Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Jaroslava.20 píše:
Ahoj, chci se zeptat zda máte někdo zkušenost s objednáváním obědů online. Nemyslím jednorázové objednání jako dámejidlo a tak, ale pro pravidelný rozvoz domů. Našla jsem jedny stránky vezumenu.cz , ale nikde není napsáno v jakých oblastech to funguje. Berete někdo odsud? Případně znáte někdo nějaký jiný online systém na objednávání?
Koukala jsem na to a to je jen nějaká aplikace pro restaurace ![]()
@ivašot. píše:
Koukala jsem na to a to je jen nějaká aplikace pro restaurace
Mají tam i záložku pro strávníky, takže to funguje asi pro obojí.
@Jaroslava.20 tipuju, že to je reklama. A pokud ne, tak pohledejte po okolí jídelny, vývařovny co dělají rozvozy obědů do firem/institucí nebo třeba i jednotlivcům, důchodcům apod.
@Jaroslava.20
A to neznáš ani jednu restauraci/jídelnu, která v tvé oblasti rozváží jídla???
V našem městě jsou min. 3 (ale tipuju víc) + x dalších v okolí…
@werajsik
Znám, ale všichni jedou objednávky přes papíry nebo emaily na týden dopředu a dost často nejsme doma a nikdy nevím, kdy to bude. Takže bych ráda aby se dala objednávka měnit co nejsnáze. ![]()
@Jaroslava.20
Bydlíš v bytě nebo v domě? Já to řeším tak, že mám venku plastovou nádobu, do které dám prázdný jídlonosič, a řidič mi pak do ní dá plný a prázdný si vezme. Nemusím tak spoléhat kdy přijede.. Lístek s objednávkou na další týden řeším stejným způsobem… ![]()
@werajsik My nemame ani nadobu, proste to stavime na sutr pred vratka. Jidelnicek na další tyden pribehne v patek s obedy a ja pres sms objednam.
@j.a.n.i1 píše:
@werajsik My nemame ani nadobu, proste to stavime na sutr pred vratka. Jidelnicek na další tyden pribehne v patek s obedy a ja pres sms objednam.
Tak jasně
řešení je víc. Sousedi třeba mají na brance háček a tam ty jídlonosiče věší. Prostě vždy se to nějak dá ošéfovat, aby člověk nebyl „otrokem“ rozvozu jídel…
Nevím co zakladatelka řeší. A nebo je to opravdu reklama…