Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@trojskahelena Kdybys měla fotku alespoň části lednice, budu vděčná. Zní to dobře! ![]()
@Zmatka píše:
@broskvová zmrzlina Okukuju hodně usporadejto, ale mají toho tam hromadu a zase je mi jasné, že třeba přesypávat mouku asi moc praktické není, i když na pohled dobrý. Celkem bych asi brala něco na ty sýry, viděla jsem i otočnou dózu do lednice. Jo a kulatý mám nějaký starší skleněný, ty jsou pěkný, ale nevyužijou tolik místo.
No právě, mně se to taky líbí, ale prostě ta praktičnost v tom pro mě není. Všechno mám v původních obalech - luštěniny, mouky i koření a přijde mi, že se v tom takhle nejlépe vyznám. Akorát na pohled to není tak hezké
@broskvová zmrzlina píše:
@Ernais na to bych zapomněla, důležitá poznámka!Díky za tip
Pocatecni investice je relativne vysoka, kdyz to clovek vezme fakt sakumprask, ale ve vysledku tech penez nelituju, protoze jsou fakt prakticke. Mam je narovnane v suplikach v lince, kde je takova ta klasika, mouky, cukr, ryzi, orisky a tak, v dalsim supliku v tom ma dite nasypane krupky, susenky a podobne. A v potravinove skrini v tom mam veskere mozne druhy lustenin.
@Kfětoslava píše:
No právě, mně se to taky líbí, ale prostě ta praktičnost v tom pro mě není. Všechno mám v původních obalech - luštěniny, mouky i koření a přijde mi, že se v tom takhle nejlépe vyznám. Akorát na pohled to není tak hezké
Tak me naopak ty original obaly desne sejri. Porad jsem vsechno musela mit zagumickovane, aby se to nekde nesypalo a na pohled to vypada desne neusporadane, takze ja jsem z tech, co maji fakt tu mouku a vsechno vysypane v tech dozach ![]()
@Zmatka Na kořenkách mám ze sáčků vystřihlé popisky a přilepené na kořenkách.
@cecetka To je pekny, taky je mas z ikea? Ja mam blbe, ze korenky skladuju v supliku a seshora mi nic moc nalepit nejde.
@dana.dv píše:
Jé, to je skoro jako můj špajz
mě se takhle povedlo eliminovat výskyt potravinových molů, protože mám boxy zavíčkované. Max. vyhodím obsah 1 boxu, když se někde něco vylíhne.
Na suché potraviny mám Mepal Modula boxiky a ty jsou super
v lednici mám jeden jejich organizer na sýry a salámy, já ho používám rada, jenže celkově se neosvědčil, protože chlapi doma ho ignorují - nic si z toho neberou a ani tam nic neprendavaji, když rozdelaji balení a nedojedi
![]()
Ještě jednou díky @Zmatka za diskusi a @Ernais za tip na Rotho Loft, cítím se úplně inspirovaná a motivovaná to konečně pořešit!
Přikládám link na přepočet objemů, může se hodit:
https://inspirace.usporadejto.cz/…a-kilo-mouky