Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vydel som teraz dieta asi 12r kde sa rodicia nemaju radi, bud po sebe kricia alebo sa nebavia. To druhe je mozno o chlp lepsie, ale to dieta je absolutne nepouzitelne.
Ublizuje ostatnym, kradne, ma zdravotne problemy blizko pripominajuce PTS…
Je otazne ci sa to dieta vobec da zachranit. Nenechaj to zajst takto daleko.
Ja ani nikto z diskutujucich nevidime cely rozsah a samozrejme je to subjektivne, takze je otazne aky je objektivny stav. ALE fakt je ze „lina krava“ nieje bezne oslovenie partnerky, takze by som sa zbalil a papa! At si laskavo drivi stipe sam!
@Lucy75 píše: Více
Tak hlavně že si s takovým genlemanem dobrovolně pořídila dítě. Gratulace.
Bylo by lepší jít od něj příč nejste jeho otrok aby stě vše dělala jen vy
Mimco si odvikne
Raci běžte k rodičům bude vám i líp
Nebojte vše zvládnete jen běžte odměn ad to pak není ještě horší ![]()
@884135 no tak zrovna oslovení pořídit si dítě je jak kdybych si ho koupila. Navíc nikdy takový nebyl, takže ano s takovým člověkem sem stvořila nového človíčka. Začalo to být špatnéaz posledního půl roka
@stinga píše: Více
Proč ne? Já to dělám taky. Je to práce, co se musí udělat. Stejně tak můj muž myje nádobí, uklízí, nakupuje - je 5o práce, co se musí udělat.
@inkakřivák píše: Více
Tak když to máte dobře rozdělené, je to v pořádku. To, co zde psala zakladatelka, v pořádku není. To snad cítíš i ty.
Vadil by mi ten slovník. Jinak nevím, protože zakladatelka vubec nezmiňuje, co dělá partner. A špatné jsi pochopila, my to nemáme rozdělené, my děláme oba to, co je třeba. Když jsme opravovali barák, klidně jsem bourala kamenné chlívky, nakládala kameni, protože muj muž třeba zrovna tu chvíli pokládal podlahy. Třeba. Kdoví jak to mají. Ale hádám jim tečou nervy ze stavby.