Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše:
Se ho zeptej kdy ti to hodlá tedy ukázat
Myslím, že to ho akorát tak na-ere. ![]()
@M_Vladim píše:
Myslím, že to ho akorát tak na-ere.
V tomto případě v pořádku ![]()
@Lorre píše:
V tomto případě v pořádku
V tomto pohledu je pak otázka, jestli ho chce a chce sex s ním spravit, nebo ho nechce a pak je celá diskuze k ničemu.
![]()
@M_Vladim píše:
V tomto pohledu je pak otázka, jestli ho chce a chce sex s ním spravit, nebo ho nechce a pak je celá diskuze k ničemu.![]()
Ona ho zřejmě chce, proto to řeší.
Ale tvůj příspěvek s radou stál za to. Tím by se leckterá mohla řídit. ![]()
Ty jo… takhke někdo po mně chtít sex, a když to není denně přijít s tím, že už ho nechci. Půl hodina je málo… tak uteču sám. ![]()
Ale chápu, kdyby to nebyl takový chvástal…
On je dobrej pohádkář a špatnej herec
to by bylo něco na mě
obdivuji tvou trpělivost.
@M_Vladim Přesně tak to je.On si sám sobě namlouvá jak je úžasný milenec. Nevím ani jestli vůbec ví, že se neudělá
.On sebou trhne a jakože je hotový. Já mu řeknu, že nic necítìm, tak dělá překvapeného a že myslel že stříkal. Přitom to udělá třeba 3krát a já vím, že nestříkal
.Snad ví, že nebyl ne? Teď už je sex jen ráno. To mu aspoň stojí pořádně. Ale fakt mám pocit, že on i sám sebe snad přesvědčuje, že byl, když nebyl. Doktora by nedal…On se má za alfa samce. Že chce a může stále, že vydrží atd. Stále to říká. A že žádná mu nestíhala atd.
@M_Vladim píše:
V tomto pohledu je pak otázka, jestli ho chce a chce sex s ním spravit, nebo ho nechce a pak je celá diskuze k ničemu.![]()
Však ji na to kašle cokoli měnit, tak musí hledat prostě kvalitnější kousek, no
. Třeba nektera bude trpět pohádky bez happy endingu ![]()
@Anonymní píše:
@M_Vladim Přesně tak to je.On si sám sobě namlouvá jak je úžasný milenec. Nevím ani jestli vůbec ví, že se neudělá.On sebou trhne a jakože je hotový. Já mu řeknu, že nic necítìm, tak dělá překvapeného a že myslel že stříkal. Přitom to udělá třeba 3krát a já vím, že nestříkal
.Snad ví, že nebyl ne? Teď už je sex jen ráno. To mu aspoň stojí pořádně. Ale fakt mám pocit, že on i sám sebe snad přesvědčuje, že byl, když nebyl. Doktora by nedal…On se má za alfa samce.Že chce a může stále, že vydrží atd. Stále to říká. A že žádná mu nestíhala atd.
Týýýjo… to mu to není trapný? On to ví velice dobře. Trochu nechápu, jak může takovýhle tlučhuba někomu imponovat.
Tohle potkáš v různých variacích, nejen v sexu. Osobně se za tyhle typy, jako chlap, teda docela stydím. Stálo by mě hodně přemáhání se takovými lidmi obklopovat.