Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,hledám nějakou maminku na procházky,mateřská centra a třeba jen na pokec u kavičky
Nejlépe z Prahy 4.
Ahoj, ja jsem z Bohdalce, to je do Nusli kousek:) Mam 18mes. dcerku a kolik je Tvemu ditku?
Dle fotky soudim, tak 8-9mes.? Ale to neva, na kavicku s detskym koutkem neni problem zajit
Nebo na prochazku do parku, treba Jizerka…
Ahojky,malému je 25 půl roku.Omlouvám se ale vůbec nevím kde je Bohdalec?
Tak už vím
To je kousek.Supr třeba se ještě nějaká mamina přidá ![]()
Já mám 7 měsíční holčičku a v Nuslích jsem bydlela jako svobodná, ale v květnu tam budu u rodičů 14 dnů tak bych se k Vám přidala..bydlela jsem kousek od Jezerky. ![]()
Tak už jsme tři
Já v Nuslích bydlím skoro celý život.Miluju to tady
Taky jsem bydlela kousek od Jezerky.Třeba se známe? ![]()
no to teda ne:) Mueme se treba dohodnout prist tyden? Tento uz mam plny…nejak operativne bych dala vedet, kdy…Ve stredu a patek urcite ne,ostatni dny by mely byt v poho…jak jsi na tom Ty?
Ještě nevím jak bude dělat přítel,tak si napíšem ale zatím to vypadá,že bude mít volno úterý a středa.Jinak mi to je jedno.A jak se jmenuje tvoje princezna?
Jmenuje se Nicol:) A Tvuj poklad? Chapu to spravne, ze uz mas dve deticky? Kluk 2,5roku a mimi z fotky
?
Jinak bychom si tedy v pondeli dali vedet…tak zatim pa
Radeček
Jé to jsem to blbě napsala.Mělo to být,že 25.března mu bude 6.měsíců
Nicol je krásý jméno!
Ahoje, tak já bydlím v Nuslích (na Synkáči), mám dceru - včera jí bylo 5 měsíců a ráda se přidám. Do Prahy jsem se přivdala a moc kamarádek tu nemám.
ahoj, tak co takhle ve dvou?? Koukám, že tvůj pinďa je o tři dny mladší, než moje holčina. Taky se dívám, že uvažuješ o prodeji X-lander XA 2010 - a já zase přemýšlím o nákupu. Jinak ten nový XQ 2011 sem si byla osobně odzkoušet, takže sem si ho omakala a okoukala.