Osecké mamči

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
10.3.11 22:16

Osecké mamči

Ahojík jsem mamka od dvou dětiček holce bylo v listopadu pět a klukovi v červnu budou tři.Ráda bych našla mamky z okolí na procházky a kavičku ale klidně i na psaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
11.3.11 07:42

Víš, kolik je v ČR Oseků? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
11.3.11 09:29

Ahojík jojo vím myslela jsem teda ten u Duchcova ale klidně bych si ráda psala i s mamkama z dalekých Oseků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
11.3.11 15:39
Raduš.ka44 píše:
Víš, kolik je v ČR Oseků? :wink:
:palec: :palec: :palec: :palec: 7 ?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Janni.na88
11.3.11 15:39

ahojky ,tak se pridavam:o))ja jsem take z Oseka-tedy z toho u Duchcova-okr.teplice :)) MYSKA: a zname se ?? :oops: :wink:

• Citovat
  • Upravit
32
12.3.11 10:08

Ahoj Jani nevím jetli se známe jestli tu bydlíš déle tak asi ju.My se sem přistěhovali před dvouma rokama jinak jsem bydlela celou dobu v Háji ale sem do Oseka jsem chodila na základku.Jestli to 88 co máš v nicku je tvůj rok narození tak jsi o rok mladší než můj brácha Áda a toho asi budeš znát.
Máš dětičky?A kde v Oseku bydlíš?My dole v Kolonii :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
14.3.11 07:30
Myška 76 píše:
Ahoj Jani nevím jetli se známe jestli tu bydlíš déle tak asi ju.My se sem přistěhovali před dvouma rokama jinak jsem bydlela celou dobu v Háji ale sem do Oseka jsem chodila na základku.Jestli to 88 co máš v nicku je tvůj rok narození tak jsi o rok mladší než můj brácha Áda a toho asi budeš znát.
Máš dětičky?A kde v Oseku bydlíš?My dole v Kolonii :mavam:

jeee,tak to nevim,da se zname…no,ja jsem take z Oseka-kolonie :))) ju,88je muj rok narozeni,deti jeste enmam,nyni ocekavame prvni mimi :lol: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
32
14.3.11 16:39

jé a kdy máš termín?to budeš pak určitě v teplickém deníku :-) .A víte jestli to bude chlapeček nebo holčička?
Chodíš na procházky po Oseku?Já když nejsme na zahradě tak chodim s dětma hodně dolu na nádraží koukat na vláčky.Tak když by se ti chtělo tak můžeš někdy vyrazit s námi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
15.3.11 07:46
Myška 76 píše:
jé a kdy máš termín?to budeš pak určitě v teplickém deníku :-) .A víte jestli to bude chlapeček nebo holčička?
Chodíš na procházky po Oseku?Já když nejsme na zahradě tak chodim s dětma hodně dolu na nádraží koukat na vláčky.Tak když by se ti chtělo tak můžeš někdy vyrazit s námi :mavam:

termin mame 1/9 :))) no,asi se budeme znat,minimalne podle videni urcite ano.s tou prochazkou je to dobry napad,klidne pujdu nekdy s vami :)

• Citovat
  • Upravit
32
17.3.11 22:08

Ahoj Jani tak nám zatím počasí na prochajdu moc nepřeji viď :-( ale neva ona totiž holka dostala odpoledne co přišla ze školky teplotu tak by jsme stejně nikam nešli.Už jsem z ní celá nešťastná jak pořád marodí.To není měsíc v kuse co by chodila do školky.Včera jsme byli v Ústí na imunologickém vyšetření tak jsem zvědavá jak dopadnou výsledky.
A co ty jak se máš?A co mimísek nezlobí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
18.3.11 15:55
Myška 76 píše:
Ahoj Jani tak nám zatím počasí na prochajdu moc nepřeji viď :-( ale neva ona totiž holka dostala odpoledne co přišla ze školky teplotu tak by jsme stejně nikam nešli.Už jsem z ní celá nešťastná jak pořád marodí.To není měsíc v kuse co by chodila do školky.Včera jsme byli v Ústí na imunologickém vyšetření tak jsem zvědavá jak dopadnou výsledky.
A co ty jak se máš?A co mimísek nezlobí?

no,to ej rpavda,pocasi je pekne na prd :nevim: :nevim: :nevim: :-( :-( jee,tak to mi mrzi,ze je mala nemocna.njn,ty deti jsouo ted hodne nachylni,to vidim u kamaradek,maji mrnousky porad marod :( ,tak snad ty vysledky dopadnou dobre a mala bude brzy fit!!!az se pocasi umoudri tak vyrazime !! :-) :palec: :palec: jinak se citim fajn,mimisek nezlobi..no,vcera uz sjem citila prvni pohyby,tak jsme z tho byla takova cela rozjasanma :o)nebylo to nic nejak intenzivniho,ale citila jsme mimiska..bylo to takoove,jao by me zevnitr hladil,,takove jemne..proste jsme poznala,ze to neni trávení,ale ze je to uz mimi..moc krasne..no,na kontrolu jedu v utery-do poradny,tak snad bude vse ok :oops:

• Citovat
  • Upravit
32
31.3.11 20:39

Ahoj Jani tak jak dopadla poradna?Dnes šla Eliška poprvé do školky po té viróze no a hned první den ve školce a oni se tam rozjeli neštovice tak čekám kdy se u nás objeví :-( a opět budeme marodit.No jinak zatím trávíme jak to počasí dovoluje veškerý čas na zahradě a dáváme jí po zimě zase do pořádku.Už aby bylo teploučko a mohl se napustit bazén :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
1.4.11 16:33
Myška 76 píše:
Ahoj Jani tak jak dopadla poradna?Dnes šla Eliška poprvé do školky po té viróze no a hned první den ve školce a oni se tam rozjeli neštovice tak čekám kdy se u nás objeví :-( a opět budeme marodit.No jinak zatím trávíme jak to počasí dovoluje veškerý čas na zahradě a dáváme jí po zimě zase do pořádku.Už aby bylo teploučko a mohl se napustit bazén :lol:

ahojkyyy :wink: jeee,moc dekuji,ze jsi an me myslela!!to me potesilo..no,poradna v poradku,tam jsm e byli uz 22/3 a vse ok,zuatim to vypada,ze cekame chlapecka..jinak 13/4 jdu na velky utz do Teplic do nemocnice(ne prvnim jsme byla v Moste u mudr.Vitka,ale odmitla jsem na dalsi jit zase k nemu,nesedl mi,byl divny..) a 20/4 jsme se objednala na 3D utz k mudr.Kollerovi do Mostu,tak se uz tesiiiim .o))jiank se mame dobre,brichunda roste,ja se citim fajn..mrnous o sobe uz dava vedet -obcas ho citim :o))je to krasny…no,take se uz etsim na abzen…letos abysme ho anpustili jen do pulky,ptz jakmile tam vlezu,tak voda stoupne.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hehe..jeee,tak ty enstovice mi mrzi tedfa,ze sjte je tajkhle chytly,ale na druhou stranu je lepsi,kdyz si je odbyde ted jako mala..jinak jsm e rada ze jste uz zdravi..no,m na zahjradce take uz pomaloucku zaciname pracovat..po zime je na zahradach vdzycky spoooustu prace..ale je t hezky,kdyz uz je teploucko,sluinicko a clovek ma kam jit se vyvalit:D

• Citovat
  • Upravit
32
21.4.11 21:38

Ahoj těhulko osečando :lol: tak jsem si přečetla tvůj deníček z druhé poloviny těhu a moc hezky napsaný a četla jsem že to vypadá na chlapečka takže moc gratuluji :kytka: taťka(budoucí dědeček :lol: )bude pyšnej viď na vnoučka,když on má tři holky :-D .Co malá ségra?Prý měla jet zase letos do ozdravovny ju?
Mněj se hezky a přeji krásné prožití velikonočních svátků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
22.4.11 08:06
Myška 76 píše:
Ahoj těhulko osečando :lol: tak jsem si přečetla tvůj deníček z druhé poloviny těhu a moc hezky napsaný a četla jsem že to vypadá na chlapečka takže moc gratuluji :kytka: taťka(budoucí dědeček :lol: )bude pyšnej viď na vnoučka,když on má tři holky :-D .Co malá ségra?Prý měla jet zase letos do ozdravovny ju?
Mněj se hezky a přeji krásné prožití velikonočních svátků.

ahojky Myško :kytka: :mavam: tak ja porad nevim,kdo jsi,ale nejspis se asi zanme,kdyz znas tatuldu a malou Anci :)))) jinak se mame dobre s mrbnouskem..ve stredu jsme byli na 3D uktrazvuku abylo to naadherny…fakt supeer..jinak na chlaepcka to nejdriv jen vypadalo,ale ted je to 100%-nebo 100%,ono s erika,ze 100% je to az po poroodu,takze je to na 99% :) jedno procento encavam holcicce-ale videla jsem koulicky i pindika,takze snad nezmizi :))hehe :mrgreen: jinak jj,Anci jede s Petrou 5.5 do lazni,byly i inuly rok..jinak i ja tobe a detem hlavne take preji karsne velikonioce!!a tobe poradny vejprask,at neuschnes :wink: tak zatim paaa :kytka: a krasny den !

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová