Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím dámy
,
přišla jsem si asi spíš postěžovat než hledat řešení. Ale jste taky některá pořád sama s dětmi? Bez kamarádek a jediná dospělá konverzace je u mě s přítelem. Už mi z toho začíná pěkně šibat. Už jdu na 4. rok, kdy jsem prakticky sama. Nemám žádné kamarádky a mrzí mě to. Všechny holky okolo mě už se tváří dospěle a já se kolikrát dokážu chovat jako malá. S dětmi bez problémů půjdu na prolézačky a hrát si, ostatní ženský sedí, koukají a drbou všechno co vidí. Taky jsem zjistila, že upřímnost je v dnešní době něco co je lepší nechat si pro sebe, protože jak si sakra můžeme dovolit říct názor, když se druhému nelíbí??
Najdu tady nějakou bláznivou holku z okolí Karlových Varů? A hele ze stížnosti máme najednou inzerát
![]()
@Stydlivka001 píše:
Zdravím dámy,
přišla jsem si asi spíš postěžovat než hledat řešení. Ale jste taky některá pořád sama s dětmi? Bez kamarádek a jediná dospělá konverzace je u mě s přítelem. Už mi z toho začíná pěkně šibat. Už jdu na 4. rok, kdy jsem prakticky sama. Nemám žádné kamarádky a mrzí mě to. Všechny holky okolo mě už se tváří dospěle a já se kolikrát dokážu chovat jako malá. S dětmi bez problémů půjdu na prolézačky a hrát si, ostatní ženský sedí, koukají a drbou všechno co vidí. Taky jsem zjistila, že upřímnost je v dnešní době něco co je lepší nechat si pro sebe, protože jak si sakra můžeme dovolit říct názor, když se druhému nelíbí??![]()
Najdu tady nějakou bláznivou holku z okolí Karlových Varů? A hele ze stížnosti máme najednou inzerát
![]()
Proč ty kamarádky nemáš? Je jasný, že když celé dny komunikuješ jen s dětmi, tak ti z toho hrabe. Nech děti, atˇjdou na hřišti blbnout samy, k někomu si sedni a hodˇřeč.
@Stydlivka001 píše:
Zdravím dámy,
přišla jsem si asi spíš postěžovat než hledat řešení. Ale jste taky některá pořád sama s dětmi? Bez kamarádek a jediná dospělá konverzace je u mě s přítelem. Už mi z toho začíná pěkně šibat. Už jdu na 4. rok, kdy jsem prakticky sama. Nemám žádné kamarádky a mrzí mě to. Všechny holky okolo mě už se tváří dospěle a já se kolikrát dokážu chovat jako malá. S dětmi bez problémů půjdu na prolézačky a hrát si, ostatní ženský sedí, koukají a drbou všechno co vidí. Taky jsem zjistila, že upřímnost je v dnešní době něco co je lepší nechat si pro sebe, protože jak si sakra můžeme dovolit říct názor, když se druhému nelíbí??![]()
![]()
Já vím, proč nemáš kamarádky. Protože soudíš ostatní. Ty jsi fajn, upřímná a dobrá parťačka dětem, ostatní drbou a neumí si hrát s dětmi. A nevymáchaná huba a upřímnost je rozdíl. Ale to je na dýl.
@Kfětoslava píše:
Já vím, proč nemáš kamarádky. Protože soudíš ostatní. Ty jsi fajn, upřímná a dobrá parťačka dětem, ostatní drbou a neumí si hrát s dětmi. A nevymáchaná huba a upřímnost je rozdíl. Ale to je na dýl.
Jejej, teď si nejsem jistá kdo koho soudí paní Kfětoslavo. Ale to je v pořádku, to je prakticky přesně to o čem mluvím.
![]()
A pokud vám přijde, že říct ženským, že není hezký kouřit s děckem na ruce, že není hezký když jim nadávaji do Mr*ek, že by měli jít za svým děckem když uteklo za barák a nevidí na něj a.jsou mu jenom 2 roky. Jako jo možná i to, že by děti neměli koukat jak se doma rodiče řvou. Máte. pravdu, všechno tohle je součástí toho, že mám nevymachanou hubu, děkuji vám za vysvětlení:) moc milé ![]()
@arinecka píše:
Proč ty kamarádky nemáš? Je jasný, že když celé dny komunikuješ jen s dětmi, tak ti z toho hrabe. Nech děti, atˇjdou na hřišti blbnout samy, k někomu si sedni a hodˇřeč.
Nemám protože bydlím ve špatným městě. Z každé strany slyším more gádžo a ty ku*do a buh ví co ještě, asi jsem jiná ale tohle není nic pro mě
naštěstí jsem to začala řešit změnou města než hledáním přátel z jiných měst 🙃 🙃
@Stydlivka001 píše:
Jejej, teď si nejsem jistá kdo koho soudí paní Kfětoslavo. Ale to je v pořádku, to je prakticky přesně to o čem mluvím.![]()
![]()
A pokud vám přijde, že říct ženským, že není hezký kouřit s děckem na ruce, že není hezký když jim nadávaji do Mr*ek, že by měli jít za svým děckem když uteklo za barák a nevidí na něj a.jsou mu jenom 2 roky. Jako jo možná i to, že by děti neměli koukat jak se doma rodiče řvou. Máte. pravdu, všechno tohle je součástí toho, že mám nevymachanou hubu, děkuji vám za vysvětlení:) moc milé
Tak v takové bublině jsem se nikdy nepohybovala, paní Stydlivko, takže nemusím druhé soudit. S ženami, co vulgárně nadávají svým dětem, bych kamarádit nechtěla, tudíž by mi odpadl problém, že tam nezapadnu.