Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, dnes podle aplikace 7 den zpoždění, sex přerušovaný, doma prcka a v momentální situaci nechci další děťátko. Dnes dva testy chvíli po sobě, jeden lehce pozitivní druhý ovšem negativní. Je to hloupé, když tu každá druhá moc chce miminko, ale je tu někdo, kdo měl jeden pozitivní a pak už jen negativní a žádné miminko nečekal. Příští týden pravidelná kontrola na gynekologii, takže se dozvím, ale potrebuji se uklidnit. ![]()
Tyjo a mozna jo, ale jako hodne zkoumani to chtelo. Pockala bych tyjo i 6-10 dni a testovala znovu ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, dnes podle aplikace 7 den zpoždění, sex přerušovaný, doma prcka a v momentální situaci nechci další děťátko. Dnes dva testy chvíli po sobě, jeden lehce pozitivní druhý ovšem negativní. Je to hloupé, když tu každá druhá moc chce miminko, ale je tu někdo, kdo měl jeden pozitivní a pak už jen negativní a žádné miminko nečekal. Příští týden pravidelná kontrola na gynekologii, takže se dozvím, ale potrebuji se uklidnit.
Jestli si ten test prohlizela i hodinu po, tak se nedes, je to normalni a tehotna nejsi
Staci si precist pribalovy letak..
@Ketris byla vidět čárka hned v limitu, respektive,,
duch,,, proto sem se málem zbláznila. Koupila jsem ještě clearblue tak uvidím ráno, bojím se jako blázen, nemůžu být těhotná… 😔
@Anonymní píše:
duch,,, proto sem se málem zbláznila. Koupila jsem ještě clearblue tak uvidím ráno, bojím se jako blázen, nemůžu být těhotná… 😔
Proč se nechráníš?
@Russet To jistě není nic co bych potřebovala slyšet. Nikdy jsem neměla s přerušovanou souloží problém.
@Anonymní píše:
Tak se hned nestresuj, to je nejhorsi. Vse ma sve reseni. Rano dej vedet, budu na tebe myslet ![]()
@Ketris děkuju moc, doufám, že to bude tak jak teď má 😔 miminko klidně, ale ještě ne teď… 😔
@Anonymní píše:
@Russet To jistě není nic co bych potřebovala slyšet. Nikdy jsem neměla s přerušovanou souloží problém.
to je hláška jak od malého děcka. Dospělý člověk se tak hloupě nechová.
@Anonymní píše:
A co chceš teda slyšet? Mám ti zatleskat?
@Ketris Clearblue negativní, jsem v klidu. ☺️ ukončuji tuhle debatu, rozmnožují se tu slepice. 🍀 ☺️
@Anonymní píše:
@Ketris Clearblue negativní, jsem v klidu. ☺️ ukončuji tuhle debatu, rozmnožují se tu slepice. 🍀 ☺️
Aby ses ještě nedivila. Clearblue má nižší citlivost. Je to jen parádička, ne spolehlivějšího výsledek
A přerušovaná soulož není antikoncepční metoda. Souhlas s @Russet
Nadávky si nech od cesty, jako slípka se
projevuješ ty ![]()