Optik do domu - máte zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4990
18.4.17 18:16

Optik do domu - máte zkušenosti?

Zkoušel jste někdo službu Optik do domu? Jaký mají výběr brýlí, ceny? Děkuji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26854
18.4.17 18:42

@Budrum Ano, mam od nich bryle. Obroucky jsem si vyzkousela a vybrala u MUDr., sestra odeslala objednavku a bryle mi prisly postou na dobirku. Je to asi rok a pul a bryle mi sedi dosud :mavam: Mam jen tuhle jednu zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
18.4.17 19:31

@cecetka Mají velký výběr obrouček? Mají i sluneční, nevíš? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
18.4.17 19:37

@Budrum Vyber byl slusny, slunecni nevim. Mrkni na jejich web, mel by tam byt i prehled doktoru, zda v tvem okoli nekdo s nimi nespolupracuje.
Osobne bych si bez vyzkouseni bryle nekoupila. Vyuzila jsem nabidky v ordinaci. Bryle me vysly levneji nez v klasicke optice asi o tisicovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
18.4.17 22:01

@cecetka To ja bych si bez vyzkoušení take nekoupila… Ja to prave pochopila tak, ze prijedou ke mne domu, ja si vyberu a pak mi hotove bryle poslou… No, musim to jeste prostudovat… :think: Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
27.3.18 11:52

Zkusim ozivit diskuzi - mate nejake dalsi zkusenosti? Prijdou vam obroucky i skla kvalitni? Nechci si kupovat bryle na rok dva aby se pak treba nerozpadly :nevim:… nejak k nim nemam uplne duveru, jenze v klasickych optikach je momentalne moda velkych plastovych brylich, fakt si nevyberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
8.10.19 11:03

Zdravím. Zajímali by mě aktuální zkušenosti. Na stránkách mají pěkný výběr. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
8.10.19 13:19

Dobrý den, moje zkušenost není aktuální, ale přede dvěmi lety jsem od nich brýle kupovala, výběr velký, sleva byla, když se dva lidi domluvili a brýle brali společně, cena více než příznivá. Byli jsme 4, paní přijela k nám domů, velmi milá, ochotná a hlavne trpělivá, přimotalo se k tomu hafo dalších lidí, všichni zvědaví, já bych na jejím místě vše spakovala a odjela a ona měla skutečně svatou trpělivost.
Brýle nám všem slouží ku spokojenosti, k nákupu je zdarma pouzdro a čistící hadřík.
Mohu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.21 15:37

Za mě super. Našla jsem si je podle recenzí a musím říct, že jsme byli moc spokojeni. Objednávali jsme už několikrát a vždycky jsme byli spokojení. Dokonce mají doživotní záruku na obroučky a opraví je zadarmo, i když si je zničíte sami. To jsme docela koukali. Paní, co u nás byla, byla fakt šikovná a milá a brejle jsme měli do týdne doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.12.21 13:34

Ahoj - v Optik do domu nakupujeme brýle již nějaký ten rok a máme jich od nich opravdu dost, dcera používá brýle každý den, sundavá si jen na spaní, já jen nA čtení a druhé na řízení, no nevím, dceři ( 30 let)se již 2 x rozbili, aniž by cokoli udělala, normálně pukli obroučky při sledování TV a ty první ani nevím jak. Ano, ušetřili jsme, jednou nové obroučky zdarma a jednou se něco doplácelo, myslím do 200Kč. Je na to doživotní záruka. Dále nevím vůbec jak jsou ty různé akce 1+1 zdarma nebo podle věku, mě to vůbec nevychází ať si počítám jak si počítám, vůbec se v tom tedy nevyznám, protože závěrem Vám vyjede jen konečnou cenu s dokladem, vůbec nevíte jak se to počítá a kde byla nebo nebyla sleva, čekala bych třeba lepší cenu, než za dvoje zabarvovací brýle 8 600Kč. A když jsem si kupovala jedny necelých 5 tis. Dále mě taky trošku vadí paní na kamenné prodejně a její rady, tyhle jo tyhle ne tohle tak tohle onak tohle se nehodí atd, nebo se zas tváři neutrálně, jako že nic. Chtělo by to nějaký zlatý střed. Protože, když se zeptám, jestli by šli brýle vyčistit, domníváte se, že nějakým lejzrem nebo něčím podobným, tak Vám řekne, tak já Vám to vyčistím vodou a mýdlem …. to jako opravdu???😂 😂 😂Já si jdu kupovat brýle co chci a jaké se mě zamlouvají a v jakých se bude cítit fajn, jestli jste mladý kouknete i jinam, zeptejte, porovnejte …a uvidíte. Někde se dá koupit levněji, někde ještě dráž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák