Opruzeniny u 2 měsíční holčičky

202
4.6.18 14:32

Opruzeniny u 2.měs holčičky

Ahoj maminky :hug:
Malá má 2 měsíce a dávali jsme plenky Bella Happy dvojky, a z Tesca sovičky taky dvojky, obojí plenky nám vyhovovali, jelikož malé už dvojky jsou malé :lol: tak jsem koupila Bella Happy trojky a oprudila se :( mážu ji to sudocremem, a nechávám ji chvíli bez plenečky ať ta kůže prodychava.. co Vám pomohlo na opruzeniny? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
4.6.18 14:35

Rybilka a nechávat volně. Teď je teplo, nechala bych ji na dece klidně cele odpoledne jen s podložkou a bez pleny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
4.6.18 14:38

Imazol, malé se udělala opruzenina pod krkem a mazala jsem 2 dny a bylo to pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
4.6.18 14:38

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 22:07

• Citovat
  • Upravit
20767
4.6.18 14:40

Taky doporučuji Rybilku a nechávat bez plen, dáš podložku a jsi v pohodě, doma nebo někde na trávě plenku mít přece nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
4.6.18 14:43

Hlavne umyvat vodou a neutirat vlhcenyma ubrouskama. A nechavat vetrat co nejvic. Mazat na stridacku bepanthenem a sudocremem. At ma mala zadecek zase v cajku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.6.18 14:46
@Michalka80 píše:
Hlavne umyvat vodou a neutirat vlhcenyma ubrouskama. A nechavat vetrat co nejvic. Mazat na stridacku bepanthenem a sudocremem. At ma mala zadecek zase v cajku :mavam:

Sudocrem bych na dítě nedala, je to pěknej sajrajt, ale každého věc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
4.6.18 14:46

Pozor na davani na deku a na travu. Nas maly mel v 7 tydnech kliste!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.6.18 14:55
@kikeciperka píše:
Ahoj maminky :hug:
Malá má 2 měsíce a dávali jsme plenky Bella Happy dvojky, a z Tesca sovičky taky dvojky, obojí plenky nám vyhovovali, jelikož malé už dvojky jsou malé :lol: tak jsem koupila Bella Happy trojky a oprudila se :( mážu ji to sudocremem, a nechávám ji chvíli bez plenečky ať ta kůže prodychava.. co Vám pomohlo na opruzeniny? :,(

Oplach v řepíku - hojí a větrat. Imazol krémpasta. Bepanthen to spíš zhoršil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
4.6.18 15:23

Na silnější opruzeniny je dobré nejdřív napatlat gencianu, nechat zaschnout, pak nějakou hojivou mastičku. A opravdu umývat vodou, ubrousky maximálně tak na cesty. Dobře osušit látkovou plenou nebo alespoň kuchyňským uterkami. A větrat, holkam stačí podložka, s kluky je to horší, mají větší dostřel a jsou schopni si v leze nacurat i do oka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
4.6.18 15:32

Ahoj, doporučuju změnu značky plen. Taky jsem pouzivala Happy Bella a pri přechodu z velikosti 3 na 4 najednou problem, nejdriv par malých pupinku a po par dnech mela mala uz prdku jak oparenou. Nejdříve jsem jen mazala Sudocremem, imazolem, umyvala jen vodou, ale zlepsilo se to az s jinymi plenami. A to jsem na ne driv nedala dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
4.6.18 15:58

@kikeciperka rybilku a větrat jak už se tu psalo, případně jestli má ty opruzeniny už hodně špatně až puchýřovité, imazol krémpastu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
4.6.18 16:19

Imazol :palec:
Doporucuji vetrat, v tomhle vedru je to hned :(. jinak zkusit nejake ekoplenky nebo latkove :palec: a nepouzivat vlhcene ubrousky, je prirodni varianta Medvidek Eoné a ten nechava film, je to supr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
4.6.18 17:08

Naštěstí malá je opruzena dva dny takže zatím nic šíleného.. :( ale pláče když ji to mážu, a ten Imazol koupím volně v lékárně nebo to je na předpis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.6.18 17:10
@kikeciperka píše:
Naštěstí malá je opruzena dva dny takže zatím nic šíleného.. :( ale pláče když ji to mážu, a ten Imazol koupím volně v lékárně nebo to je na předpis?

Volně. Chtěj imazol krémpastu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky