Organizéry a dózy do lednice a špajzu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5098
30.12.23 20:13
@dana.dv píše:

Děkuju, to je super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098

@trojskahelena Kdybys měla fotku alespoň části lednice, budu vděčná. Zní to dobře! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15008
@Zmatka píše:
@broskvová zmrzlina Okukuju hodně usporadejto, ale mají toho tam hromadu a zase je mi jasné, že třeba přesypávat mouku asi moc praktické není, i když na pohled dobrý. Celkem bych asi brala něco na ty sýry, viděla jsem i otočnou dózu do lednice. Jo a kulatý mám nějaký starší skleněný, ty jsou pěkný, ale nevyužijou tolik místo.

No právě, mně se to taky líbí, ale prostě ta praktičnost v tom pro mě není. Všechno mám v původních obalech - luštěniny, mouky i koření a přijde mi, že se v tom takhle nejlépe vyznám. Akorát na pohled to není tak hezké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
30.12.23 20:33
@broskvová zmrzlina píše:
@Ernais na to bych zapomněla, důležitá poznámka! :mrgreen: Díky za tip :)

Pocatecni investice je relativne vysoka, kdyz to clovek vezme fakt sakumprask, ale ve vysledku tech penez nelituju, protoze jsou fakt prakticke. Mam je narovnane v suplikach v lince, kde je takova ta klasika, mouky, cukr, ryzi, orisky a tak, v dalsim supliku v tom ma dite nasypane krupky, susenky a podobne. A v potravinove skrini v tom mam veskere mozne druhy lustenin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
30.12.23 20:37
@Kfětoslava píše:
No právě, mně se to taky líbí, ale prostě ta praktičnost v tom pro mě není. Všechno mám v původních obalech - luštěniny, mouky i koření a přijde mi, že se v tom takhle nejlépe vyznám. Akorát na pohled to není tak hezké

Tak me naopak ty original obaly desne sejri. Porad jsem vsechno musela mit zagumickovane, aby se to nekde nesypalo a na pohled to vypada desne neusporadane, takze ja jsem z tech, co maji fakt tu mouku a vsechno vysypane v tech dozach :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26874
30.12.23 20:53

@Zmatka Na kořenkách mám ze sáčků vystřihlé popisky a přilepené na kořenkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
30.12.23 21:06

@cecetka To je pekny, taky je mas z ikea? Ja mam blbe, ze korenky skladuju v supliku a seshora mi nic moc nalepit nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
30.12.23 21:07
@dana.dv píše:

Jé, to je skoro jako můj špajz :) mě se takhle povedlo eliminovat výskyt potravinových molů, protože mám boxy zavíčkované. Max. vyhodím obsah 1 boxu, když se někde něco vylíhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14690
30.12.23 23:08

Na suché potraviny mám Mepal Modula boxiky a ty jsou super :D v lednici mám jeden jejich organizer na sýry a salámy, já ho používám rada, jenže celkově se neosvědčil, protože chlapi doma ho ignorují - nic si z toho neberou a ani tam nic neprendavaji, když rozdelaji balení a nedojedi :roll: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
31.12.23 18:36

@smile_xxx A na co ten otocny talir chces?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.24 17:42

Ještě jednou díky @Zmatka za diskusi a @Ernais za tip na Rotho Loft, cítím se úplně inspirovaná a motivovaná to konečně pořešit!

Přikládám link na přepočet objemů, může se hodit:
 https://inspirace.usporadejto.cz/…a-kilo-mouky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný