Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky a snažilky
Mám dotaz zda vidite neco na testu nebo uz jsem cvok , dala jsem ho do jineho odstinu aby to slo lepe videt .
Mam 3dny do ms a furt mam proste pocit ze tam mimisek je. Je to 4dny zpatky co mi bezduvodne bylo od rana blbe od zaludku I v noci kdyz jsem uz spala se mi zvedl zaludek tak jsem utikala na wc a tam to preslo hned na to sem se musela jit najist a takhle 3dny pritom mi neco rika ze kdyby to byla viroza tak proste jdu a zvracim. Uz 5 den bolest v podbrisku jak pri ms .
Kdyz test zaschnul tak uz je carka skoro uplne neviditelna musela jsem se hodne zamerit aby jsem ji nasla . Udelali to dva testy dneska.
Je tam duch to je jasny ![]()
Už jsem z toho trosku zoufalá.. 5.10.2018 jsem byla darovat vajíčka, plánujeme druhé mimco, takže jsme měli s přítelem 3 dny po punkci nechráněný sex a včera na tt tohle(přidávám foto).
Dnes jsem testovala odpoledne a negativní ![]()
@Anonymní píše:
Už jsem z toho trosku zoufalá.. 5.10.2018 jsem byla darovat vajíčka, plánujeme druhé mimco, takže jsme měli s přítelem 3 dny po punkci nechráněný sex a včera na tt tohle(přidávám foto).
Dnes jsem testovala odpoledne a negativní
Si byla darovat vajíčka a zároveň se snažíte? A brala si nějaké léky při darování? Které obsahují hcg? A kdyžtak zkus zítra ráno.
Je tam duch.za dva dny bych zkusila znovu testnout.ale aby to nebylo biochemicke,kdyz jsi byla darovat vajíčka…
@lachtanice86 píše:
Si byla darovat vajíčka a zároveň se snažíte? A brala si nějaké léky při darování? Které obsahují hcg? A kdyžtak zkus zítra ráno.
Začali jsme se snažit až po darování, během darování jsem brala Gonal a Orgalutran, ale jestli obsahují hcg netuším ![]()
Něco ti na uvolnění vajíček píchli - Pregnyl nebo Ovitrelle, ty mohou test ovlivnit a u někoho hodně dlouho.
A pokud jsi byla na punkci, tak ti odebrali všecka použitelná vajíčka, tudíž snažit se v témže cyklu je dost nesmysl, po punkci už ovulace nebude.
A ten test je negativní.
@ugluk píše:
Něco ti na uvolnění vajíček píchli - Pregnyl nebo Ovitrelle, ty mohou test ovlivnit a u někoho hodně dlouho.
A pokud jsi byla na punkci, tak ti odebrali všecka použitelná vajíčka, tudíž snažit se v témže cyklu je dost nesmysl, po punkci už ovulace nebude.
A ten test je negativní.
Paní koordinátorka co mě měla na starost, mi prave řekla, ze šance na otěhotnění hned po punkci je téměř 100%…tak já nevím
@Anonymní píše:
Paní koordinátorka co mě měla na starost, mi prave řekla, ze šance na otěhotnění hned po punkci je téměř 100%…tak já nevím
a jak otěhotníš bez vajíček? ![]()
@Anonymní píše:
A z čeho??? Všecka vajíčka, která stojí za to, ti odebrali, o ta jim šlo. Koneckonců punktují i to, co nadějně nevypadá, kdyby náhodou.
Asi jste se špatně pochopily, možná měla na mysli, že je zvýšená šance v cyklu poté, tělo ještě může reagovat na stimulaci. Ale 100 %? To fakt ne
100 % nedají ani té příjemkyni, která dostane vzorná embrya, ta bude mít tak 50 %. Zdravá ženská při přirozeném snažení 20 %, nastimulovaná zdravá ženská možná o pár procent víc. Ale 100% záruku na otěhotnění ti fakt nikdo nedá, to by bylo na nobelovku
Zvlášť bez vajíček.
@Anonymní píše:
Co to je za nesmysl? Ani v cyklu, kdy ti prokazatelně proběhla ovulace, nemáš zaručeno těhotenství. Natož když ti odeberou vajíčka. A pokud je neodebrali všechna, pak ti hrozí vícečetné těhotenství.
@Anonymní píše:
100% jako fakt? To je nějaká blbost. 100% šanci nemá nikdo na otehotneni.
Chtela bych videt doktorku,ktera ti rekla takovou blbost.sance na otěhotnění je cca 15% kdyz se trefite do ovulace.ale vzhledem k tomu,ze pri punkci ti všechny vajicka odebrali,nechapu z ceho bys byla tehotna.
Dobrý den maminky a snažilky
Mám dotaz zda vidite neco na testu nebo uz jsem cvok , dala jsem ho do jineho odstinu aby to slo lepe videt .
Mam 3dny do ms a furt mam proste pocit ze tam mimisek je. Je to 4dny zpatky co mi bezduvodne bylo od rana blbe od zaludku I v noci kdyz jsem uz spala se mi zvedl zaludek tak jsem utikala na wc a tam to preslo hned na to sem se musela jit najist a takhle 3dny pritom mi neco rika ze kdyby to byla viroza tak proste jdu a zvracim. Uz 5 den bolest v podbrisku jak pri ms .
Kdyz test zaschnul tak uz je carka skoro uplne neviditelna musela jsem se hodne zamerit aby jsem ji nasla . Udelali to dva testy dneska.