Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ducha vidím, ale ta gynda teda byla fakt blbost
cos čekala, ze uvidí, když mas ještě před ms? I ta zvýšena sliznice muze byt kvůli ms a ne těhotenství
@Tichošlápek píše:
Ducha vidím, ale ta gynda teda byla fakt blbostcos čekala, ze uvidí, když mas ještě před ms? I ta zvýšena sliznice muze byt kvůli ms a ne těhotenství
Jojo to vím, ale byla jsem zrovna objednana na pulroční kontrolu ![]()
Holky, proč mám nahoře, že jsem anonymní? Teď jsem si toho všimla ![]()
Mně se z podobného ducha minuly týden do dnes vyklubal toto. Nicméně dr taky ještě nic na uz neviděla..
@Veronnie píše:
@Bibin1990
Takový jsem měla u prvního, to jsem byla v 5-6tt
@Bibin1990
My se nesnažíme vubec právě…první máme jen z toho, co se uvolňuje během sexu a tohle by bylo uplně stejné ![]()
Byla by si tak hodna a napsala mi sz? Potrebovala bych se na něco zeptat,když máš taky pred ms,stejně jako já ![]()
Ale když ne,tak se nic neděje
![]()
Až na to, že na každém testu je nějaký platný čas, že? Co jako s tím, že to byl duch a čárka zesílela, když je to po časovém limitu?
@Bibin1990 píše:
Mně se z podobného ducha minuly týden do dnes vyklubal toto. Nicméně dr taky ještě nic na uz neviděla..
@Veronnie ducha vidím, ale pokud je to v začátku, tak na gynekologii opravdu nemusí nic vidět. Však to ti musí být úplně jasné, ne?
@Trojlístek
Vysvětlovala jsem nahore, proč jsem byla na gyndě…
Nevidím, bohužel. Tento test znám - mě den po ms ukázal jasnou druhou čárku a to jsem otěhotněla 8 dní předtím…
gynda bude ještě neprůkazná, pak napiš, jak to dopadlo ![]()
Ahoj holky, jsem před ms a citim se jinak, mám bolesti v podbřišku, časté močení, obličej samý pupínek. Tak jsem si udělala těhu test a podle mě je tam slabý duch. Tak jsem zašla na gyndu a tam zatim nic nevidí, jen rozšírenou sliznici. Tak se chci zeptat, jsem pranoidní a slepá, nebo ducha také vidíte?