Ortéza na kotník, antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2702
5.1.24 15:03

Orteza kotnik,antikoncepce

Ahoj pred 2 dny jsem mela uraz kotniku a mam ortezu, jeste se uplne nevi, jestli je tam nejaka zlomenina, ale doktorka mi nedala injekce na redeni krve, ze jsem mlada a nekourim, ze kdyby neco mam jet zpet do nemocnice.Ale uzivam antikoncepci, teda mela jsem zrovna pauzu a vcera si dala 1 prasek.Mam radsi ted vysadit? Docela mam strach z te trombozi, abych si to antikoncepci jeste neprivolala :) diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
5.1.24 15:40

Ahoj, já měla před pár měsíci zlomeninu (taky to při první návštěvě nebylo jisté, po kontrole už ano) a měla jsem ortézu a injekce na ředění krve jsem si píchala. A to antikoncepci neberu. Takže bych si tam raději zajela a požádala o injekce. I tak jsem měla strach, že se něco stane :lol:
Edit: Teď jsem si to přečetla pořádně. Tak možná raději vysadit antikoncepci, to bude asi jednodušší pro Tebe :lol: A při další kontrole si požádat o injekce ať jsi klidná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2702
5.1.24 15:55

@kaja00 tak asi ji ted vysadim, vzala jsem si 1 prasek vcera a uz to radsi necham.Mam trosku strach, nebudu lhat :) mam si hlidat lytko, to je v klidu, ale stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
5.1.24 16:18

@podzim bude to tak lepší. Ať jsi brzy fit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák