Originální jméno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30.7.20 11:09

Originální jméno

Ahojte všichni!
Za necelý měsíc se nám narodí miminko a my se s přítelem stále nemůžem shodnout na jménu. On by rád nějaké cizí, neobvyklé a hlavně originální (Kimberly, Hailey, Mia..) Hodně se upnul na Kimberly ale jelikož jsem se tu už jednou ptala a nebyl tu ani jeden pozitivní ohlas a nelíbí se to nikomu ani v rodině a mém okolí tak jsem chtěla udělat aspoň kompromis že by jsme jí dali druhé jméno KIM a teď otázka jaké první jméno se k tomu hodí? Já bych ráda Dominiku, Natálii, Viktorii.. Ale už tak bude mít poměrně dlouhé příjmení Broskevičová. Tak váhám jestli dát 2 jména nebo vymyslet jen jedno uplně jiné a hlavně jaké.. Co myslíte vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.7.20 11:17

My máme příjmení ještě o dvě slabiky delší než vy. Vybrali jsme jméno Emílie a bude to mít holt celé delší, kratší nás žádné nezaujalo oba. Dvě jména jsou podle mě hloupost. Někdo to má rád, ale já upřímně nechápu proč. Mám kolem sebe dost dětí, které dvě jména mají, ale nikdo to jejich druhé nikdy k oslovení nepoužije. Jen to budou muset vždycky vypisovat do všech kolonek. Myslím, že u vs je důležité, abyste se hlavně na nějakém shodly - kratší delší, tím bych se tolik netrápila. :)

• Citovat
  • Upravit
3795
30.7.20 11:21

K příjmení snad ta Mia. Ty další dvě bych osobně nerozchodila, ale jména co navrhuješ ty se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
30.7.20 11:23

Kimberly Broskevičová vypadá opravdu zvláštně, já bych dala nějaké kratší jméno, ale je to vaše rozhodnutí

• Citovat
  • Upravit
14567
30.7.20 11:28

Co třeba Tetka?

Je to staročeské jméno se svátkem 30.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.7.20 11:28

Kimbrly nebo jak to je, to je fakt strašný. Mě se líbí ta Dominika, Viktorie, pak třeba Violka, Leonka i Silvie. Natálka ne, těch je miliarda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.7.20 11:29

Jinak dvě bych nedávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
30.7.20 11:32

Kimberly ani Kim se k příjmeni vůbec nehodí. Dala bych jméno končící ie. Klidně tu natalii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
30.7.20 11:33

Mia k tomu prijmeni zni dobre.
Jinak: Nina, Zina, Zdara, Tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
30.7.20 11:34

To příjmení je opravdu dlouhé, jméno bych volila krátké max dvouslabičné, dvě jména vůbec. Mě se třeba hrozně líbí jmého Kira a k vašemu příjmení jde perfektně. Navíc by byla opravdu originální ;) Dominik, Natálií i Viktorií je teď spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
30.7.20 11:37

Kimberly :roll: ne, vůbec se to nehodí k příjmení a Kim to si zase představím hned Kim Čong-un

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
30.7.20 11:38
@Danuska.Dany píše:
Ahojte všichni!
Za necelý měsíc se nám narodí miminko a my se s přítelem stále nemůžem shodnout na jménu. On by rád nějaké cizí, neobvyklé a hlavně originální (Kimberly, Hailey, Mia..) Hodně se upnul na Kimberly ale jelikož jsem se tu už jednou ptala a nebyl tu ani jeden pozitivní ohlas a nelíbí se to nikomu ani v rodině a mém okolí tak jsem chtěla udělat aspoň kompromis že by jsme jí dali druhé jméno KIM a teď otázka jaké první jméno se k tomu hodí? Já bych ráda Dominiku, Natálii, Viktorii.. Ale už tak bude mít poměrně dlouhé příjmení Broskevičová. Tak váhám jestli dát 2 jména nebo vymyslet jen jedno uplně jiné a hlavně jaké.. Co myslíte vy? :)

NE-BLÁ-ZNĚ-TE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
30.7.20 11:41

Mně by se docela líbila Sofie nebo klidně i Valentina kdybyste chtěli něco zvláštního ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
30.7.20 11:42

A co třeba Kamila? Doma ji můžete říkat Kim… Jako k tomu příjmení bych nevymýšlela žádné extra originality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
30.7.20 11:43

Yvetta? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie