Orgasmus bez ejakulace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30050
9.7.23 14:46

Hehe, to sem nečekal, že mu na to naletis. Jestli něco nejde předstírat, tak je to mužský orgasmus :D. Holt tam je patrný důkaz a věř mi jako muzovi, vždycky něco jde ven… :). Leda by měl nějaký zasadni zdravotní problém, ale v životě sem o nicem takovým neslyšel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20938
9.7.23 15:00
@Lucy75 píše: :mrgreen: ale vuubec,
jen mam holt vic zivotnich zkusenosti, nez bych sama vubec chtela.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:nejhorsi je hrat na partnera divadlo v posteli… motivace jsou ruzne a nekdy i pochopitelne, ale Konecny efekt tohoto tyatru je vzdy a pokazde stejny : na howno.. 8)

A přitom by konečnej efekt měl bejt na pííču :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36571
9.7.23 15:05

Anejakulační (suchý) orgasmus - tohle dělají nějaké anatomické problémy. třeba při léčbě prostaty. Ale taky některé léky, případně i drogy. Ať se podívá do svého menu co užívá a na nežádoucí účinky.
Jinak tedy:
https://www.emimino.cz/…muze-279505/
Recept je sice na plodnost, ale zvyšuje i objem, takže by to mohlo pomoct. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5528
9.7.23 22:32
@Lorre píše:
Hehe, to sem nečekal, že mu na to naletis. Jestli něco nejde předstírat, tak je to mužský orgasmus :D. Holt tam je patrný důkaz a věř mi jako muzovi, vždycky něco jde ven… :). Leda by měl nějaký zasadni zdravotní problém, ale v životě sem o nicem takovým neslyšel.

Retrogradní ejakulace. Suchý orgasmus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
9.7.23 22:55
@Lorre píše:

Ale jde, v pohodě. Při poloze zezadu, stačí ho vytrhnout, zařvat a flusnout jí na záda :jazyk: :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
36571
10.7.23 11:55
@Kutil Tom píše:
Ale jde, v pohodě. Při poloze zezadu, stačí ho vytrhnout, zařvat a flusnout jí na záda :jazyk: :lol: :pankac:

Jo, jsou i takové, které jen potmě… a aby se chlap dorazil někde za rohem. :roll:
Ale zakladatelka hned ze začátku píše, že je pro ní bezva se koukat, takže… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.23 06:44

@Veselej kluk Uplynulo pár dní a sex nějak upadá :zed:.Co takzvaně mohl pořád skoro celý den, tak teď se to smrsklo na cca 30min. S tím, že se neudělá z valné většiny. Už se sostředím na jeho herecký výkon, tak mě to nebere a on si toho všímá :mrgreen:.A nebo cukne schválně, já konstatuju, že nic a on dělá překvapeného s tím, že myslel, že stříkal. Prý to pozná jen při velké dávce… :zed: Vyčetla jsem mu, že už mě tak nechce, že sex už je spíš obden a chvíli oproti začátku, že už mě tak nechce…Taky mu ochábuje na poloerekci, někdy je úplně gumový a ještě říká, že chce…Jsem z toho unavená :roll:.Stojí mu nejvíc ráno ale na to už nějak aktivně nereaguje…Tak pak naštvaná přestanu a,,spíme " :mrgreen: :zed:.No jsem zklamaná. Zřejmě už nezvládá dělat divadlo, tak to šlo do háje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.23 06:50

Teď už nejde ani mě se udělat :roll:.Má stále narážky na sex, ale už se k tomu tolik nemà a nebo je to chvíli. To sem mu hned říkala, že už nechci zažít problémy v sexu, že už sem zklamaná dost. Že se nemám bát, že může pořád a že naopak bývalky nechtěly, tak musel honit.Tak už mu i to přestávám věřit a už u mě nastává zas klasický známý pokles nálady a z jeho strany otázka, co se děje :roll:.Řekla jsem mu co a stejně žádná změna…

• Citovat
  • Upravit
3852
15.7.23 07:44
@Anonymní píše:
@Veselej kluk Uplynulo pár dní a sex nějak upadá :zed:.Co takzvaně mohl pořád skoro celý den, tak teď se to smrsklo na cca 30min. S tím, že se neudělá z valné většiny. Už se sostředím na jeho herecký výkon, tak mě to nebere a on si toho všímá :mrgreen:.A nebo cukne schválně, já konstatuju, že nic a on dělá překvapeného s tím, že myslel, že stříkal. Prý to pozná jen při velké dávce… :zed: Vyčetla jsem mu, že už mě tak nechce, že sex už je spíš obden a chvíli oproti začátku, že už mě tak nechce…Taky mu ochábuje na poloerekci, někdy je úplně gumový a ještě říká, že chce…Jsem z toho unavená :roll:.Stojí mu nejvíc ráno ale na to už nějak aktivně nereaguje…Tak pak naštvaná přestanu a,,spíme " :mrgreen: :zed:.No jsem zklamaná. Zřejmě už nezvládá dělat divadlo, tak to šlo do háje.

