Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojík jsem mamka od dvou dětiček holce bylo v listopadu pět a klukovi v červnu budou tři.Ráda bych našla mamky z okolí na procházky a kavičku ale klidně i na psaní.
Ahojík jojo vím myslela jsem teda ten u Duchcova ale klidně bych si ráda psala i s mamkama z dalekých Oseků ![]()
ahojky ,tak se pridavam:o))ja jsem take z Oseka-tedy z toho u Duchcova-okr.teplice
MYSKA: a zname se ??
![]()
Ahoj Jani nevím jetli se známe jestli tu bydlíš déle tak asi ju.My se sem přistěhovali před dvouma rokama jinak jsem bydlela celou dobu v Háji ale sem do Oseka jsem chodila na základku.Jestli to 88 co máš v nicku je tvůj rok narození tak jsi o rok mladší než můj brácha Áda a toho asi budeš znát.
Máš dětičky?A kde v Oseku bydlíš?My dole v Kolonii ![]()
Myška 76 píše:
Ahoj Jani nevím jetli se známe jestli tu bydlíš déle tak asi ju.My se sem přistěhovali před dvouma rokama jinak jsem bydlela celou dobu v Háji ale sem do Oseka jsem chodila na základku.Jestli to 88 co máš v nicku je tvůj rok narození tak jsi o rok mladší než můj brácha Áda a toho asi budeš znát.
Máš dětičky?A kde v Oseku bydlíš?My dole v Kolonii
jeee,tak to nevim,da se zname…no,ja jsem take z Oseka-kolonie
ju,88je muj rok narozeni,deti jeste enmam,nyni ocekavame prvni mimi
![]()
jé a kdy máš termín?to budeš pak určitě v teplickém deníku
.A víte jestli to bude chlapeček nebo holčička?
Chodíš na procházky po Oseku?Já když nejsme na zahradě tak chodim s dětma hodně dolu na nádraží koukat na vláčky.Tak když by se ti chtělo tak můžeš někdy vyrazit s námi ![]()
Myška 76 píše:
jé a kdy máš termín?to budeš pak určitě v teplickém deníku.A víte jestli to bude chlapeček nebo holčička?
Chodíš na procházky po Oseku?Já když nejsme na zahradě tak chodim s dětma hodně dolu na nádraží koukat na vláčky.Tak když by se ti chtělo tak můžeš někdy vyrazit s námi
termin mame 1/9
no,asi se budeme znat,minimalne podle videni urcite ano.s tou prochazkou je to dobry napad,klidne pujdu nekdy s vami ![]()
Ahoj Jani tak nám zatím počasí na prochajdu moc nepřeji viď
ale neva ona totiž holka dostala odpoledne co přišla ze školky teplotu tak by jsme stejně nikam nešli.Už jsem z ní celá nešťastná jak pořád marodí.To není měsíc v kuse co by chodila do školky.Včera jsme byli v Ústí na imunologickém vyšetření tak jsem zvědavá jak dopadnou výsledky.
A co ty jak se máš?A co mimísek nezlobí?
Myška 76 píše:
Ahoj Jani tak nám zatím počasí na prochajdu moc nepřeji viďale neva ona totiž holka dostala odpoledne co přišla ze školky teplotu tak by jsme stejně nikam nešli.Už jsem z ní celá nešťastná jak pořád marodí.To není měsíc v kuse co by chodila do školky.Včera jsme byli v Ústí na imunologickém vyšetření tak jsem zvědavá jak dopadnou výsledky.
A co ty jak se máš?A co mimísek nezlobí?
no,to ej rpavda,pocasi je pekne na prd
jee,tak to mi mrzi,ze je mala nemocna.njn,ty deti jsouo ted hodne nachylni,to vidim u kamaradek,maji mrnousky porad marod
,tak snad ty vysledky dopadnou dobre a mala bude brzy fit!!!az se pocasi umoudri tak vyrazime !!
