá těhu test po opozdeni MS. Dekujii.

U Vás je na těhotenský test ještě brzy. Zkuste to tak za týden. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
29.10.18 15:46

Udělej si test a pak dej vědět jak dopadl. Rádi Ti třeba i poradíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.18 16:36
@Barry1997 píše:
U Vás je na těhotenský test ještě brzy. Zkuste to tak za týden. :-)

Opravdu? Já si prave nejsem jista. Jak tak čtu, tak se to někomu ukázalo třeba hned první den po vynechání MS. Byla tam jasná 1 čárka, tak nevim, zda by pozdeji mohl tt ukazat jiný výsledek. S pritelem máme občas nechráněný sex, ale nesmíme spolu nějak dlouho. Spíš pak přítele dodělávám ústně a dáváme si opravdu pozor. Možná je to jen stresem. I jsme se nově přestěhovali do bytečku… uvidím. Dám tomu chvili a zkusím test znovu:)

• Citovat
  • Upravit
1134
29.10.18 16:46
Nebo
@Anonymní píše:
Opravdu? Já si prave nejsem jista. Jak tak čtu, tak se to někomu ukázalo třeba hned první den po vynechání MS. Byla tam jasná 1 čárka, tak nevim, zda by pozdeji mohl tt ukazat jiný výsledek. S pritelem máme občas nechráněný sex, ale nesmíme spolu nějak dlouho. Spíš pak přítele dodělávám ústně a dáváme si opravdu pozor. Možná je to jen stresem. I jsme se nově přestěhovali do bytečku… uvidím. Dám tomu chvili a zkusím test znovu:)

Nebo jestli jste nedočkavá, tak si test udělejte. Je taky možné, že by se tam mohl objevit duch. Zkuste a uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.18 16:58
@Barry1997 píše:
NeboNebo jestli jste nedočkavá, tak si test udělejte. Je taky možné, že by se tam mohl objevit duch. Zkuste a uvidíte.

Těhu test- jen jedna čárka. Použila jsem intimed test pregnancy. Jasná sitě fialová 1 čárka :nevim: .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex