Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
obracím se na vás s dotazem, v únoru jsem prodělala revizi po zamlklém těhu, první MS jsem potom dostala 16.3,další 18.4. a tento měsíc zatím nic, styk jsmě měli 2 dny po skončení minulé ms, mám bolesti v podbřišku (dnes jsem si dělala test s citlivostí 10 mlU a negativní. Tak nevím zda mohu být těhu, žádné jiné příznaky kromě bolesti v podbřišku nemám. Minulý týden jsem měla docela náročný, stres v práci a k tomu minimum spánku…co myslíte?
@karaj jestli máš bolesti podbříšku, tak si myslím, že to každou chvíli příjde
Právě mě mate, že stejné bolesti jsem měla i při minulém těhu. Po minulém styku jsem měla druhý den velké bolesti břicha, ale to přisuzuji tomu, že jsem podcenila teplé dny a seděla den předtím venku na zemi.
Já měla bolesti v podbřišku týden před tim než jsem to měla dostat a pak dalších 14dní bez menzes a už jsem v druhým měsíci…počkala bych ještě pár dní a udála bych si test a nebo zajdi na gyndu at máš klídek ![]()
Holky a podle čeho se vlastně bere opoždění, kdybych to brala podle datumu (poslední ms byla 18.4. takže mám zpoždění 3 dny), ale pokud bych to brala podle cyklu, který mám 34 dní, tak 34 den cyklu mám dnes, tudíž by ms měla přijít dnes, mám tedy brát zpoždění až pokud by se ms nedostavila, tak ode dneška nebo ho počítat již od toho 18.5.?