Opravky v 9. třídě

Anonymní
26.6.21 09:58

Opravky v 9

Dobrý den můj syn v deváté třídě bude dělat opravky z matiky. Tak mám otázku když udělal příjimačky a na školu ho přijaly bude moct nastoupit když ty opravky zvládne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66871
26.6.21 10:01

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66567
26.6.21 10:19
@Anonymní píše:
Dobrý den můj syn v deváté třídě bude dělat opravky z matiky. Tak mám otázku když udělal příjimačky a na školu ho přijaly bude moct nastoupit když ty opravky zvládne?

Když je zvládne, tak ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
26.6.21 11:11

Podle podmínek školy. Pokud má škola v podmínkách ukončené základní, musí opraváky udělat, pokud ne, vezmou ho i s pětkou.

A poznámka, s basou z matiky bych se fakt hodně obávala, zda není rozhodnutí studovat maturitní obor totální pitomost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
26.6.21 11:18
@SAJ píše:
Podle podmínek školy. Pokud má škola v podmínkách ukončené základní, musí opraváky udělat, pokud ne, vezmou ho i s pětkou.A poznámka, s basou z matiky bych se fakt hodně obávala, zda není rozhodnutí studovat maturitní obor totální pitomost.

Tak to tady přece nemůžeš vůbec psát. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
26.6.21 11:33

Držím palce. Prostudujte ty podmínky, ale určitě opravky zvládne.

Není to tak vzácné, rozhodně ne na naší základce. Děti v pohodě udělají přijímačky z matiky, ale z matiky propadají. Kde je chyba?
Někdy je třeba brát v potaz to, co dítě fakt umí, ne známky. A to se může v určitých případech i diametrálně lišit. Kór po letošním na hlavu postaveným roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
26.6.21 11:36
@Popeladym píše:
Tak to tady přece nemůžeš vůbec psát. :)

Jo, to je pravda. Protože za ošklivé známky megainteligentních díťátek můžou kantoři. A vláda. A mimozemšťané taky, ti nejvíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
26.6.21 12:14
@NiKina píše:
Držím palce. Prostudujte ty podmínky, ale určitě opravky zvládne.Není to tak vzácné, rozhodně ne na naší základce. Děti v pohodě udělají přijímačky z matiky, ale z matiky propadají. Kde je chyba?
Někdy je třeba brát v potaz to, co dítě fakt umí, ne známky. A to se může v určitých případech i diametrálně lišit. Kór po letošním na hlavu postaveným roce.

s takovou zkusenosti jsem se za 26 let nesetkala. Tady spis pujde o skolu, ktera bere kazdeho. kdo prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
26.6.21 12:20
@matkabagristy píše:
s takovou zkusenosti jsem se za 26 let nesetkala. Tady spis pujde o skolu, ktera bere kazdeho. kdo prijde.

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
26.6.21 12:22
@NiKina píše:
Držím palce. Prostudujte ty podmínky, ale určitě opravky zvládne.Není to tak vzácné, rozhodně ne na naší základce. Děti v pohodě udělají přijímačky z matiky, ale z matiky propadají. Kde je chyba?
Někdy je třeba brát v potaz to, co dítě fakt umí, ne známky. A to se může v určitých případech i diametrálně lišit. Kór po letošním na hlavu postaveným roce.

Pěkně sis to okecala, ale je to blbost, kdo umí, nemá pětku. Pětku dám pouze tehdy, pokud není vůbec na čem stavět a děcko neovládá ani učivo prvního stupně, takže například jednoduchou násobilku. Je sice pravda, že každý učitel známkuje jinak, ale pětka téměř vždy jednoduše znamená, že dítě nemá o probírané látce ani páru. A pokud se někdo takový hlásí na střední školu(nevím, jestli je to tento případ, jelikož to zakladatelka nepíše, píše škola, to může být učňák ), tak je to vždycky velikánský průšvih a děcko se akorát pár měsíců potrápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
26.6.21 13:03
@Ja-rekk píše:
Pěkně sis to okecala, ale je to blbost, kdo umí, nemá pětku. Pětku dám pouze tehdy, pokud není vůbec na čem stavět a děcko neovládá ani učivo prvního stupně, takže například jednoduchou násobilku. Je sice pravda, že každý učitel známkuje jinak, ale pětka téměř vždy jednoduše znamená, že dítě nemá o probírané látce ani páru. A pokud se někdo takový hlásí na střední školu(nevím, jestli je to tento případ, jelikož to zakladatelka nepíše, píše škola, to může být učňák ), tak je to vždycky velikánský průšvih a děcko se akorát pár měsíců potrápí.

mě jde spíš o ten rozpor, jak se mohlo stát, že dítě dalo přijímačky na 20 bodů - a přitom o učivu nemá ani páru a propadá?
Sešly se dva různé světy?
To by měla zakladatelka ozřejmit a od toho se ostatně odvíjí i odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66567
26.6.21 13:07
@NiKina píše:
mě jde spíš o ten rozpor, jak se mohlo stát, že dítě dalo přijímačky na 20 bodů - a přitom o učivu nemá ani páru a propadá?

Spis to vidim na ignor distancni vyuky a pokracovani ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
26.6.21 13:23
@NiKina píše:

kde je napsano, ze mel 20 bodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
26.6.21 13:34
@NiKina píše:

Jenže on nemusel mít 20 bodů, jsou školy, které přijmou absolutně každého. To, že byl přijat ještě nevypovídá nic o tom, jak napsal přijímačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66567
26.6.21 17:11

To tu admin opravuje názvy diskusí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie