opruzeniny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
37124
18.1.17 15:35

Ja malymu opruzeniny vzdy potirala novikovem (ale nevim jestli se da volne dostat) a pak sudokremem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.17 15:43

Všem moc děkuji, určitě z toho něco vyberu :hug:

• Citovat
  • Upravit
169
18.1.17 15:48

Já mažu velmi slabou vrstvou sudocremu. Dostala jsme malý vzorek v těhotenství a pak i v porodnici a zatím jsem si s těmi 2 kelímky vystačila ;) tak se doma podívej, třeba jsi ho taky dostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
18.1.17 16:05

Řekla bych, že zásadní je nepoužívat ubousky, ale vodu (bez ničeho dalšího), důkladně osušit, nechat větrat, klidně bych použila látkové čtverce místo jednorázovek a z krémů se nám taky osvědčil sudokrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
18.1.17 16:19

Ja jsem byla nestastna z opruzenin u me novorozene holcicky, nezabiralo opravdu nic! Mela to do krve… osklive
Zabralo az latkove plenky a mazat imazolem s fialkou. Omyvat pouze vodou a susit fenem pred namazanim, aby prdelka byla opravdu sucha. Pak podobat genciankou jen podobat ne natrit a osusit. Potom teprve namazat imazolem. Nechtela jsem karcinogeni fialku, ale opravdu jsem si uz nevedela rady. Dneska pouzival pampersky minimalne a ubrousky taky, spis jen na cestovani. A nemazu uz nicim separacni plinka drzi prdelku v suchu a plinky krasne dychaj. A pokud namazu tak jedine weledou, coz je dost drahe tak to jen pro upresneni. Tohle jedine proste zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
18.1.17 16:23

@nokoska Já taky s látkovkami preventivně nemazala ničím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
18.1.17 16:30

@j.a.n.i1 neni proc ten zadecek matlat a ucpavat, kdyz neni treba :palec: mame to uz mesic bez sebemensiho problemu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
13.2.17 00:02

Ubrousky nepoužívám jen na cestování jinak myju vodou a mýdlem. Ničím nemazu když se mi zdá, že mu prdelka červena dam na noc sudokrem ted sem zkoušela i krem od Penatan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí