Orgasmus v začátku těhotenství?

Anonymní
15.11.13 18:40

Orgasmus v začátku těhotenství?

Ahoj všem, omlouvám se za anonymitu, ale je to pro mě trošku citlivé. Zajímalo by mě, jestli neškodí orgasmus u ženy v začátku těhotenství? :oops: Mám za sebou dvě zamlklé a tak se bojím, aby případné křeče a stahy právě třeba při orgasmu nemohly nějak plodu ublížit? Někde jsem to právě četla :nevim:… Dík za postřehy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5549
15.11.13 18:40
@Anonymní píše:
Ahoj všem, omlouvám se za anonymitu, ale je to pro mě trošku citlivé. Zajímalo by mě, jestli neškodí orgasmus u ženy v začátku těhotenství? :oops: Mám za sebou dvě zamlklé a tak se bojím, aby případné křeče a stahy právě třeba při orgasmu nemohly nějak plodu ublížit? Někde jsem to právě četla :nevim:… Dík za postřehy

Ahoj,
já si myslím, že ne :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
15.11.13 18:44

Já mám zkušenost z 16. týdne, začala jsem pak trochu krvácet jasnou krví. Všechno bylo v pořádku, na pohotovosti jsem dostala Ascorutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
15.11.13 18:44

Pochybuji… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
15.11.13 18:49

Urcite neskodi a navic se prte bude citit mooooc prijemne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
15.11.13 18:57

Můžu říct, že jsem měla podobné podezření… teď si spíš myslím, že to byla shoda náhod…

mám za sebou dva samovolné a jeden zamlklý… dva z toho se projevily velmi brzy po sexu právě špiněním, nebo krvácením… taky jsem měla podezření na ty stahy.. víš říkala jsem si, že u 85% to vadit nemusí a někdo má třeba nějakou „vadu“ a k té se to pak projeví u těch stahů… fakt nevím. Já raději u syna sex v těhotenství odložila až na konec - když jsme ho chtěli „vyhnat“ (stejně to nezabralo)…
Teď jsem zjistila, že kromě mutace MTHFR mám ještě nějaký protilátky, takže už spíš víc věřím, že to byla náhoda a že to bylo těmahle faktorama, ale vyloučit úplně si netroufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.11.13 18:57

Zdravé prosperující těhotenství orgasmus neohrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69033
15.11.13 19:07

Urcite nema souvislost se zamlklym tehotenstvim, kdy se embryo prestava vyvijet, to je vetsinou dano geneticky, popripade na to muzou mit vliv ruzne „chemicke“ vlivy zvenci, ale urcite ne „mechanicke“ typu orgasmus.
Ovsem v tehotenstvi ohrozenem samovolnym potratem (kdy embryo prosperuje, ale odlouci se a s krvacenim dojde k potratu) doktori radsi sex nedoporucuji stejne jako pri hematomech nebo jinem nevysvetlitelnem krvaceni, tam radeji klid.
U bezproblemoveho tehotenstvi bych se ale nebala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
15.11.13 19:17

Také jsem se ptali doktorky, jestli nevadí sex. řekla, že pokud je těhotenství ok, tak to je úplně v pohodě. Já jsem navíc v prvních týdnech měla nejvíc orgasmů za celý život i tzv. samovolných. :-D za to teď ve druhém trimestru jako když utne. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
15.11.13 19:38

Prý to je, jako když to dítě objímáš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
15.11.13 19:46

Ze začátku asi ne, ale ke konci bacha na stahy. Já jsem si jednou takhle přivodila posly dooost dlouho před termínem a jen proto že jsem prostě chtěla :mrgreen: Tak až se ti sama bude stahovat (myslím jako ke konci těhotenství) tak budte opatrní

• Citovat
  • Upravit
6762
15.11.13 20:27

Ja teda mam orgasmy uplne v pohode, urcite vice, jelikoz jsem dole nejak vice prokrvena, rozhodne bych se nebala, pry miminko zaziva ten pocit s tebou. Chytnu se za brisko a rikame si, ze mel prcek centrifugu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.11.13 22:42

NE. Já v tomhle těhu měla za noc i několik samovolných orgasmů(až mě to i štvalo) a jsem 39tt ;) Občas je mám v noci i teď a v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
27.12.13 12:10

Jsem v 5 tydnu po umelem oplodneni.. holky myslite ze opravdu muzu mit orgasmus??Bojim se aby deloha plod nevyloucila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
27.12.13 19:02

Ahojik, podivej pokud se chces milovat a dr.ti rekl, ze je vse ok, tak urcite, pro miminko je to tak velky zazitek jak pro tebe, nikdo ti neublizuje, je to pro nej slast, stejne jako pro tebe :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí