Maminky - Písek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
4.3.11 23:18

Maminky - Písek

Ahoj, mám 2,5letou holčičku. Najdou se v Písku maminy s podobně starým dítkem? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9511
7.3.11 19:51

Ahoj,
furt se ti nikdo neozval?
Abys nedopadla jako já se Strakonicema :nevim: Jsem se to tam pokoušela rozjet, najít nějakou kamarádku a nakonec nikdo nemá zájem.
:think: jo, jo, asi žijem v oblasti spokojených mamin až na nás, co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.3.11 19:15

Ahoj, no snad nedopadnu stejne (neber si to osobne :lol: ), ale doufam, ze se jeste nekdo ozve, tak uvidime, zkusim tady jeste pohledat. mej se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
6.1.12 23:49

Ahoj holky, já tedy nejsem maminka (doufám, že brzo budu). Jsem tu přistěhovaná relativně krátce a nikoho tu neznám. Můžu se přidat na pokec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
13.7.12 14:23
@pavla1708 píše:
Ahoj holky, já tedy nejsem maminka (doufám, že brzo budu). Jsem tu přistěhovaná relativně krátce a nikoho tu neznám. Můžu se přidat na pokec?

Tak už se zadařilo mimi??? A kamarádku, už máš?

• Citovat
  • Upravit
976
15.7.12 00:05

@Peťulka2608 AHoj, no ještě stále na tom pracujeme. Nikdo se mi neozval, až ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
15.7.12 09:36

@pavla1708 Já jsem tady v Písku nová a nikoho zde neznám :,(. Mám měsíčního chlapečka. Když tak mi pošli soukromou zprávičku, když budeš chtít…

• Citovat
  • Upravit
379
14.11.12 16:51

Ahoj, jsem tu jen pár měsíců a moc tu nikoho neznám. Jelikož manžel je skoro pořád v práci tak já jsem s holkama sama doma. Chodíte tu někdo ven na procházky? Díky za odpovědi. Jinak jsem Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
14.11.12 16:54
@LucinkaLuca píše:
Ahoj, jsem tu jen pár měsíců a moc tu nikoho neznám. Jelikož manžel je skoro pořád v práci tak já jsem s holkama sama doma. Chodíte tu někdo ven na procházky? Díky za odpovědi. Jinak jsem Lucka

Ahoj, skoro Písek, jak staré máš holčičky? My máme dvě 5 a 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
14.11.12 16:59

Já mám 1,5 a 2 měsíce..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
15.6.13 06:00

Zdravim nasel.bx se nekdo na prochazky a popovidani??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.10.13 20:27

Zkušenosti s paní doktorkou Bambasovou

Ahoj, holky mám dotaz. Nechodili jste někdo k paní doktorce Bambasové? Jsem s ní v celku spokojená, jen mi vadí, že na co se konkrétně nezeptám, to se nedozvím. Momentálně jsem prvně těhotná a nebýt internetu a diskuzí, tak vůbec nevím, že mohu podstoupit NT screening na specializovaném pracovišti. Nebo, že je nějaký ultrazvuk ve 2O. týdnu. Prostě nic mi sama neřekne, nic mi nenabídne, nic mi nevysvětlí. Jakou máte zkušenost vy? :nevim: Předem díky za odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
10.10.13 20:35

Chodím k ní už asi 10 let, „absolovovala jsem s ní“ 2 úspěšná těhotenství a byla s její péčí moc spokojená. Je pravdou, že např. NT screening jsem si vyžádala sama a ona mi ihned vypsalala žádanku do Budějovic, kde mi jej zadarmo provedli. Na UTZ ve 20. týdnu mě sama automaticky odeslala. Pokud se jí něco nezdálo ( u prvního těhotenství se jí zdálo miminko menší než mělo ), chodila jsem od 32. tt každý týden na UTZ a měření průtoků pupečníku. Vše pečlivě hlídala a na moje otázky vždy ochotně odpověděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
10.10.13 20:39

Taky jsem s ní „absolvovala“ 2 těhotenství a spokojenost. Vždycky milá, vstřícná, věcná. Na NT screening mě poslala sama od sebe, ale jen v druhém těhotenství. Asi k tomu měla důvod. A ve 20tt posílá do ČB automaticky.
Jediné, co mi u ní vadí je, že si podle mě vzala až moc pacientek a vždycky je tam nával a dlouhé objednací doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.10.13 20:55

Jsem ráda, že píšete, že máte kladnou zkušenost. Já vlastně taky. Asi jsem přecitlivělá. :) A mrzí mě, že mi neřekla o tom NT screeningu, který u mě asi nebyl nutný (vzhledem k věku (26 a že v rodině jsme všichni zdraví). Ale když jsou dnes takové možnosti ráda bych o nic věděla. A od koho jiného než právě od své gynekoložky, že? A pak mě také trápí, že Na další kontrolu jsem objednaná právě ve 20.týdnu k ní a o Budějovických zase nepadlo ani slovo. Pokud by mi chtěla nabídnout Čutku, tak by mi to musela říct dříve abych se stihla objednat. Pochybuju, že v ČB čekají na to až jim někdo zavolá, že druhý den chce přijet na vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová