Orgasmus bez ejakulace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.7.23 10:23

Orgasmus bez ejakulace

Přítel dokáže mít i několik orgasmů za sebou, ale většinou bez ejakulace. Mě to trápí, zejména proto, že jsem měla ráda orální hrátky a teď mě to nebaví vůbec. Sice mu zaškube, ale konec není zakončen ejakulací. Jednou se to povedlo při uspokojování ústy. Jinak dokáže ejakulovat jen do mě a ještě ne vždy. Já bych občas ráda ten závěr viděla. Vždy sem si užívala orální sex a s ním mě nebaví - delší dobu tvrdne a chybí ten konec. Takže to skoro nedělám. Nevím jak docílit toho, aby ten konec byl.Sex máme deně, chce porád. Přitom občas má problém s erekcí a moje snaha nepomáhá. Musí pak si ho sám připravit a pak zas já vysychám, jelikož si přijdu neschopná…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5528
3.7.23 10:49

Může jít o retrográdní ejakulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
3.7.23 15:10

… nebo taky o zoufalce, co to na ní jenom hraje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
3.7.23 15:57

Ona by třeba pomohla pauza. Na pár dní, týdnů… Nebo to jen na tebe hraje Pokud nemá nějaký zdr. problém. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3166
3.7.23 22:59

Som jediny kto si mysli (pripadne ma prakticky overene) ze v pripade opakovanych orgazmov tieto mozu byt bez ejakulacie, pripadne mze byt objem tak maly ze si to nevsimnes?
Inak povedane pride mi to co popisujes relativne normalne… Teda okrem toho znameho „Kto si ho nepostavi ten si ho nezasluzi“ :-) - skus partnera viac sledovat, kde je ako citlivy, nie kazdy chlap je citlivy rovnako, kazdy ma svoje rozdelenie nervovych zakonceni… Skus zapojit trochu kreativity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.23 07:44

@Lu66 Pauzu nechce právě. Říkal, že už den bez, je pro něj dlouho. Když neměl vztah, tak jel ruční práce i několikrát deně. To je ono, štve mě představa, že to třeba předstírá…

• Citovat
  • Upravit
3852
4.7.23 08:07

Několik orgasmů za sebou, co přesně to znamená? Jestli v rámci minuty, tak tomu nevěřím ani za mák. Chlapi to tak fyziologicky nemají (o když občas existuje nějaká anomálie). Pak bych řekl, že hraje. A mám pocit, že když má navíc problém s erekcí, tak tuplem, že je to celé fejk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.23 09:36

@Veselej kluk Právě, mám dojem, že lže. Poprvé když jsem mu to dělala pusou, tak po chvíli mu změknul, zmenšil se :mrgreen:,i tak jsem pokračovala. A mě tvrdil, že se udělal 2krát. Ale proč by lhal :roll:?Jinak mě tvrdí, že se udělá třeba 3 krát do 5minut.Asi začnu trvat na tom, že to bude vytahovat ať to vidím :mrgreen:.Celé mi to nejde na rozum.

• Citovat
  • Upravit
3852
4.7.23 09:39
@Anonymní píše:
@Veselej kluk Právě, mám dojem, že lže. Poprvé když jsem mu to dělala pusou, tak po chvíli mu změknul, zmenšil se :mrgreen:,i tak jsem pokračovala. A mě tvrdil, že se udělal 2krát. Ale proč by lhal :roll:?Jinak mě tvrdí, že se udělá třeba 3 krát do 5minut.Asi začnu trvat na tom, že to bude vytahovat ať to vidím :mrgreen:.Celé mi to nejde na rozum.

3× do 5 minut? Ne, nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.23 09:41

@Veselej kluk Hlavně stále vytahuje, jaké to měl s bývalkama. Že na začátku chtěly pořád a pak nechtěly. Pořád vytahuje, jak se mnou konečně má pořádný sex. Něco mi prostě nesedí. Asi jako mi říkal, že rád ženu uspokojuje ústy i hodiny a mě to ještě nepředvedl, ikdyž několikrát jsem mu to vpálila :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.23 09:48

@Veselej kluk Ale proč kecá? Nechápu to. Už mi i tvrdil, že se udělal a pak hned znova bez přírazu :mrgreen:.To sem mu řekla, že je to nesmysl. Škoda, že neznám tu jeho bývalku fakt.

• Citovat
  • Upravit
3852
4.7.23 10:12

Bez přírazu? Dělá si z tebe srandu. Chce vypadat jak kanec i s těmi řečmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.23 10:24

@Veselej kluk Pořád se chvástá, že je jiný jak ostatní. Že je furt a může furt. Že já jsem lepší jak bývalky, že jsme se konečně našli a tak. Kámoška mi radí ať zdrhám :roll:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.23 10:29

@Veselej kluk Konečně chlap za kterého nemusím platit a zas jiný problém. Ještě se chce hned ke mě nastěhovat, to jsme spolu chvíli. Jeden den jsem byla bez nálady a úplně byl z toho rozhozený. Je zvláštní. Vůbec nevím jak ho nachytat, aby musel přiznat, že lže.

• Citovat
  • Upravit
5528
4.7.23 11:06

Aha, tak tam to nevypadá na zdravotní problém, ale problém jeho ega. Čemu pomůže, že mu budeš dokazovat, že lže? To, že to nepřizná, neznamená, že ti nekecá.
Jestli narážíš jen na chlapy za které musíš platit, začni lovit v jiných vodách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí