Orgasmus bez ejakulace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36571
15.7.23 13:54
@Lorre píše:
Se ho zeptej kdy ti to hodlá tedy ukázat :D

Myslím, že to ho akorát tak na-ere. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30057
15.7.23 14:37
@M_Vladim píše:
Myslím, že to ho akorát tak na-ere. :think:

V tomto případě v pořádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36571
15.7.23 14:53
@Lorre píše:
V tomto případě v pořádku :mrgreen:

V tomto pohledu je pak otázka, jestli ho chce a chce sex s ním spravit, nebo ho nechce a pak je celá diskuze k ničemu. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
15.7.23 15:02
@M_Vladim píše:
V tomto pohledu je pak otázka, jestli ho chce a chce sex s ním spravit, nebo ho nechce a pak je celá diskuze k ničemu. :think: :nevim:

Ona ho zřejmě chce, proto to řeší.
Ale tvůj příspěvek s radou stál za to. Tím by se leckterá mohla řídit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5528
15.7.23 17:31

Ty jo… takhke někdo po mně chtít sex, a když to není denně přijít s tím, že už ho nechci. Půl hodina je málo… tak uteču sám. :lol:
Ale chápu, kdyby to nebyl takový chvástal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42188
16.7.23 15:25

On je dobrej pohádkář a špatnej herec 8o to by bylo něco na mě 8o :roll: obdivuji tvou trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.23 13:48

@M_Vladim Přesně tak to je.On si sám sobě namlouvá jak je úžasný milenec. Nevím ani jestli vůbec ví, že se neudělá :nevim:.On sebou trhne a jakože je hotový. Já mu řeknu, že nic necítìm, tak dělá překvapeného a že myslel že stříkal. Přitom to udělá třeba 3krát a já vím, že nestříkal :roll:.Snad ví, že nebyl ne? Teď už je sex jen ráno. To mu aspoň stojí pořádně. Ale fakt mám pocit, že on i sám sebe snad přesvědčuje, že byl, když nebyl. Doktora by nedal…On se má za alfa samce. Že chce a může stále, že vydrží atd. Stále to říká. A že žádná mu nestíhala atd.

• Citovat
  • Upravit
30057
17.7.23 14:02
@M_Vladim píše:
V tomto pohledu je pak otázka, jestli ho chce a chce sex s ním spravit, nebo ho nechce a pak je celá diskuze k ničemu. :think: :nevim:

Však ji na to kašle cokoli měnit, tak musí hledat prostě kvalitnější kousek, no :nevim:. Třeba nektera bude trpět pohádky bez happy endingu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5528
17.7.23 15:04
@Anonymní píše:
@M_Vladim Přesně tak to je.On si sám sobě namlouvá jak je úžasný milenec. Nevím ani jestli vůbec ví, že se neudělá :nevim:.On sebou trhne a jakože je hotový. Já mu řeknu, že nic necítìm, tak dělá překvapeného a že myslel že stříkal. Přitom to udělá třeba 3krát a já vím, že nestříkal :roll:.Snad ví, že nebyl ne? Teď už je sex jen ráno. To mu aspoň stojí pořádně. Ale fakt mám pocit, že on i sám sebe snad přesvědčuje, že byl, když nebyl. Doktora by nedal…On se má za alfa samce.Že chce a může stále, že vydrží atd. Stále to říká. A že žádná mu nestíhala atd.

Týýýjo… to mu to není trapný? On to ví velice dobře. Trochu nechápu, jak může takovýhle tlučhuba někomu imponovat.
Tohle potkáš v různých variacích, nejen v sexu. Osobně se za tyhle typy, jako chlap, teda docela stydím. Stálo by mě hodně přemáhání se takovými lidmi obklopovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.25 17:10

Má někdo po léku tamurox na prostatu problémy ejakulátem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí