Kvalitní robotický vysavač s mopem

48
23.8.20 19:30

Kvalitní robotický vysavač s mopem

Zdravím, prosím doporučíte mi někdo kvalitní robotický vysavač, který umí i vytírat?
Na internetu je toho spousta, ale který opravdu stojí za ty peníze? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2168
23.8.20 19:51

Taky si necham doporucit. Devcata dejte na plac vase pomocniky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3326
23.8.20 19:58

Já mám evolveo. Model teď nevím. Jsem spokojená. Máme lino a nízké koberce. Doma 2 děti a psa. Pouštím ho každý den a sebere toho spoustu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
23.8.20 19:59

Já mám ETA Falco a jsem spokojená moc. S vysáváním i mopováním. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
23.8.20 20:02

2 roky zpátky jsem tohle řešila a tak nějak jsem zjistila, že pokud koupím 1 robota na oboje, tak to bude stát za prd. Nakonec jsme koupili IRobot Roomba a vytírám růčo fůčo mopem od Viledy. Máme psa, takže u nás jede den co den a klasický vysavač jsem od té doby v ruce neměla. Obrovská úspora času a energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
23.8.20 20:02

Máme xiaomi s6 s mopovanim(které nevyužívám ) protože tam se dává čistá voda. A nevytře to tak jak když si vytřeš sama.
Ale je to můj (náš) největší pomocník. Máme doma kusové koberce, dlažbu, lino…a úplně super. Skvělý je to, že když se dostane na koberec tak si to hodí na největší otáčky a fakt to vysaje.
Celkově pomáhá strašně moc. Vzhledem k tomu, že jo ovládám z mobilu, má dokonale zmapovaný prostor tak je to super!
Jsem třeba venku s dětma a než dojdeme domů, tak mám vysáto. Už to není takovej ten typ co někde narazí a jde o dva metry dál.
Za ty peníze úplně super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
23.8.20 20:05

@fíkofka taky jsem od té doby neměla klasický vysavač v ruce :mrgreen: dokonce si říkám, jak jsem mohla existovat bez robota.
Mimochodem když jsme ho neměli vysávala jsem denně i 2-3× (nenáším drobky a kamínky ) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
23.8.20 20:55

Neato D85. Skvěle zmapuje prostor, má silný motor, tak nikam nejede 2×. Vytírám mopem na vinil. 2 v 1 nekupuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
25.8.20 08:20

Xiamo od 8 tisíc a asi neuděláš z žádným modelem chybu.
Nedávno sem ho doporučil ségře.
Může vysávat jen určitě místnosti kam ho posleš přes aplikaci.
Osobně máme doma neato D7,ale kupovali sme ho když bylo jen neato a iromba teď je jich mraky důležité jaky máš rozpočet.
Vyhnul bych se levným modelům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
25.8.20 09:51

@JakubJemi souhlasím,je pravda že xiaomi je v tomto super. Poslat přes mobil kam je třeba, nebo jen na určitě místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.8.20 13:47

Holky, před dvěma měsíci jsem usoudila, že tahat kbelík s vodou a šůrovat podlahu mopem je opruz. Koupila jsem si dvounádržkový tyčový mokrý vysavač Leifheitl. Úklid podlahy je už zábava. Rotační kartáč, do kterého jde voda s úklidovým přípravkem a druhá, která tu špinavou vodu odsává do nádržky druhé. První doplňujete vodou se saponátem, druhou vylejváte. Spokojenost veliká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
25.8.20 18:53

@Burj Chalifa tak chodit s něčím takovým bych určitě nechtěl a manželka taky ne.
Ale každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.8.20 19:45

Tak nakonec jsem se rozhodla pro vysavač bez mopu a nejspíš vyberu nějaký ten Xiaomi, ale @JakubJemi těch je na trhu spousta tak nevím který vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
25.8.20 21:27

@Estex do jaké ceny?
Nejlepší je si dát nějaký rozpočet mrknout na typ.
A dat ho na YouTube a tam bývají dobré recenze a i jak vysává.
Já tak vybíral vysavač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.8.20 21:32
@JakubJemi píše:
@Estex do jaké ceny?
Nejlepší je si dát nějaký rozpočet mrknout na typ.
A dat ho na YouTube a tam bývají dobré recenze a i jak vysává.
Já tak vybíral vysavač.

Nakonec přemýšlím o těchto dvou:
Robotický vysavač ETA Raggio 5225 90000
Robotický vysavač ETA Falco Smart 251590000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody