Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Pan Svobodomyslny
No vy si děláte srandu ale je těžké vybrat jedno jméno, zvlášť když se nemůžete shodnout ![]()
K tomu příjmení bych to s tou cizokrajnou originalitou moc nepřeháněla. Ať z toho nevznikne nějaký paskvil. Ale ta Mia docela jde. Pak Inna nebo třeba Diana.
Mi by se k tomu prijmeni libila Emily. Ale asi nejlepsi je fakt Mia.
Pro malou holčičku je Mia pěkné jméno, ale u dospělé ženské si to už tolik představit nedokážu
Vadí mi že není tak ohebné (napadá mě jen Miuška) Také mám strach aby jí neříkali třeba Zmie
Děti umí být kruté!
Mně by se k tomu líbila Nina nebo i Nelu si dokážu představit.
@Danuska.Dany píše:
Pro malou holčičku je Mia pěkné jméno, ale u dospělé ženské si to už tolik představit nedokážuVadí mi že není tak ohebné (napadá mě jen Miuška) Také mám strach aby jí neříkali třeba Zmie
Děti umí být kruté!
Deti u nas ve skole normalne oslovuji Mio nebo Miusko. Nevymysli zadne hovadiny.
Sama se prvni ptam, jak chteji oslovovat. Vetsinou pouzivam Mio, Miusko, Miunko. Vic neni treba.
Dara Darina, to není davane. Nina je teď častá. A Mia zní moc hezky k příjmení.
Co by jste řekly na Kimie, Kimia?
Čím více přemýšlím, tím větší hovadiny mě napadají.
Příspěvek upraven 30.07.20 v 13:35
Ahoj, určitě bych v první řadě podotkla, že jméno Kim/Kimberly není originální jméno. Není sice u nás tak časté, ale rozhodně bych ho nenazývala originálním. Určitě bych také neřešila vazbu jména s příjmením. Zvlášť pokud jde o dívku, která si nejspíš v budoucnu příjmení změní. Bude to mít sice delší, ale znám daleko horší extrémy.
Hodně zdravíčka vám všem ![]()
Kim? jako Kim čong un?
![]()
Dejte jedno a nedělejte Zagorku bože..chudák
@Danuska.Dany A co Amy?
Amélie by asi byla k příjmení dlouhá.
To dejte raději tu Kimberley (nebo jak se to píše) než Kim Čong Una.
To je fakt mazec. Respektive mazec jsou obě varianty, ale zatímco u Kimberley by mi asi cukaly koutky, u Kim bych se upřímně zhrozila.
Líbila by se mi k příjmení Nina nebo Mia. Jsou krátká a netradiční.