Orlí nos

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4731
17.4.22 07:53
@Kfětoslava píše:
Přesně

Ale proste operace nosu se provadi po ukonceni puberty a rustu, domnivam se, ze by to zakladatelce rekli i na vetsine klinik a doporucili, by ji vratit se po 18tem roce…, ale jestli zakladatelka mame neveri, at spolu dojdou nekam na konzultaci a potvrdi ji to lekar :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14858
17.4.22 07:59
@Melodie91 píše:
Ale proste operace nosu se provadi po ukonceni puberty a rustu, domnivam se, ze by to zakladatelce rekli i na vetsine klinik a doporucili, by ji vratit se po 18tem roce…, ale jestli zakladatelka mame neveri, at spolu dojdou nekam na konzultaci a potvrdi ji to lekar :nevim:

Pokud jsou ty operace možné od 16, tak je to hranice, kterou zakladatelka dodrží. A po pubertě v tomhle věku jistě má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
17.4.22 08:16

Jsi puberťačka, ve tvém věku je bohužel všechno nepředstavitelná tragédie, i když realita může být někde uplně jinde. Posměšky jsou nepříjemné, setkal se s tím každý. Když to není nos, je to něco jiného.
Já byla ve tvém věku zoufalá z tolika věcí..Z velké pihy na spánku, kvůli které jsem nenosila vyčesané vlasy, kvůli tomu, že mi vlasy na krku dělají „ocásek“ jsem probrečela X večerů a zoufala si, že nebudu (jednou) vypadat hezky se svatebním účesem, byla jsem přesvědčená, že mi šíleně odstávají uši, že mám škaredé nechty a nikdy si je nebudu moct hezky malovat, trápilo mně, že mám velké nohy..
Dej si čas ať trošku duševně dozraješ. Nejmíň do těch 18, ještě lépe trochu déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
17.4.22 08:24
@Kfětoslava píše:
Pokud jsou ty operace možné od 16, tak je to hranice, kterou zakladatelka dodrží. A po pubertě v tomhle věku jistě má.

To musi posoudit doktor pri konzultaci, proste na vetsine webu se doporucuje operace az po 18tem roce, asi to neni jen tak, je to kvuli rustu kostry obliceje…proste aby si operaci moc brzy spis jeste neuskodila to je cele..ja od plastiky nikoho neodrazuju, sama mam prisite usi, ale jak uz jsem psala, jsem rada, ze jsem si to nechala udelat az v dospelosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
17.4.22 08:25

Ahoj,
v pubertě jsem se potýkala úplně s tím stejným problémem. Zdědila jsem nos po tátovi, velký, dlouhý a ještě k tomu s hrbolem. Na základce mi to dávali hlavně kluci pěkně sežrat :lol: Úplně chápu tvoji frustraci. Já jsem se s nosem srovnat nikdy nedokázala, a v 19 opravdu podstoupila rhino+septo plastiku (nos jsem měla nejen velký a hrbolatý, ale i s objevenou vážnější deformací přepážky). Být tebou, tak opravdu ještě počkám. Do 18 je to jen chvilka ale věř mi, že se člověk v tomto věku poměrně rychle a výrazně mění. Třeba si nos naopak zamiluješ a řekneš si, že bys to bez něj už nebyla Ty. :kytka:
A co se týče toho promačkávání nebo co, tak to určitě nedělej. Za mě je to nejen že blbost, ale můžeš si nos nešikovně poškodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
17.4.22 09:38

Já myslím že ty plastiky jsou až od 18let ne? Že ji to v 16 ani nikdo neudělá, ale třeba se pletu. Taky bych šla pokud by mě to hodně trápilo. Já mám nos taky nic moc.

• Citovat
  • Upravit
17.4.22 12:29

@holka_z_hor
Právě že ne skoro všude je minimální věková hranice u žen od 16 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
17.4.22 12:33

Taky mám pořádný frňák a neměnila bych. Vydrž, třeba se do tebe někdo kvůli vorlosu zamiluje :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.4.22 12:34

@Ratatouille1 počkej do 18 a potom si nech nos předělat. Názory, že di zvyknes, neber vážně. Je velký nos a velký nos, někdo ho má úplně příšerný.
Ja lituji, že jsem nešla. Opravdu lituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
17.4.22 12:36

@g.sandova A proč nejdeš teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
17.4.22 12:37
@g.sandova píše:
@Ratatouille1 počkej do 18 a potom si nech nos předělat. Názory, že di zvyknes, neber vážně. Je velký nos a velký nos, někdo ho má úplně příšerný.
Ja lituji, že jsem nešla. Opravdu lituji.

Tak ještě běž :palec:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
17.4.22 12:40

Čoveče třeba půjdu i ja :pankac:

• Citovat
  • Upravit
19388
17.4.22 12:42
@divine woman píše:
@g.sandova A proč nejdeš teď?

Jo, zvažuji, jenže teď řeším, co dřív, navíc mám pořád nějaké záněty v hlavě. :nevim:
A jo, měla jsem jít, teď řeším ještě prsa, diastazu, cvičím jako magor a uvidím, no. Peněz je to dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.22 12:51

@Melodie91
No právě že na většině klinikách je u žen minimální věková hranice 16 let, je to období, kdy přestává růst kostra obličeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
17.4.22 14:55

Orlí nos mám taky. V pubertě jsem se s ním hodně natrápila, brečela jsem nad každou fotkou, kde mě někdo vzal z profilu. Toužila jsem po operaci.
Teď se na to koukám tak, že sice jiný nos bych brala víc, ale holt jsem se narodila takto a operace ze mě lepšího člověka neudělá. Snažím se pěkně oblékat, starat se o sebe a věci, které nejdou změnit jinak než skalpelem, neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová