Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jak dlouho jsi s přítelem? Ono je někdy potřeba se víc poznat a dozrát k tomu.
Být tebou bych se nesnažila za každou cenu zuby nehty dosáhnout orgasmu. Prostě si užívej sex, nesoustřeď se na to, kdy už to přijde, ber to, že to je příjemné i tak bez toho a ono to časem přijde.
Sama poznáš kdy a jak, co je ti příjemné a přítel, pokud je vnímavý pozná, co má dělat s tvým tělem aby to šlo.
Zdá se mi, že to moc hrotíš a chceš to za každou cenu a čím víc se na to budeš zaměřovat, tím hůř toho pak docílíš.
Nevim, jestli je dobre pristupovat v 19 k sexu tak, ze si koupim vibrator. Jsi jeste mlada, mas dost casu na poznavani, sex neni jen o orgasmu a mladi muzi casto nemaji zkusenosti a nevi, co zeny potrebuji.
Hlavně ani sama zakladatelka neví, co se jí líbí, takže to svýmu klukovi moc neulehčuje. Chtělo by to nejdřív přijít na to, co tě vzrušuje jak samotnou, tak s přítelem.
Navíc dnešní DOSPĚLÍ 19ctiletí lidi mají většinou zkušeností víc než dost..
Já osobně mám orgasmus od brzkého dětství a tady ty diskuze opravdu nechápu. Sex bez vyvrcholení bych opravdu nevyhledávala a to samotný sex osobně nemusím mít ani tak často.
Budte rada, ze to tak mate a respektujte, ze jina to tak mit nemusi. Mne je 38 a mam to stejne jako pisatelka dotazu.. proste se pres tu hranu nedokazu prehoupnout.. ani sama, ani s partnerem.. ale treba to jeste nekdy prijde..
@Anonymní píše:Budte rada, ze to tak mate a respektujte, ze jina to tak mit nemusi. Mne je 38 a mam to stejne jako pisatelka dotazu.. proste se pres tu hranu nedokazu prehoupnout.. ani sama, ani s partnerem.. ale treba to jeste nekdy prijde..
Já osobně mám orgasmus od brzkého dětství a tady ty diskuze opravdu nechápu. Sex bez vyvrcholení bych opravdu nevyhledávala a to samotný sex osobně nemusím mít ani tak často.
Myslím, že u většiny žen se to dá s partnerem „natrénovat“. Jsou různé možnosti, ale partner musí mít rád sex a nemůže to být jen šup sem šup tam.
@izquierdo Já to respektuji, psala jsem jen svůj úhel pohledu. Sex bez vyvrcholení by pro mě neměl cenu, ale pokud vám nic jiného nezbývá.. Nevím, čím to může být, jestli své tělo neznáte, psychika nebo to tak prostě je.. o
Omlouvám se, pokud se vás to dotklo.. Radu bohužel nemám, pro mě je to bohužel nepochopitelné.. Taky mám dny, kdy to jde hůře, ale taky vím, jak se uvolnit, polohu nebo kam sáhnout atd. ![]()
Anonymni, ja psala, ze myslim, ze se to da s prtnerem natrenovat, spatne jsem citovala predchozi uzivatelku, ja take nemam v teto oblasti problem, manzel se mi venuje dostatecne.
Clovek musi zkoumat sam sebe, to jedine pomuze.. poznat se, naucit se a poradit partnerovi.
@izquierdo píše:
Anonymni, ja psala, ze myslim, ze se to da s prtnerem natrenovat, spatne jsem citovala predchozi uzivatelku, ja take nemam v teto oblasti problem, manzel se mi venuje dostatecne.
Ja jsem ta predchozi pisatelka a taky jsem spatne citovala.. u me je to nejaky blok v hlave. Proste se bojim ztratit kontrolu. Pritom muj muz je uzasny, pozorny, pecujici. Na rukou by me nosil a kdy zjistil - oba jsme to zjistili az spolu (predchozi partneri byli sobci
a mne nikdy nevavilo sama sobe doprat az tolik casu - ze potrebuju dlouhou predehru, venuje se mi klidne dve hodiny - masaz, hlazeni, libani.. vzrusena jsem k nepricetnosti
ale stejne tu hranu neprekonam.. i tak sex miluju a ma pro me smysl. Pro nas oba. Bylo by skoda to zabalit, treba to jednou prijde.
@Anonymní píše:
Ja jsem ta predchozi pisatelka a taky jsem spatne citovala.. u me je to nejaky blok v hlave. Proste se bojim ztratit kontrolu. Pritom muj muz je uzasny, pozorny, pecujici. Na rukou by me nosil a kdy zjistil - oba jsme to zjistili az spolu (predchozi partneri byli sobcia mne nikdy nevavilo sama sobe doprat az tolik casu - ze potrebuju dlouhou predehru, venuje se mi klidne dve hodiny - masaz, hlazeni, libani.. vzrusena jsem k nepricetnosti
ale stejne tu hranu neprekonam.. i tak sex miluju a ma pro me smysl. Pro nas oba. Bylo by skoda to zabalit, treba to jednou prijde.
No a když jses vzrušená k nepříčetnosti. m to si užiješ několika hodinový sex bez vyvrcholení a pak deš vesele spát, ja bych byla tak frustrovaná a nas*aná, že si to nechci ani představit
když je to jen v hlavě a máš úžasného muže, musíš se ty uvolnit a vypnout.. ![]()
Možná k tomu dozrajes později, a možná taky ne.
naštěstí u ženské nedosažení orgasmu není taková tragédie jako u chlapa. Mi je 35 a při sexu jsem orgasmus neměla nikdy, ani když se partner snažil rukou nebo orálně.
udělám se jen při masturbaci ale to musím být v místnosti úplně sama. ![]()
@Anonymní píše:
Možná k tomu dozrajes později, a možná taky ne.naštěstí u ženské nedosažení orgasmu není taková tragédie jako u chlapa. Mi je 35 a při sexu jsem orgasmus neměla nikdy, ani když se partner snažil rukou nebo orálně.
udělám se jen při masturbaci ale to musím být v místnosti úplně sama.
Z jakého jinéhi důvodu máte sex, když ne pro vyvrcholení? Intimita a blízkost partnera je super, ale to se muž uspokojí a vy jdete jen tak spát? ![]()
Ahoj, už si nevim rady. Nikdy v životě jsem nedosáhla orgasmu, je mi 19let. Při samotné maturbaci vubec vzrušení a nic. S přítelem mám takové stavy že se krutim narikam co se to semnou děje ale neudělám se. Až to nejde vydržet jaké mám stavy před vyvrcholením. S otázku a jak viš ze ses neudělala tak to bych asi poznala ne? Koupila jsem si vibrátor, respektivě jen na klitoris dneska jsem ho odskousela, šilené stavy zase jsem měla až mi tekly slzy z ničeho nic jsem citila ze curam.
Nevim co to bylo ale orgasmus ne. Poradíte někdo co s tím?
Prosím anonymně chodí tu mamka