Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Na takhle malé mimi tak maximálně Bepanthen nebo Dětskou rybí mast v kelímku. Dá se sehnat v lékárně, ale nenech se odbýt Rybilkou, tuhle mast míchají sami lékárníci. Je šetrná a na opruzeniny velmi účinná.
A jak už tady někdo psal větrat, nepoužívat vlhčené kapesníčky, ale prdelku omýt pod kohoutkem.
Gina108 píše:A jak už tady někdo psal větrat, nepoužívat vlhčené kapesníčky, ale prdelku omýt pod kohoutkem.
Voda a vzduch!!! To zabere 100%. A teď, když je léto a teplo, není co řešit
Hlavně to nemydlit furt dokola těmi vlhčenými ubrousky. Mám spoustu kamarádek, které si stěžují na opruzeniny, ale když se jim děcko pokadí, tak ho „ošudlí“ ubrouskem, vykoupou jednou za tři dny a pak se diví.
My myjeme pod kohoutkem od narození. I na studenou vodu už si prdelka zvykla ![]()
Tak hodně zdaru v boji s opruzeninami!
Já jsem používala Pepanthen, ale je dost drahy, v sprnu jsem v lékárně koupila mast, která se jmenuje Panthé-Baby, je srovnatelná s Bepanthenem a ještě má navíc vitamín E ![]()
a je hlavně o docela dost levnější ![]()
Na opruzeniny zabrala skvěle.
Domulii to se mi hodí, zrovna jsem uvažovala že zkusím koupit něco levnějšího, tak bych mohla zkusit to, co píšeš. ZAtim opruzeniny nemáme, tak snad se ani neobjeví..
Nám výborně pomáhá 100% přírodní bambucký máslo a pak jedna přírodní mast s bambuckým máslem a levandulí, obojí skvěle podporuje hojení, nedám na tyhle dvě věci dopustit. Tady je to popsaný: http://alternativashop.cz/…a-opruzeniny
Tak zatím ta mast Panthé baby dobrý
i na bradavky zabírá skvěle.