opruzení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20656
29.4.09 17:14
Jaruna píše:
Imazol,koupíš ho v lékárně,je to zelená krabička.Výborný!

Souhlasím!!!

někdy se dceři udělala opruzenina až do puchýřků a pak nepomáhalo nic jinýho. Navíc Imazol fungoval skoro okamžitě.

a jak píše Hkac - v kombinaci s genciálkou (na místa která byla téměř do krve) naprosto nedostižný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.5.09 13:00

ahoj taky jsme stím bojovaly nakoupila jsem různé masti cca 1000,– :evil: různých značek a nic až potom mě doktorka poradila koupit fialku(dává se na afty)poťapat na prdelku hlavně netři(prý ju můžeš spálit)a do 3 dnů je fuč:o)

• Citovat
  • Upravit
404
1.5.09 18:19

Imazol, Pityol, Dermalibur od Aderma, no a kdyz je nejhur, tak michana mast z lekarny na recept (zinkova pasta, borova voda+ dexomethazolum). Na pravidelne promazavani pouzivame masticku z lekarny - synderman s kalciovou vodou - tu si nemuzu vynachvalit a stoji jenom 30 za polozku na recept…kam se hrabe bepanthen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.5.09 03:24

Ahoj,
tak nám pomohla Kalciová mast, spálila jsem se o kamna a v lékárně mi doporučili tu. A po přečtení letáku jsem zkusila na opruzeninu, která se nehojila, jak píšeš po neodhaleném kakání:) Ono kolikrát marně přemýšlím, co jinýho jsme jedli, než obvykle, že se oprudí a i odhalíme „stoličku“ hned po akci a stejně puchýřky, zarudnutí. Člověk si pak u doktorky připadá jak krkavčí matka…
Jo nemáme ještě metřík :oops: ale Týnek je rok a týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
4.5.09 12:57

nám Imazol a podobné masti vůbec nezabral,ted mám krém od Justu s nanucou a rosalinou-je super,zlepšení už po dvou hodinách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.5.09 23:30

Ahoj, my jsme take dost bojovali s opruzenim a nakonec pomohlo myti pod tekouci vodou (zadne ubrousky) a suseni zadecku fenem + bepanthen a rybilka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
6.5.09 20:17

ja take pridam jeden nazor.....my na opravdu velke opruzeniny ozkouseli vsechno mozne…napred byla parada welleda krem,ale v lete se udelala opruzenina tak moc ze ani ten nezabiral…ani indulona,ani bepanthen,nivea…ani nic…Co opravdu pomohlo bylo na doporuceni kamaradky ciste bambucke maslo co jsem koupila v lekarne,vzdy jsem ho trochu rozpustila a parada!!!Slo tady o to,ze jsem potrebovala NECO,co zabere HNED kdyz jsme chodili porat ven jak bylo krasne a malej musel mit plenkui a opravdu poze to bambucke maslo pomahalo,ze ten zadecek se lepsil i pod plenkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
24.1.10 23:05

Tak my s tím taky ještě ted občas bojujem a vyzkoušeli jsme skoro vše, až naposledy přišel přítel z lékarny s nějakou mastí jménem Sudocream, stačí jen trošička a teda výsledek úplně skvělý…od té doby ( používáme asi měsíc) jsme bez opruzenin a že teda někdy měla ten zadek červený pořádně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
24.1.10 23:12

Já se přikláním k FIALCE z lékárny. Já už toho taky vyzkoušela dost, hlavně nám opruzení vznikne když rostou zoubečky a malej hodně kadí. Někdy už to má až jakoby sedřené. Takže na vatový tampon nakapu fialku a poďobkám mmu ranky. Nakonec buď zamažu Imazolem a nebo Niveou na opruzeniny. Ta se mi osvětčila celkově na opruzeniny, protože udělá film jak je hustá a nesetře se jako třeba Hipp krém, Jonson apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí