Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já bych tedy raději počkala, abych si něco nezanesla, ale s orgasmem například ve spánku se bohužel nic dělat nedá.
spíš bych řekla, že tím stahem vyjde více toho „bordelu“.
Zavinovani a očistky bych zas tolik neřešila, ale co jizva? A šití? Přece jenom je to ještě krátce, asi bych měla strach, aby se tam něco vevnitř nějak “nehnulo” těmi případnými stahy.
Ublížit to nemůže, ale třeba mě to ještě pár měsíců po CS při orgasmu tak divně zabolelo na vnitřní jizvě, že jsem z toho stejně nic neměla.
Hele, chápu tě. Nikdy jsem nebyla tak při chuti, jako pár dní po porodu…
Po 14 dnech je jizva celkem pevně zhojená, takže toho bych se nebála, pokud jsi neměla rupturu dělohy. Navíc orgasmus nezpůsobí nějaký stahy, ale jen “ztvrdnutí” dělohy. Zkus to a uvidíš jestli ti to příjemný bude nebo ne. Na prsty bych si zezačátku nasadila kondom, aby sis tam nezavlekla nějakou infekci.
@Janli píše:
Hele, chápu tě. Nikdy jsem nebyla tak při chuti, jako pár dní po porodu…Po 14 dnech je jizva celkem pevně zhojená, takže toho bych se nebála, pokud jsi neměla rupturu dělohy. Navíc orgasmus nezpůsobí nějaký stahy, ale jen “ztvrdnutí” dělohy. Zkus to a uvidíš jestli ti to příjemný bude nebo ne. Na prsty bych si zezačátku nasadila kondom, aby sis tam nezavlekla nějakou infekci.
@araw píše:
@Barpronormálně mají doma lidé mýdlo. Prej kondom na prsty
A ty myslíš, že to mýdlo desinfikuje? Navíc má asi ještě očistky, který jsou celkem infekční, takže než by se musela před a po masturbaci složitě desinfikovat, je jaksi jednodušší použít kondom, že? Používej hlavu ještě před tím, než se budeš někomu vysmívat, ju? Nebudeš pak vypadat tak hloupě…
Ahoj holky, je možné mít orgasmus třeba tyden nebo dva po akutním CS?
se sexem chci samozřejmě ještě počkat, pouze mqsturbace.
například kvůli zavinovaní, očistkům. Bohužel ani nekojim..
V těhotenství to nešlo, teď jsem jak urvaná ze řetězu
Nemůže se něco stát s dělohou?