Vidíte tam ducha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1226
4.9.18 13:19

@Veronnie

Hm, já taky čekám, co bude. Týden před termínem ms jsem zašpinila na 2 dny, pak ticho po pěšině, dnes začínají nějak „tuhnout“ prsa. Uvidíme, kondomy používáme, ale manžel si asi 2× zapomněl a vzal ho až později…no byla by to sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10987
4.9.18 13:47

@Veronnie já chápu, že jsi chtěla zfouknout případné těhotenství, když už jsi tam náhodou byla. Jen bych se potom nepodivovala, že případné těhotenství nevidí.

Než bych tam šla, tak bych si zavolala, že mám takový výsledek, kdy mohu přijít, že bych třeba nechala prohlídku odložit. To tě nenapadlo? Musí ti být úplně jasné, kdy jste na to vlítli a že testuješ pravděpodobně brzy… coby kdyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.18 11:52

:-)

Ahoj děvčata, nechci zakládat novou diskuzi na stejné téma, tak se přikradu:-)
Vidíte něco na testu? Vím, že jsou to případné spekulace, ale zvědavost druhého názoru je silnější :lol:
Omlouvám se za anonym, rodina nemusí v3dět o tom, že se snažíme o me mimčo ;)

• Citovat
  • Upravit
9.9.18 18:55

Dobrý den, jsem tu nová. A mám pocit že už trochu blaznim. Měla bych mít dva až tři dny zpozdeni- ale těžko říct mám endometriózu. Dnes večer jsem si dělala test. Ano vím mám si jo udělat ráno ale mám pocit že nevydrzim :oops: . Je tam duch nebo není? :nevim: . Moc děkuji za nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.18 18:57
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata, nechci zakládat novou diskuzi na stejné téma, tak se přikradu:-)
Vidíte něco na testu? Vím, že jsou to případné spekulace, ale zvědavost druhého názoru je silnější :lol:
Omlouvám se za anonym, rodina nemusí v3dět o tom, že se snažíme o me mimčo ;)

Mám dost podobný problem, zda se mi že i na časem vidím ducha. Testovala jste i dnes jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
9.9.18 19:02

@Angelis5125 Ano je tam,přeji ať sílí a vše je v pořádku. :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.9.18 19:19

Ano duch tam je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.18 19:24

Moc děkuju že jo taky vidíte potěšilo mě to:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.9.18 19:25

Jinak holky, já to naštěstí dostala :) tak jsem šťastná jako blechaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.18 20:00

@Angelis5125 Já nakonec uděla digitalni Clear blue a vyšel pozitivní, tak snad nelže… 8) Přeji, ať ti to dobře dopadne ;)

• Citovat
  • Upravit
9.9.18 20:04
@Anonymní píše:
@Angelis5125 Já nakonec uděla digitalni Clear blue a vyšel pozitivní, tak snad nelže… 8) Přeji, ať ti to dobře dopadne ;)

Gratuluji:-) :kytka: já zkusím přežít do rána a snad to bude lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.9.18 23:17

Holky chci se zeptat jestli tam taky vidíte tu slabou čárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.18 10:52

Ahoj holky…Dnes ráno jsem si dělala těhotenský test.V kontrolní zóně je vidět čárka,ale není zbarvená :think: Vypadá spíš jako vyrytá :roll: Myslím si, že to bude nějaký vadný kus :zed: Mám pět dní před MS… Včera mě začali dost bolet prsa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.18 14:23
@Evelina1979 píše:
Ahoj holky…Dnes ráno jsem si dělala těhotenský test.V kontrolní zóně je vidět čárka,ale není zbarvená :think: Vypadá spíš jako vyrytá :roll: Myslím si, že to bude nějaký vadný kus :zed: Mám pět dní před MS… Včera mě začali dost bolet prsa :nevim:

Pět dní před má je docela hodně brzo ale záleží jak dlouhé máš cykly a kdy ovulaci. A taky se mi zdá že ta čárka je v jiném místě než by měla byt. Zkus zase za dva tři dny. Mě se objevil duch až 28 den cyklu a to mám normálně 26 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.18 15:15

Co dělat aby se vajíčko usadilo?

Dobrý den,
mam před MS a druhá čárka se objevila po limitu. Myslíte ze je čárka dost silná?
Dekuji za rady

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí