Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@demo123 achuj…ja jsem si myslela ze po krizi kterou jsme s pritelem meli se to mezi nama zlepsi a ze budem rodina…nikdy by me nenapadlo ze po tom vsem co jsme prozili spolu by se nam vztah rozpadl…bouzel opak je pravdou…sice tedka nemam moc chut do nejakyho novyho vztahu jit ale sama s malou zustat nechci..moc bych si prala my princezne najit poradnyho tatinka…a sobe chlapa…sama vim jaky to je mit uplnou rodinu a tak si to preju a chci ![]()
@demo123 píše:
Je tu hodně mladých žen které jsou v těhu nebo i po porodu sami a hledají třeba partnera? a nebo radši budete sami a budete mít klid???
Proc to chces vedet? Seznamka je jinde
.
@LayLi píše:
@demo123 achuj…ja jsem si myslela ze po krizi kterou jsme s pritelem meli se to mezi nama zlepsi a ze budem rodina…nikdy by me nenapadlo ze po tom vsem co jsme prozili spolu by se nam vztah rozpadl…bouzel opak je pravdou…sice tedka nemam moc chut do nejakyho novyho vztahu jit ale sama s malou zustat nechci..moc bych si prala my princezne najit poradnyho tatinka…a sobe chlapa…sama vim jaky to je mit uplnou rodinu a tak si to preju a chci
přání je často otcem myšlenky
myslím, že pokud dokážete vyhodnotit ve svůj prospěch všechny minulé události (tj. kde se s bývalým partnerem stala chyba, co jste se z toho vztahu naučila a jak Vás to obohatilo, ač to bylo sebebolestivější), bude cesta k novému partnerovi ještě otevřenější. Přeji hodně štěstí ![]()
@LayLi koukam, ze si sel nejspis udelat treti ditko k nejake treti ![]()
Preju tobe i male jen to nejlepsi, at najdete toho praveho…
Ale od nej jsi to mohla cekat…
@demo123 píše:
Je tu hodně mladých žen které jsou v těhu nebo i po porodu sami a hledají třeba partnera? a nebo radši budete sami a budete mít klid???
Nechci rýpat, ale možná ještě před tím, než se začnete snažit seznamovat přes net, bych zapracovala na gramatice. S tímto pravopisem žádnou inteligentní mladou maminku nezaujmete ![]()
P. S. Fakt to neberte jako rýpání, myslím to v dobrém ![]()
Můžu se zeptat na ty strašné gramatické chyby? Četl jsem to několikrát a našel jsem jen dvě chybějící čárky a jedno malé písmenko na začátku věty. To mě nepřijde tak hrozné… ty budeš asi pěkný hnidopich ![]()
@Tecumseh píše:
Můžu se zeptat na ty strašné gramatické chyby? Četl jsem to několikrát a našel jsem jen dvě chybějící čárky a jedno malé písmenko na začátku věty. To mě nepřijde tak hrozné… ty budeš asi pěkný hnidopich
Osamnělé mladé maminy
Je tu hodně mladých žen, které jsou v těhu nebo i po porodu sami a hledají třeba partnera?anebo radši budete sami a budete mít klid???
@Tecumseh píše:
Můžu se zeptat na ty strašné gramatické chyby? Četl jsem to několikrát a našel jsem jen dvě chybějící čárky a jedno malé písmenko na začátku věty. To mě nepřijde tak hrozné… ty budeš asi pěkný hnidopich
K tomu si připočti slovo „osamnělé“ a dvakrát měkké i místo ypsilon. Na to, že zakladatel napsal dva řádky, se mi to zdá až dost. Nevím, ale se chtít seznámit, tak mě takovýto pravopis odradí…
@káťa píše:
K tomu si připočti slovo „osamnělé“ a dvakrát měkké i místo ypsilon. Na to, že zakladatel napsal dva řádky, se mi to zdá až dost. Nevím, ale se chtít seznámit, tak mě takovýto pravopis odradí…
Tak „osamělé“ mě uteklo, ale to slovo „sami“ se mě nezdá. Seš si jistá? Jsou to přece ty ženy!
@káťa píše:
Třeba to není seznamka, ale další výzkum iDnes ![]()
Prostě všeobecný dotaz a hrubkama se snaží o autentičnost
@Tecumseh píše:
Tak „osamělé“ mě uteklo, ale to slovo „sami“ se mě nezdá. Seš si jistá? Jsou to přece ty ženy!
Jojo, omlouvám se, mě to nějak po ránu nepálí… to „i“ tam napsal on.
Tak je fakt, že tam těch hrubek má teda dost!
Příspěvek upraven 01.03.14 v 08:22
@Tecumseh píše:
Právě proto, že jsou to ty ženy. A mně se to nezdá. ![]()