jinak se citim fajn,mimisek nezlobi..no,vcera uz sjem citila prvni pohyby,tak jsme z tho byla takova cela rozjasanma
)nebylo to nic nejak intenzivniho,ale citila jsme mimiska..bylo to takoove,jao by me zevnitr hladil,,takove jemne..proste jsme poznala,ze to neni trávení,ale ze je to uz mimi..moc krasne..no,na kontrolu jedu v utery-do poradny,tak snad bude vse ok ![]()
Ahoj Jani tak jak dopadla poradna?Dnes šla Eliška poprvé do školky po té viróze no a hned první den ve školce a oni se tam rozjeli neštovice tak čekám kdy se u nás objeví
a opět budeme marodit.No jinak zatím trávíme jak to počasí dovoluje veškerý čas na zahradě a dáváme jí po zimě zase do pořádku.Už aby bylo teploučko a mohl se napustit bazén ![]()
Myška 76 píše:
Ahoj Jani tak jak dopadla poradna?Dnes šla Eliška poprvé do školky po té viróze no a hned první den ve školce a oni se tam rozjeli neštovice tak čekám kdy se u nás objevía opět budeme marodit.No jinak zatím trávíme jak to počasí dovoluje veškerý čas na zahradě a dáváme jí po zimě zase do pořádku.Už aby bylo teploučko a mohl se napustit bazén
ahojkyyy
jeee,moc dekuji,ze jsi an me myslela!!to me potesilo..no,poradna v poradku,tam jsm e byli uz 22/3 a vse ok,zuatim to vypada,ze cekame chlapecka..jinak 13/4 jdu na velky utz do Teplic do nemocnice(ne prvnim jsme byla v Moste u mudr.Vitka,ale odmitla jsem na dalsi jit zase k nemu,nesedl mi,byl divny..) a 20/4 jsme se objednala na 3D utz k mudr.Kollerovi do Mostu,tak se uz tesiiiim .o))jiank se mame dobre,brichunda roste,ja se citim fajn..mrnous o sobe uz dava vedet -obcas ho citim
))je to krasny…no,take se uz etsim na abzen…letos abysme ho anpustili jen do pulky,ptz jakmile tam vlezu,tak voda stoupne..
hehe..jeee,tak ty enstovice mi mrzi tedfa,ze sjte je tajkhle chytly,ale na druhou stranu je lepsi,kdyz si je odbyde ted jako mala..jinak jsm e rada ze jste uz zdravi..no,m na zahjradce take uz pomaloucku zaciname pracovat..po zime je na zahradach vdzycky spoooustu prace..ale je t hezky,kdyz uz je teploucko,sluinicko a clovek ma kam jit se vyvalit:D
Ahoj těhulko osečando
tak jsem si přečetla tvůj deníček z druhé poloviny těhu a moc hezky napsaný a četla jsem že to vypadá na chlapečka takže moc gratuluji
taťka(budoucí dědeček
)bude pyšnej viď na vnoučka,když on má tři holky
.Co malá ségra?Prý měla jet zase letos do ozdravovny ju?
Mněj se hezky a přeji krásné prožití velikonočních svátků.
Myška 76 píše:
Ahoj těhulko osečandotak jsem si přečetla tvůj deníček z druhé poloviny těhu a moc hezky napsaný a četla jsem že to vypadá na chlapečka takže moc gratuluji
taťka(budoucí dědeček
)bude pyšnej viď na vnoučka,když on má tři holky
.Co malá ségra?Prý měla jet zase letos do ozdravovny ju?
Mněj se hezky a přeji krásné prožití velikonočních svátků.
ahojky Myško
tak ja porad nevim,kdo jsi,ale nejspis se asi zanme,kdyz znas tatuldu a malou Anci
jinak se mame dobre s mrbnouskem..ve stredu jsme byli na 3D uktrazvuku abylo to naadherny…fakt supeer..jinak na chlaepcka to nejdriv jen vypadalo,ale ted je to 100%-nebo 100%,ono s erika,ze 100% je to az po poroodu,takze je to na 99%
jedno procento encavam holcicce-ale videla jsem koulicky i pindika,takze snad nezmizi
hehe
jinak jj,Anci jede s Petrou 5.5 do lazni,byly i inuly rok..jinak i ja tobe a detem hlavne take preji karsne velikonioce!!a tobe poradny vejprask,at neuschnes
tak zatim paaa
a krasny den !