Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, měla bych na vás jako skoro mobilový analfabet,
dotaz.
Když kouknu do appky What s up, tak ty lidi, co si s nima píšu nebo volám tam mají nastavený, kdy byli na Wapíku naposledy. naposledy to znamená všeobecně nebo že se koukali třeba, jestli jsem jim nepsala já? dík za info, stupidní dotaz, já vím.
![]()
dodatečně vloženo:
tady je to dokonce napsany:
https://faq.whatsapp.com/…n-and-online
platí to i oboustranně, tedy, že i já, když kouknu někomu na Wapíka, tak je to taky, že jsem na Wapíkovi byla všeobecně, že se nepozná, jestli jsem koukala na Wapík na profil Pepíka, Honzíka nebo Jiřinky? ![]()
Příspěvek upraven 31.08.20 v 12:27
To kdy byl člověk online naposledy se dá i blokovat
(všem nebo třeba i konkrétním profilům)
@Tarinka píše:
To kdy byl člověk online naposledy se dá i blokovat(všem nebo třeba i konkrétním profilům)
A jak prosím?
Jdeš na mobilu do whatsappu, dáš tři tečky v pravém horním rohu, nastavení, účet, soukromí… A tam si to nastavis ![]()
Mám dotaz, když je na zprávě, kterou někomu pošlu, 1 černá fajfka, tak to znamená, že to nedorazilo. proč? Je dotyčný mimo signál,…?
@negra píše:
Mám dotaz, když je na zprávě, kterou někomu pošlu, 1 černá fajfka, tak to znamená, že to nedorazilo. proč? Je dotyčný mimo signál,…?
Ano, zprava nebyla dorucena. Chyba muze byt na obou stranach.
@Eowyn01 píše:
Ano, zprava nebyla dorucena. Chyba muze byt na obou stranach.
Ve smyslu jeden či druhý je mimo signál? Nebo si adresát vypnul mobil? Nebo jak?
@negra píše:
Ve smyslu jeden či druhý je mimo signál? Nebo si adresát vypnul mobil? Nebo jak?
Oboji. Proste to neprislo. Duvod z toho nepoznas. Muzes maximalne cekat, az se objevi druha seda fajfka. To byla zprava dorucena. Kdyz zmodra, byla i prectena.
Pokud ty signal a data mas, pak ho nema ten druhy a nebo si te bloknul
To pak taky ukaze jen jednu fajfku a druha uz se neobjevi nikdy.
@Sonarka píše:
Pokud ty signal a data mas, pak ho nema ten druhy a nebo si te bloknulTo pak taky ukaze jen jednu fajfku a druha uz se neobjevi nikdy.
A co když se 2.šedà fajfka objevuje tak do 5 min po ty 1.šedivy? To si furt někdo vypíná signál nebo whatsapp, pokud to tedy jde?