Orgasmus krátce po císaři

Anonymní
31.7.21 17:03

Orgasmus krátce po císaři

Ahoj holky, je možné mít orgasmus třeba tyden nebo dva po akutním CS?
V těhotenství to nešlo, teď jsem jak urvaná ze řetězu :zed: :oops: se sexem chci samozřejmě ještě počkat, pouze mqsturbace.
Nemůže se něco stát s dělohou? :nevim: například kvůli zavinovaní, očistkům. Bohužel ani nekojim..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Barpro
31.7.21 17:31

Já bych tedy raději počkala, abych si něco nezanesla, ale s orgasmem například ve spánku se bohužel nic dělat nedá. :nevim: spíš bych řekla, že tím stahem vyjde více toho „bordelu“.

• Citovat
  • Upravit
14593
31.7.21 17:39

Zavinovani a očistky bych zas tolik neřešila, ale co jizva? A šití? Přece jenom je to ještě krátce, asi bych měla strach, aby se tam něco vevnitř nějak “nehnulo” těmi případnými stahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
31.7.21 18:38

Ublížit to nemůže, ale třeba mě to ještě pár měsíců po CS při orgasmu tak divně zabolelo na vnitřní jizvě, že jsem z toho stejně nic neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
31.7.21 19:09

Hele, chápu tě. Nikdy jsem nebyla tak při chuti, jako pár dní po porodu… :oops: Po 14 dnech je jizva celkem pevně zhojená, takže toho bych se nebála, pokud jsi neměla rupturu dělohy. Navíc orgasmus nezpůsobí nějaký stahy, ale jen “ztvrdnutí” dělohy. Zkus to a uvidíš jestli ti to příjemný bude nebo ne. Na prsty bych si zezačátku nasadila kondom, aby sis tam nezavlekla nějakou infekci.

• Citovat
  • Upravit
17013
31.7.21 22:48
@Barpro
@Janli píše:
Hele, chápu tě. Nikdy jsem nebyla tak při chuti, jako pár dní po porodu… :oops: Po 14 dnech je jizva celkem pevně zhojená, takže toho bych se nebála, pokud jsi neměla rupturu dělohy. Navíc orgasmus nezpůsobí nějaký stahy, ale jen “ztvrdnutí” dělohy. Zkus to a uvidíš jestli ti to příjemný bude nebo ne. Na prsty bych si zezačátku nasadila kondom, aby sis tam nezavlekla nějakou infekci.
:mrgreen: normálně mají doma lidé mýdlo. Prej kondom na prsty :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
31.7.21 23:18
@araw píše:
@Barpro:mrgreen: normálně mají doma lidé mýdlo. Prej kondom na prsty :mrgreen:

A ty myslíš, že to mýdlo desinfikuje? Navíc má asi ještě očistky, který jsou celkem infekční, takže než by se musela před a po masturbaci složitě desinfikovat, je jaksi jednodušší použít kondom, že? Používej hlavu ještě před tím, než se budeš někomu vysmívat, ju? Nebudeš pak vypadat tak hloupě…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100