Osann Beebop

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
13.3.14 10:13

@petula.cl Peti tak už nám taky rupl :-( Můžeš mi prosím písnout jak se to tvému přítely podařilo rozebrat? můj to od včera zkoumá a nejde mu to, nechce to páčit silou aby to neurval. má sundaný celý ten kloub a ne a ne se tam dostat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
2.6.14 09:22

No tak si představte, našli sme si kontakt přímo na bobok na netu. kontaktovaly jsme je jak jsem zde psala příspěvek. Od té doby nám jen slibovali, že náhradní díl pošlou, trvalo to dva měsíce než se uráčili nám jej poslat (urgovali jsme je neustále i telefonicky) prý 3× ztratily adresu… a nakonec ještě poslali úplně jiný díl, místo krytky kloubu nám poslaly táhlo. Takže co se táče přístupu k zákazníkům dávám palec dolů… Ono asi když už není kočárek v záruce, tak proč by se snažili že???

Ještě že mám tak šikovného chlapa, který se s tím popral a nějak vyřešil držení té rozbyté krytky a celoiu kontrukci zpevnil. Neměli sme už náladu s nimi něco řešit a čekat další dva měsíce, než pošlou to co sme po nich vlastně chtěli… takže po 2,5 měsícíh konečně můžeme zase jezdit s kočárkem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.7.16 18:35

Ahoj nema nahodou nekdo na prodej konstrukci beebop :) dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.3.17 19:52

Dobrý den, celou konstrukci nemám, praskla nám řidítka, ale jestli by se vám něco krom těch řidítek hodilo, klidně se ozvěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.4.19 08:24

Dobry den. Chtela jsem se zeptat jestli nevite kde se daji sehnat predni aretovaci kolecka na beebop? Uplne se nam jedno zlomilo 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí