Opožděná menstruace = opožděná ovulace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
5.9.11 15:29

opožděná menstruace = opožděná ovulace?

Ahoj holky. Pokoušíme se o mimi a teď v srpnu se asi zadařilo, ale radovala jsem se jen chviličku. Měla jsem opoždění menstruace 5 dní a to u mě není běžné. Udělala jsem si tedy test a byly // (druhá o dost světlejší) Ale ještě ten den večer bolesti a silné krvácení a // čárky zmizely. Je mi to moc líto, ale svět se nehroutí, četla jsem, že je to docela běžné a navíc, kdybych si test neudělala, ani bych nevěděla že jsem zřejmě byla ve 4TT. Asi to tak mělo být a jsem vděčná, že to nepřišlo později.Teď řeším otázku, když se mi posunula menstruace a cyklus byl 33 dní ( normálně bývá 27-28 dní) Kdy by měla proběhnout další ovulace? Posouvá se díky delšímu cyklu? Jste na to některá podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101534
5.9.11 15:44

Takhle, pokud se opozdí MS, tak to mívá 3 důvody, buď se stane přesně to, co se ti stalo v srpnu, že se vajíčko oplodní, ale něco se nepovede a mimčo se neuchytí nebo se opravdu opozdí ovulace, protože ta doba od ovulace do MS bývá plus mínus konstantní, případně je ten cyklus anovulační a nepřijde ovulka vůbec.
Ale to platí pro ten proběhlý cyklus, nic to neříká o tom, kdy bude ovulace v tom následujícím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
5.9.11 15:44

Den prvního krvácení bych počítala jako 1.DC. Ovulace může nastat cca stejný DC jako obvykle, ale může se stát, že bude i o něco později vlivem hormonálních změn, které ta nízká hladina hCG mohla vyvolat, stát se může ladacos. Pokud máš ale cyklus pravidelný, moc velké výkyvy bych nepředpokládala (takže další cyklus by byl zase kolem těch obvyklých 28 dní). Ať to příště klapne! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.9.11 15:52

Děkuju holky,jste zlaté :-) v pátek jdu ještě raději k MuDr. Aby potvrdil, že je vše v pořádku a my se můžeme snažit dál. S tou ovu jsem si nebyla jistá, prostě uvidím. Holt to budeme jistit od začátku do konce :hug: Nebo bych mohla měřit BT, ale do toho se mi ještě nechce. Snažíme se zatím jen pár měsíců a tak měření BT zatím odsouvám, až kdyby se to déle nevedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
almira-mobil
14.1.12 15:29

Presne toto se mi stalo ted v lednu, jak jste na tom? uz tehu? :)

• Citovat
  • Upravit
14
19.5.19 18:41

Ahoj posledni ms jsem mela 7.4.2018 dalsi ms mela prijit 5.52019 ale az do dneska nic 14.5 jsem mela plodne dny +ovulaci ms nedostavim presne na den ale kazdy mesic ani nevim jestli mam uz delat test nebo cekat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.19 14:30

Ahoj holky, chci se zeptat na jednu pro mě novou a důležitou věc.
Zpozdila se mi menstruace, už je to 8 dní a po celou dobu těchto 8 dní je mi pořád špatně, není to tak ze by mi bylo ráno špatně a pak nic, právě ze je mi špatně pořád v kuse, jíst můžu normálně nemám potíže po jídle ale celé dny je mi pořád na zvracení. Od dnešního rána mě bolí v podbřišku stejně jako vždy když mám dostat menstruaci. Minulý týden ve čtvrtek jsem si dělala tehotensky test (zakoupený v Kauflandu) a výsledek byl negativní.
Nevím co to může znamenat nebo na co to může poukazovat ale začínám panikařit, nikdy mi nebylo špatně tolik dní za sebou a ještě k tomu v kuse. První dva dny jsem i zvracela.
Mám hrozny návaly horka a zimi.
Pokud je tady někdo kdo má a tímto nějaké zkušenosti budu moc vděčná za každou radu.
Moc děkuji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.6.19 14:31

Udělala bych test a pak skakla na gyndu, muže to byt nějaký zánět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.1.22 15:42
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.2.25 22:09

Měsíčky

Dobrý den, otázku mám už 14 dní, opožděnou měsíčky, těhotná nejsem, podbřišku mi trošku poboliva, už jsem zkusila tonic bez příchutě, ženský čaj láhev na břicho, a stále nic, co dál pomůže na vyvolání měsíčku, děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
2.2.25 07:43

@Astrit 98 Dojit k lékaři :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie