Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Windows 2010 neexistují, lze to vrátit z historie souborů. Jinak máš si data zálohovat.
Pokud se nová uložila s novým názvem, pak by mohla existovat pracovní kopie staré v původním místě uložení, něco jako: ~ˇéno souboru.doc. ![]()
@Zumpa píše:
Windows 2010 neexistují, lze to vrátit z historie souborů. Jinak máš si data zálohovat.
V historii souborů nemám želbohu nic, ale děkuji za radu.
Příspěvek upraven 16.08.20 v 13:40
@M_Vladim píše:
Pokud se nová uložila s novým názvem, pak by mohla existovat pracovní kopie staré v původním místě uložení, něco jako: ~ˇéno souboru.doc.
zůstal stejný název, ale změněný obsah.
@Anonymní píše:
zůstal stejný název, ale změněný obsah.
Tak to už asi špatný. Existují sice programy, kde je určitá naděje, jako třeba File scavenger, nebo EaseUS data recovery, ale jednak jsou placené a pak u přepsaných souborů není obnovení jisté.
Dobrý den, mám k Vám všem velkou prosbu. Psala jsem seminárku na 12 stran před týdnem, včera jsem ji přepsala jinou semonárkou. V podstatě jsme umazávala text a psla na uvolněné místo. Část seminárky ještě zůstalo. Nemám žádnou předchozí verzi, nemám to jak vrátit. Používám Windows 2010, pokud to pomůže. Včera v osm večer byl původní seminárka ještě k dispozici
. Pomůže někdo s radou, prosím?