Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@JakubJemi píše:
@Estex do jaké ceny?
Nejlepší je si dát nějaký rozpočet mrknout na typ.
A dat ho na YouTube a tam bývají dobré recenze a i jak vysává.
Já tak vybíral vysavač.
A ještě tímto no
Xiaomi Roborock S5
@Estex segra má tenhle xiamo a je s nim spokojená.
Spousta firem začala dělat vysavače a není na ne moc recenze.
Tenhle xiamo sem už doporučoval dvakrát a vždy spokojenost.
Jediné co nemá je aplikace v češtině.
Ale jako člověk neumí anglicky tak mu nedělá problém se v ni zorientovat.
@Estex navíc jezdí systematicky, což některé neumí.
Nevím jak teď, ale dříve irobot a další jezdili cikcak, a spousta má vysáváni i dnes podobně i na tohle se zaměřit.
@Lamátko tak to buď rada co sem četl teď tak žádný pozitivní komentář sem nenašel na robzone.
Ahoj, vybíráme nový kvalitní robotický vysavač s mopem, který bude opravdu fungovat a neobouchávat nábytek. Doporučíte nějaký se kterým máte dobré zkušenosti? Máte někdo zkušenost s Duoro xcontrol profi od Robzone?
Předem všem děkuji za postřehy ![]()
@novomamča Dobrý den, taktéž uvažuji nad tím samým, ale říkám si, jestli se za tu cenu vyplatí. Jsou i levnější 2v1. Tak mě jen napadlo, jestli už náhodou nemáte koupeno a nějakou zkušenost? Děkuji.
@Wabuki píše:
@novomamča Dobrý den, taktéž uvažuji nad tím samým, ale říkám si, jestli se za tu cenu vyplatí. Jsou i levnější 2v1. Tak mě jen napadlo, jestli už náhodou nemáte koupeno a nějakou zkušenost? Děkuji.
2v1 nebrat, je to jako pračka se sušičkou. Vždycky vše zvlášť.
@Anonymní píše:
2v1 nebrat, je to jako pračka se sušičkou. Vždycky vše zvlášť.
A vejdu se do něčeho kvalitního, co není 2 v jednom a abych tedy měla oboje (vysavač, mop) do 15 000? Děkuji.
PS: I robzone má jen vysavač a jen mop. Tak jsem nad tím také trochu přemýšlela…
Já mám doma Roborock S5 a určitě mohu doporučit… Osobně používám i mop, který sice zázraky nedelá, ale na rutinní čištění je to velká pohoda. Jednou za čas však třeba uklidit pořádně kde se robo nedostane nebo když je třeba pořádně vytřít podlahu ![]()