Tohle je k ničemu :( Uf. Chce to normálního chlapa a normální sex :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4545
15.7.23 08:07
@Anonymní píše:
Teď už nejde ani mě se udělat :roll:.Má stále narážky na sex, ale už se k tomu tolik nemà a nebo je to chvíli. To sem mu hned říkala, že už nechci zažít problémy v sexu, že už sem zklamaná dost. Že se nemám bát, že může pořád a že naopak bývalky nechtěly, tak musel honit.Tak už mu i to přestávám věřit a už u mě nastává zas klasický známý pokles nálady a z jeho strany otázka, co se děje :roll:.Řekla jsem mu co a stejně žádná změna…

Ze mas na to nervy. Najdi si někoho kdo svoje řeči bude schopnej i předvést. Už teď z toho nic nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
15.7.23 08:21
@Anonymní píše:
Přítel dokáže mít i několik orgasmů za sebou, ale většinou bez ejakulace. Mě to trápí, zejména proto, že jsem měla ráda orální hrátky a teď mě to nebaví vůbec. Sice mu zaškube, ale konec není zakončen ejakulací. Jednou se to povedlo při uspokojování ústy. Jinak dokáže ejakulovat jen do mě a ještě ne vždy. Já bych občas ráda ten závěr viděla. Vždy sem si užívala orální sex a s ním mě nebaví - delší dobu tvrdne a chybí ten konec. Takže to skoro nedělám. Nevím jak docílit toho, aby ten konec byl.Sex máme deně, chce porád. Přitom občas má problém s erekcí a moje snaha nepomáhá. Musí pak si ho sám připravit a pak zas já vysychám, jelikož si přijdu neschopná…

No to je fakt problém :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36571
15.7.23 13:25
@Anonymní píše:
@Veselej kluk Uplynulo pár dní a sex nějak upadá :zed:.Co takzvaně mohl pořád skoro celý den, tak teď se to smrsklo na cca 30min. S tím, že se neudělá z valné většiny. Už se sostředím na jeho herecký výkon, tak mě to nebere a on si toho všímá :mrgreen:.A nebo cukne schválně, já konstatuju, že nic a on dělá překvapeného s tím, že myslel, že stříkal. Prý to pozná jen při velké dávce… :zed: Vyčetla jsem mu, že už mě tak nechce, že sex už je spíš obden a chvíli oproti začátku, že už mě tak nechce…Taky mu ochábuje na poloerekci, někdy je úplně gumový a ještě říká, že chce…Jsem z toho unavená :roll:.Stojí mu nejvíc ráno ale na to už nějak aktivně nereaguje…Tak pak naštvaná přestanu a,,spíme " :mrgreen: :zed:.No jsem zklamaná. Zřejmě už nezvládá dělat divadlo, tak to šlo do háje.

Mě to připadá, že hraje i sám před sebou, že je chlapák a bojí se ztratit tvář. :think:
Nevyčítejte mu, že nechce. Asi ho raníte a nebude to pravda. I chlap co sexuje jen z donucení, ejakulaci při orgasmu aspoň nějakou má, takže takhle to nebude.
Já bych tedy povolal doktora, může za tím být i něco vážnějšího a když ne i tak může pomoct.
Je i možné zařadit nějaké zpestření, neobvyklé praktiky. Konkrétně mám na mysli anál jemu. To mívá za následek erekci a vám se může podařit vymasírovat mu prostatu, až bude odkapávat, což by se vám, vzhledem k tomu, co říkáte, mohlo i líbit. No vlastně je to cíl, ale rozhodně mu to neříkejte. ;) Ovšem můžete ho pak ocenit slovy o tom, kolik toho vyprodukuje (i když to třeba zas taková sláva nebude, rozhodně ho neshazujte).
Tedy ale netuším, jestli na to bude takový poraněný macho vůbec schopen přistoupit. :think: :nevim:
Toho doktora bych ovšem rozhodně nevynechával. 8) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
15.7.23 13:28
@Anonymní píše:
@Veselej kluk Pořád se chvástá, že je jiný jak ostatní. Že je furt a může furt. Že já jsem lepší jak bývalky, že jsme se konečně našli a tak. Kámoška mi radí ať zdrhám :roll:.

Narcis.. typicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
15.7.23 13:45
@Anonymní píše:
Teď už nejde ani mě se udělat :roll:.Má stále narážky na sex, ale už se k tomu tolik nemà a nebo je to chvíli. To sem mu hned říkala, že už nechci zažít problémy v sexu, že už sem zklamaná dost. Že se nemám bát, že může pořád a že naopak bývalky nechtěly, tak musel honit.Tak už mu i to přestávám věřit a už u mě nastává zas klasický známý pokles nálady a z jeho strany otázka, co se děje :roll:.Řekla jsem mu co a stejně žádná změna…

Jj oni tiho nakecaj.. mam take zkušenosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30050
15.7.23 13:48
@Anonymní píše:

Se ho zeptej kdy ti to hodlá tedy ukázat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria